Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Juhaszatti

  őstag

  "Illetve hogy hogyan állították meg a megállíthatatlant."

  Úgy, hogy az még mindig egy diktatúra. Ha azt mondja a vezér hogy maradj otthon, akkor otthon fogsz maradni, mert tudod hogy különben meg fogod ütni a bokádat. Ott komolyan vették a kijárási tilalmat, márpedig ha nem lépnek ki a lakásból, nem tud terjedni a vírus.

  Hogy Európában ez mennyire fog működni, az ennek a hétnek a vége felé fog kiderülni, mert akkor lesz 2 hete az olaszoknál kijárási tilalom. Ez a 2 hét még kevés lesz hozzá, Kínának is több kellett, de ennyi idő után már lassulnia kell a terjedésnek náluk a tilalom mellett.
  Viszont tartok tőle hogy itt Európában nem lesz akkora hatása, mert itt lazábban veszik a tilalmat. A nyugati demokráciákban jobban zokon veszi az ember ha korlátozzák a szabadságát, még ha a saját érdekében történik is.

 • dabadab

  titán

  Azért több mint gyanús több új influenza vírus indult ki a Földnek ugyanarról a pontjáról

  Ahol az a "pont" valójában egy hatalmas terület, amin az emberiség jelentős százaléka él és ahol elég lazák a higiéniás szokások, hatalmas a népsűrűség és a nemzetközi kereskedelemben nagyon élénken részt vesznek. Tényleg ideális hely globális járványok kiindulásához, szóval inkább az lenne a furcsa, ha máshonnan indulna.

  Nekem még az is fura, hogy kifejezetten idősekre van rossz hatással.

  Nem idősekre, hanem legyengült szervezetűekre, ami azért egy tüdőgyulladás esetén nem olyan nagy csoda. Még az elején voltak adatok a vuhani betegekről és ott alapvetően középkorúak kerültek az intenzívre.

  Illetve hogy hogyan állították meg a megállíthatatlant. Mintha már lenne rá gyógyszerük vagy oltásuk.

  Ja, csak viccből termelték a hullahegyeket meg állították le a gazdaságukat.

  [ Szerkesztve ]

  DRM is theft

Hozzászólok Aktív témák