Új hozzászólás Aktív témák
-
A tojás nagyon túl van főzve. Nem szabad a fehér rész és a sárga mag között a zöld színnek megjelenni.
A legfinomabb tőtt tojás az, ha a sárga része még folyékony. Húsvétkor ez nehéz ügy, mert nem főzünk naponta friss tojást. Ezért a cél, a még meg nem szilárd sárga rész elérése.Ha sonkát főzöl, akkor érdemes kipróbálni.
A tojást rövid ideig főzve, elegendő ha a fehér rész megszilárdul. Utána, óvatosan ütlegelni kell a tojásokat. A cél, hogy kis darabokra törve maradjon a héj a tojásokon. Az így előkészített tojásokat a sonka levébe kell kihülni hagyni. A megpucolt tojások kapnak barnás mintázatot a törésvonalakon. A sonka leve az ízre is jótékony hatással van, finomabbak lesznek a főtt tojások.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
-
Te a határesetre főződ a tojást.
A sárgarész felszíne már kezd sötétedni. A hő hatására fehérje kezd el bomlani. Ettől zöldül a tojás.
Ez még elmegy, nem szoktam miatta reklamálni, bár jobban szeretem azt az állagot amit belinkeltem.Egyszer próbáld ki egy tojással. Kettő perccel hamarabb vedd ki és rakd azonnal hideg vízbe. Ha nem ízlik a végeredmény, nem vesztess sokat. Ha ízlik akkor változtatsz a módszereden. Ennyi.
Ha a sárgája nagyon folyós marad, feltaláltad reggeli főt tojást.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen