Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tikakukac

  titán

  válasz radi8tor #25 üzenetére

  Írd mellé, hogy: volt. Mivel a srácok egyre durvábban mennek a kompozitok felé és egyre inkább az a cél, hogy javíthatatlan legyen a bármi is, így 2 nagy para indult el úgy 10 éve legalább: a kocsiknak olyan részei vannak amik felújíthatatlanok/újrahasznosíthatatlanok plusz ha még meg is oldható, gazdasági totálkár az egész és úgyis kidobod az ablakon. Az pedig nem újrahasznosítás, hogy Ázsia nyomorultabb felére kiküldjük a porblémát és majd egy részét megoldják, a többit meg elássák meg tüzelik maguk alatt. Mert a trend az most ez.

  Konkrét példa: 16 éves a verda, újonnan vettük, de gondolkoztam legyen-e csere vagy szépen öljek bele pénzt rendesebben. Csak 1 generációt ugorva olyan kötelezően elromló tételek ugornak be, hogy arcom lefagyott, a poén, hogy ezek pont amiatt léteznek, mert környezetvédelem van. Az nem környezetvédelem, hogy újrahasznosíthatatlan gyantával kiöntött NYÁK-ok tucatjait tömjük a kocsiba, amiken a forrasztások kötelezően besz@rnak, aztán vagy találtak rá megoldást a kisiparosok vagy repül az autóval együtt a kukába az egész, mer 1 millás autóra nem rendelsz be 380 ropiért egy kompjútert.

  Baromi gáz lesz itt néhány éven belül, mert vagy kegyetlen régi vasakkal kell közelekedni és abba rakni apránként a lóvét vagy veszünk újabbak, de ott a GTK full lazán beeshet az ablakon. Na ezért gond, amikor a szomszéd kocsit vesz. Gari alatt is fog már szívni, de aki utána megveszi fog csak igazán.

  [ Szerkesztve ]

  A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Hozzászólok Aktív témák