- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
válasz Hieronymus #90 üzenetére
Ez mind szép, de:
1. Sokan eladják vagy odaadják a telefonjukat, töltővel.
2. Sokat érek az előző töltővel, nem tudott gyorstöltést, használjam a mostani 5160-as aksihoz? Kb. 3 óra vagy több 0-ról 100-ra.
3. Közismert, hogy pár kivételtől eltekintve különböző gyártók különböző töltői nem kompatibilisek egymással.
4.Nyílván aki fél milláért vesz telót az akár 10-et is tud venni, de én ha 80-ért veszek egyet, nem mindegy hogy még 5-10 rugót rá kell költeném arra ami eddig ingyen volt. És nem hiszem hogy én egyedül vagyok így ezzel. Mert a telefon 1000 százalék hogy nem lesz olcsóbb emiatt.Poco F6
-
szkaroly
senior tag
válasz Hieronymus #150 üzenetére
2. Benne volt a dobozba, minek vegyek? Szerintem meg egy 40 perces gyorstöltés nem károsabb mint egész éjszaka töltön hagyni és ezt állandóan persze.
3. Nem városi legenda. Olvass utánna te is rá fogsz jönni. Amúgy már egyszer szívtam hogy nem a gyári töltőt használtam (előző telefon volt, p9 lite, nem volt gyorstöltés rajta, egy másik Alcatel töltővel próbáltam pár százalékot rakni bele egy délután, az aksi soha nem volt olyan jó mint előtte, pedig ugyanaz az alaptöltő volt mint a gyári), soha többé nem használok mást.
4. Ez az egész arra jó hogy a gyárak plusszba eladjanak neked borsos áron kiegészítőket. Így nem kell emelni árat, de ha kell meg kell venned a tokot, töltőt, fülhallgatót, fóliát. Ezt az egész hazudozást a környezetvédelemről már a szakújságírók is kiröhögik (gsmarena, androidauthority).Poco F6
-
szkaroly
senior tag
válasz Hieronymus #161 üzenetére
"Valaki kötelez arra, hogy tokot vásárolj?"
Ugye viccelsz, vajon miért vesz az emberek többsége tokot a telefonhoz? Vajon miért?
"Akkor már a kedvezőbb ár kompenzálja a hozzáadott felesleg hiányát."
Na ezen röhög a fél világ hogyan vannak olyanok akik ezt beveszik.
Poco F6
-
szkaroly
senior tag
válasz Hieronymus #166 üzenetére
"Ha a bevezető ár után három hónappal 25% kedvezménnyel ám tok nélkül adják azt a telefont"
Egy példát mondjál már légy szives. De már a felvetés is 100%-osan életszerűtlen. Ha pedig a jövőbe látsz, akkor szerintem a lottószámokra koncentrálj inkább.
Poco F6
-
Dragon3000
veterán
válasz Hieronymus #166 üzenetére
Nagyon jó példa az apple, amikor az új széria már töltő nélkül került a boltokba, akkor a régiekből is már csak töltő nélküli készült és maradt a készülék ára a régi, hiába került ki a töltő a csomagból. Ugyanígy lesz minden gyártónál, ha kötelező lesz a töltő elhagyása.
-
Reggie0
félisten
válasz Hieronymus #211 üzenetére
Pont az, akinek nincs eleg. Nekem pl. allandoan hianyom van usb toltokbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest