- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Sziasztok!
Megvártam az eseményt, úgy döntöttem U2 lesz, W7 45mm vált majd. MM-nél rendeltem meg, majd jelzem ha megvan. -
aktív tag
Igazából a W7 is sok arra amire használom, vagyis U2-t csak tech buzulásból veszem meg. A hosszabb (kb. x2?) üzemidőnek viszont nagyon fogok örülni.
Alpesi pánt mennyire dörzsölős, kényelmetlenebb mint a gumi szíjak?
Órát, telót mindig megtörlöm nyirkos viledával amikor hazaértem, itt viszont a szíjat nem tudom törölgetni mit a gumit, és nyáron csak összeizzadja az ember valamennyire, gondolom ezt majd időnként le kell venni csap alatt kimosni.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Értem köszi! Azt hittem, hogy minél nagyobb az óra, annál szélesebb a szíj csatlakozó része. Így akkor tudom majd használni a fekete szíjam is.
-
aktív tag
válasz zsolidodd #218 üzenetére
"ami nem direkt Ultrához készült szíj, az nem olyan széles a csatlakozónál"
Na, mindenki mást ír, én is erre gondoltam, de a többiek azt írták jó rá.
Ha keskenyebb, az akkor nem jó mert bénán néz(het) ki, még ha technikailag be is pattan a helyére. Ha meglesz majd eldöntöm jó e -
aktív tag
Tegnap hozta a posta, most ismerkedünk, furcsa a WOS10, minden másképp van mint idáig. W7 szíjat rápróbáltam, csatlakozó része pont jó, viszont tényleg bénán néz ki mert keskenyebb a szíj mint a sajátja. Nehézkes, hogy ki kell bujtatni a kezem a szíjból, mert a rajta levő hurkok akadnak, rángatni nem szabad, mert ha megperdülne a vége (ahol a csat van) pont belecsapna a képernyőbe - na mindegy, szokni kell.
-
aktív tag
Az auto éjjeli megjelenítést kikapcsoltam, mert nálam is össze vissza váltogatott, éppen milyen volt körülöttem a fényviszony, szerintem semmi értelme ennek. A normál színes számlapot is olyan halványra tudja tenni, hogy még éjjel sem látom, ez így nekem már elég sötét, nem bántja a szemem.
-
aktív tag
7 éjszakát aludtam idáig az órában, még mindig (folyamatosan) azt írja, hogy további öt éjszaka kell a csuklóhőmérséklet adatokhoz. Szerintetek? Köszi!Akkutól nem vagyok elámulva, kicsit többre számítottam. Most ugyan úgy használom mint anno az S7-et új korában, az akkor kb. 3 napot bírt, ez kb. 4,5-et, mivel közel dupla akkora az akkuja (~300/~550mAh) azt hitt kicsit acélosabb lesz az akkuidő.
-
aktív tag
Köszi!
Igen, már én is rájöttem, hogy az alvási fókuszt be kell kapcsolni, hogy mérje a csukló hőmérsékletet. Semmi extra részemről sem, csak ki akartam próbálni.
Azt viszont nem értem minek ez a fókusz hülyeség? Mindent mér éjjel, reggel megnézhetem az adatokat, ezt az egyet nem hajlandó csak ha ez a fókusz be van kapcsolva, imént megnéztem, állítgassa ezt a zagyvaságot aki csinálta.Az alvási fókuszt én kézzel vezérlem, este 9 magasságában repülő üzemmód és le van tudva
-
aktív tag
válasz Gubu0101 #270 üzenetére
Igazad lehet, azóta megtudtam ezt én is. Telefonon kezdtem el nézegetni az alvás fókusz beállítását, de nem volt kedvem szórakozni vele. Ha minden igaz órán pár pöttyintés, csak ne felejtsem el este félkómában. Nem tudom, hogy ha nap közben alszom egy kicsit és ezt bekapcsolom az órán, vajon méri e az alvást?
-
aktív tag
Azt tudom, hogy Apple watch magától nem nem mér alvást csak az előre megadott alvási időben, és bármelyik olcsó óra is mér bármikor. De ha az órán, nappali alvásnál bekapcsolom az alvás fókuszt, és így mér, az már nekem elfogadható. De tényleg nem értem én sem miért nem érzékeli magától.
-
aktív tag
Tegnap este az órán bekapcsoltam a fókuszt-alvásra, most mért hőmérsékletet, azt írja még 4 éjjel kell neki. Továbbra is érthetetlen számomra, hogy ennek az egy adatnak a méréséhez miért kell gépészkedni a többivel ellentétben.
A pozitívum, hogy reggel 6-ig van állítva a hétvégi alvás időm, és ha korábban is ébredek, akkor is megvárja a 6 órát mielőtt megnézhetők az adatok. Ma 5.30-kor felébredtem, és az órán kikapcsoltam az alvás fókuszt, így nem akarta megvárni a 6 órát, hanem zárta az alvásomat, és már láthatók is voltak az adatok. -
aktív tag
válasz Aszpirin #291 üzenetére
Amit az alpesi fel-le rakás nehézségeiről írtál azt én is tapasztaltam, plusz a csat bele tud verni a képernyőbe, le is írtam fentebb, viszont egy hét használat után már harmad annyi időre csökkent a fel-le rakás ideje, nem a szíj változott, hanem megtanultam a mozdulatokat. Az S kapocs ki-be bújtatása a hurokba, egy hét után már csak másodpercek kérdése. Azt kell mondjam, nagyon jól kitalálta apple ezt a szíjat, és szerintem is a legszebb, az acél kék + beleszőve egy kevés barna, és a murkok barnája + beleszőve egy kevés acél kék (ettől titánra hasonlító színű lesz), nagyon szép.
Közben vettem én is egy terep pántot, azt ami a képeiden van (színben is), most ezzel használom, nekem ennek a fel-le rakása sem gyorsabb, mert zavar ha nem az optimális (megszokott) szorosságura állítom, ezért van, hogy többszőr újra kell próbálnom. Ugye az alpesinél ez a probléma nem áll fent.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Gyönyörű!
-
aktív tag
Apple órákon nem szilikon, hanem fluorelasztomer szíj van, ez még jobb és jóval drágább anyag.
-
aktív tag
válasz Fritz Teufel #365 üzenetére
Használom a vibert naponta sokszor, minden értesítést jelez az óra, meg is tudom nézni, képeket is, szöveget is, lehet rá válaszolni is diktálással.
-
aktív tag
válasz Gubu0101 #407 üzenetére
Enyém (U2) 5 napot (órára pontosan értendő) megy egy töltéssel, szerda 6.18-kor vettem le töltőről, most 49%-on van. Körülmények: folyamatos kapcsolat a telefonnal, értesítéseket nézem rajta, időjárást, számológép, fizetésre használom, ébresztésre, időzítőt, időnként zaj mérés, pulzus diagram van még kitéve, minden mérés amit tud aktív, alvás monitorozásra is használom minden éjjel. Munkából hazaérve leveszem, tusolok, aztán néhány óráig nem teszem vissza, hétvégén ha otthon vagyok akkor nincs rajtam folyamatosan mint munkanapokon. Mindent kikapcsolok ami nekem felesleges, AOD, kéz felemelésre aktiválódó kijelző, wifi is inaktív, telefonon keresztül megkapja a netet, esim nincs. Kb. így használom, első töltés után is kibírt 4 napot (órára pontosan értendő) pedig akkor sokat nyomkodtam.
-
aktív tag
Nem lesz vele gondod, egy hétig használtam ezzel a szíjjal, meg is szoktam a mozdulatokat ennyi idő alatt, gyorsan megy minden, kényelemmel sincs gond, arra vigyázz, hogy levételnél fogd a kapcsot, hogy ne csapjon bele a képernyőbe.
Utána megjött a gyári terep pánt, azt használtam egy hétig, ezután vissza az alpesi - ezt jobban szeretem, szerintem szebb is, komolyabban is néz ki, férfiasabb is, 3 titán alkatrésze van (ezért számomra értékesebb is).
-
aktív tag
Szerintem még a doboz is kamu, mert az utolsó képen le van fóliázva a doboz, az eredetin nincs fólia. Ja, és "made in usa", ez sem így van.
Akinek ilyen a gatyája, tuti akkor sem venném meg ha igazi lenne
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz s.Oliv3r #715 üzenetére
Ezt én is szeretném tudni, nálam is azt írja, hogy nincs esemény, holott a telefon jelzi, csipog, egésznaposra van állítva.
És kb. még 30 hasonló kérdésem lenne az óra-teló-füles működésével/nem működésével kapcsolatba, de semmi kedvem/erőm kérdezgetni - tudomásul vettem, hogy egy csomó minden nem működik/félig működik . Nem ezt hallottam apple-ről 10 éven keresztül
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz s.Oliv3r #723 üzenetére
És van válasz az óra-naptár widget nem működésére?
Az elmúlt egy évben annyi anomáliát láttam a telefon (13 mini) akku widget-en,
leginkább a fülhallgató-tok töltöttségére vonatkozóan, néha 5 mp-enként mutat valami teljesen mást össze-vissza, ezekről készítettem vagy 30db képernyőfotót, de végül nem töltöttem fel a fórumra, nem volt kedven vele egy csomó időt eltölteni.
Azt sem értem, hogy külsös kis widgetek (pl. gmail) nem működnek, de az végképp döbbenet, hogy apple házon belüli sem, és nem néhány hétig nem működik, hanem konkrétan képtelenek megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Nálam minden egészségügyi mérés be van kapcsolva, testhőmérséklet is, és mér mindent akkor is ha 5-10-15%-on van reggel ébredésnél. W7 is mért mindent akku %-tól függetlenül.
Már többszőr olvastam, hogy 30% alatt nem monitorozza az alvás, nálam igen. -
aktív tag
válasz Aszpirin #797 üzenetére
Reggelente szoktam tölteni, utolsó töltés előtti este, most legutóbb 23%-on volt, reggel 15%-on raktam töltőre, mindent mért éjjel. Volt mát olyan is, hogy ezek a %-ok lentebb voltak, valami nálam másképp van beállítva, engem nem szokott figyelmeztetni ha 30 alatt van este lefekvéskor.
-
aktív tag
Érdekes, megnéztem, be van kapcsolva a töltési emlékeztető.
Lehet, hogy megtanulja, hogy nálam mennyit tud egy töltéssel, és azért nem figyelmeztet mert tudja, hogy ha pl. 20%-al fekszem le, akkor is kibírja reggelig -
aktív tag
válasz gretzky77 #812 üzenetére
Nálam AOD nincs, kéz emelésre nem kapcsol be (majd én tapizom ha akarok valamit + elég hülyén néz ki amikor állandóan villog a képernyője), GPS nincs bekapcsolva (csak ha navigálok nagyon ritkán), telefonhoz 24/24-ben kapcsolódik, minden be van kapcsolva amit mérni tud, minden éjjel a karomon van, meg is szoktam reggelente nézni miket mért, üzeneteket szoktam nézni, telefonálni nem szoktam. 5*24 órát bír nálam, ma reggel 22%-on tettem töltőre, úgy, hogy szombat reggel töltöttem. Hétvégén ha otthon vagyok, általában nincs a karomon, ha úgy jön ki a lépés, hogy 5 munkanapot megy egy töltéssel, akkor általában 10-15% körül teszem töltőre. Amit feleslegesnek tartok, és merítené az akkut, azt kikapcsolom rajta.
Itt többször olvastam, hogy elég meleg (forró) töltésnél - nálam csak langyos. Nyáron gondolom melegebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Ja, esim nálam sincs, viszont a zaj mérés be van kapcsolva, csak egy külsös app van telepítve. A sportolásod tökéletesen indokolja, hogy egy nappal kevesebbet tud mint az enyém, sőt, korrekt, hogy csak egy napot mínuszól.
Igen, több 100 lóerős autót se csak az vesz aki mindig mindenkit legyorsul és 200-al megy. -
aktív tag
Hogy a francba lehet, hogy világít ha nincs a csuklódon?
Érzékeli (kb. 2 mp múlva) ha leveszed, én soha nem láttam világítani ha nincs rajtam.
Nincs beállítva valamilyen napi edzés vagy valami hasonló? -
aktív tag
Jó naposat!
Idáig be volt állítva szeged az időjárás appnál, helyzet ki volt kapcsolva, így a telefon és az óra is mindig szegedet mutatta, mindkettőn ki van téve több féle widget.
Tegnap bekapcsoltam a helyzetet, és beállítottam mindkettőn, hogy a helyzet szerinti időjárást mutassa. Telefonon minden jól működik, viszont az órán nem mutat semmit, egy napja szívok vele, és nem tudok rájönni miért van ez. Ha az órán beállítom, hogy szeged az alapértelmezett hely, akkor azonnal frissít és kiírja az aktuális időjárást, ha visszakapcsolom, hogy a helyzet szerintit mutassa akkor nem ír adatokat.Mit csinálok rosszul?
Köszi!(Három éve kezdtem almázni, de még most sem vagyok képes a logikájuk szerint gondolkodni, sokszor jártam úgy, hogy valamiről azt gondoltam, hogy full bug-os, hónapokkal később rájöttem, hogy cupertino-ban ez egy fícsör.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest