- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxos:8]
senior tag
Jó lesz ez majd.
-
bigadam94
tag
Azt hiszem, ez elég bizonyíték arra, hogy komoly jövője van az MMORPG-knek..
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
errorcode06
őstag
Szép-szép, de remélem hogy a crye2-t nekik jobban sikerül optimalizálni, mint anno a crytek-nek...
A grafika valóban szép, kíváncsi lennék a játékmenetre is. Ráadásul jön a Tera is, bár e melett az szól hogy ingyenes. Gondolom a mikrotranzakciókból akarják majd fenntartani..."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
DrGonzo22
őstag
Egy újabb ázsiai hulladékot láttunk. Ráadásul ebben az esetben, abból a pénzből, amit hw-re kell költeni, hogy elfusson a játék 2-3 évig lehetne wowozni...
-
Morden24
nagyúr
Lehet inkább a CE3-at kellett volna licencelni, és akkor egy modern, jól optimaliált, valóban dx10+ képes engine-r sikerült volna építkezni
Sectumsempra - For Enemies
-
Ilsyde
őstag
A grafika miatt arra jo lesz hogy nezelodjon meg felfedezzen az ember. Masra valoszinuleg nem nagyon.
-
julius666
addikt
Na látom már mindenki tolja a szarfo$optimalizálatlan cryengine bullshitet...
Mindenesetre végre egy MMO, ami kinéz valahogy, és van benne olyan hogy fizika.
Sajnos ez sem fenékig tejfel, igen komoly problémák voltak a videókban az animációkkal, remélem ez azért még sokat fog javulni.
Lehet ez lesz az első játék ebből a kategóriából, ami fel is kerül a gépemre, ha más nem akkor csak járkálok egy kicsit a világban és esetleg marhulunk ismerősökkel a fizikai motorral. -
Morden24
nagyúr
Nézd, nagyjából az egész piac azt tolta, hogy szarfo$optimalizálatlan cryengine, ezért lett még licenc terén is bukó a CE2. Az egy dolog, hogy mit mond pár forumozó okoska (magamat is beleértve természetesen), és egy másik, hogy a kutyának nem kellett. Ja de: néhány kútba esett, illetve soha el nem készülő remekművet fémjelez a cucc. Az sem véletlen, hogy ezek most szagoltak hozzá, 3 év múltán.
-
Morden24
nagyúr
Nem, de a dx11 implementáció, valamint az, hogy párhuzamosan a konzolos futtatást is lehetővé tették arra utal, hogy ezúttal nem egy gagyi benchmarkot fognak csinálni, amit a 90% csak lewarezol, hogy megnézze, hány FPS-el megy a gépén, hanem megpróbálnak alkotni is valamit. Természetesen nem a játékra, hanem az engine-re gondolok, a licencelés lenne a Crytek-nek a nagy hami.
Ez persze sanszosabb, hogy konzolfronton következik be, nem pedig PC-fronton, de én bízom azért benne, hogy ezúttal sikerül nekik egy jó és modern motort kiadni, nem egy nehézkes, ósdi vackot kamu feature-ökkel.Ettől függetlenül valóban kimaradt egy "talán", ez igaz.
[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
MMO-k szeretik a CE-t valamiért. Gondolom a nagy nyílt területek jó megjelenítése miatt. Amiben azért nem rossza CE2 sem. CE3-at gondolom még nem lehet licenszelni (vagy a fejlesztés kezdetén nem lehetett, ezért maradt a 2.
Ami engem az engine-nél jobban érdekelne az maga a játék, mert szép tájakat CE2-n lehet Warhead-ban is nézegetni...
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
DiamondBack
senior tag
mivel illetőnek köze van a LineAge-hoz amit 5 évig toltam már csak ezért is kipróbálom
-
Manbal
senior tag
válasz DiamondBack #13 üzenetére
Ezzel én is valahogy így vagyok! Kár hogy nem a lineage 3-ról van szó...
-
julius666
addikt
Ezen már egyszer vitáztunk itt egy hírnél. A cryengine 2 jól volt optimalizálva, csak még a régebbi hardverarchitektúrára, illetve ami miatt sokaknak a "szarfo$optimalizálatlan" dolog jött át, hogy nem vágták el a grafikát az akkori átlaghardverek tudásánál, hanem belepakoltak csomó extrafeature-t, amihez az akkori gépekben rejlő kakaó kevés volt, de pont ezen extra cuccok miatt állja meg a grafika ma is a helyét.
Ettől függetlenül nagyon szépen skálázódott a motor, és az akkori átlagszintnek megfelelő grafikát röhögve hozta is megfelelő fps-en. Csak mondom, extraként beleraktak emellett egy ultra high beállítást is. Én szerintem ez inkább ajándék, mint szivatás. Arról nem ők tehetnek, hogy ezt sokan nem képesek felfogni, és ha nem megy az übermaxbeállításon is 600 fps-sel egy game, akkor az fo$.A sikertelensége egyrészt ennek köszönhető, másrészt gondolom nem volt olcsó mulatság a licencszelése, illetve erős a gyanúm, nem volt hozzá megfelelő fejlesztői környezet, ami fejlesztői szempontból gyakorlatilag a legfontosabb (az Unreal engine-ek pl ezért annyira kedveltek, mert azoknál ez elsőrangú. A CE3 ilyen szempontból nagy előrelépés lesz az eddig általam látott anyagok alapján).
-
Morden24
nagyúr
válasz julius666 #15 üzenetére
Gyönyörűen skálázódott, csak semmit nem tud használni, ami az elmúlt ~5 év szoftveres és hardveres fejlesztésének eredménye (dx10+), ennek tetejében a teljesítménye leadásához brutális erőforrásra volt szükség.
Tehát hatalmas technikai bravúr, hogy a dx9-ből ezt ők kihozták, csak ez egyben a rákfenéje is az egész motornak.Amúgy igen, a CE3 sikerében én is bízom. No nem a Crysis2 miatt, mert az valószínűleg annyira fog érdekelni, mint a moha, cod, bf meg egyéb ilyen játékok (tehát semennyire), viszont egy király motor sosem rossz
[ Szerkesztve ]
-
errorcode06
őstag
Nem karok senkit sem megbántani, de, a jelenlegi konfigomon is beszaggat a Crysis Warhead. Pedig állítólag még optimalizálva is volt 1 kicsit. Vannak benne olyan részek, ahol simán lemegy high beállításoknál az fps, és nem a "határra-25"...
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
DrGonzo22
őstag
válasz errorcode06 #17 üzenetére
Így van, erre próbáltam én is utalni. Főleg kíváncsi vagyok, hogy egy 25 fős raiden, 80-100 fős bg-n hogyan lehet ezzel játszani...
Na és akkor még a játékban hallható zenéről nem is esett szó...
-
DrGonzo22
őstag
Nekem az se nagyon tetszett, ahogy 2008 februárjában a WoW-ban lecseréltek egy rakás animációt csicsásabbakra (tegyük hozzá sok esetben csak rontottak ezzel, pl. fireball, pyroblast). Aztán 2009 nyarán jöttek a túlanimált raidek játékosok tömegeinek okozva gondot a jelentős fps eséssel. Nagy kár, hogy ennyire csak a grafika van mindenhol előtérben, de sajnos nagy a játékosok felől érkező ilyen irányú nyomás. Hányszor lehet olvasni, hogy azért nem játszom WoW-ot, mert ronda, stb. Nyilván ezért esik most is át egy nagyszabású ráncfelvarráson, csak éppenséggel az aktív játékosok nagyobbik része ennek egyáltalán nem is örül. Főleg, ha megint olyan jól csinálják, mint ToC esetében, jeti fújásnál az első pár héten 3-5 ember fixen esett 1 fps-re a guildünkben... Ennyit tutira nem ér meg a csicsás grafika - az már egy más kérdés, hogy a színvonal időközben annyira leesett, hogy a kilagoló, gyakorlatilag nem irányított guildtársak ellenére is első próbára jött le a boss... Erről is mindenki eldöntheti, hogy ez-e a kívánt út. (Heroic mód most kb. olyan, mint régen a normal bossok, csak mire megnyílik, addigra már eléggé unják az emberek az adott fightot, ezért sok boss heroic módban sem jelent kihívást, játékélményt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- macOS PC-re
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest