- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz Barcode_Rec #7650 üzenetére
Azért mert nem válaszol ping-re, nem azt jelenti, hogy lecsatlakozott...
Ráadásul ha lecsatlakozna, akkor az lenne a válasz ping-re, hogy:
Reply from 192.168.x.x: Destination host unreachable.
Switch Tax
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Barcode_Rec #7644 üzenetére
Ha lecsatlakozna eleve nem tudna este csinálni iCloud mentést se...
-
B-L-A-C-K
titán
Megjelent egy új full ütésálló Pitaka tok:
Videó -> link
[ Szerkesztve ]
-
Thewent12
aktív tag
A telóm töltöttsége nem megy 89% fölé. Lehet köze a frissítésnek hozzá, amire tegnap frissítettem vagy szervíz? Próbáltam QI-n és vezetéken egyaránt, de 30-40 perc alatt sem emelkedett.
[ Szerkesztve ]
-
concrete86
aktív tag
Jól látom, hogy az istyle most 10 ropiért cserél akksit?
-
Rage47
veterán
válasz concrete86 #7661 üzenetére
Minden hivatalos bolt annyiért cserél december végéig.
-
asprey
tag
Sziasztok! Üdvözletem minden kedves fórumozónak! Ma csatlakoztam egy iPhone X Silver 256gb készülékkel. (Samsung S8 váltott)
-
Arcképgyáros
válasz mediumgecso #7665 üzenetére
Miert nem nezel teszteket es osszehasonlitasokat?
-
Barcode_Rec
tag
válasz MasterMark #7651 üzenetére
Akkor mit jelent? 1 másodpercen belül nem válaszol, tehát nincs fent.
(#7652) B-L-A-C-K
Icloud mentést csak akkor csinál a telefon, ha töltőn van. Töltőről pedig nem küldi el aludni a rendszer a wifi-t. -
Lazika
senior tag
Szerintem sokkal jobb. A face id is sokkal jobban működik. Én elég jó áron jutottam hozzá, szóval megérte. Amikor megjelent nagyon sokaltam érte az árát, ezért váltottam i7 plusról s8-ra, mert tetszett h nincs keret. S8-se volt rossz, de most végre szinkronizál a macbookkal. Imessage stb. Ha hívnak csörög a mac is. Szóval én szertem nagyon.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
madgie
titán
-
asprey
tag
Sziasztok! Safariban be tudom állítani, hogy kicsit nagyobbak legyenek a betűk? A menü, főképernyő az rendben van csak a böngészőben kellene.
-
nbukta77
addikt
Meg jott ujra a pitaka. Rendeltem ket mobilfox tokot, hat engem nem gyoz meg. Gagyi 5€- os tok erzetet kelti.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
concrete86
aktív tag
Unalmamban le akartam az apple oldalán csekkolni a X-emet és ezt írta ki:
"Kérjük, aktiválja az iPhone készülékét
Nem tudjuk megjeleníteni a jótállással kapcsolatos információkat, mert iPhone készüléke nincs aktiválva. Kérjük, keresse fel az iPhone értékesítőjét vagy a mobilszolgáltatót, és kérje az iPhone aktiválását.
Keresse meg a mobilszolgáltatóját, és tekintse meg a szervizelési lehetőségeket"Két és fél hónapos teló, az első napokban még azt írta ki az oldal emlékeim szerint, hogy minden rendben. Ötlet?
-
-Ben-
veterán
válasz concrete86 #7686 üzenetére
Az amerikai oldalon is ezt írja?
-
concrete86
aktív tag
Több oldalon kipróbáltam, egyik szerint sincs aktiválva. Dehát használom basszus, hiba nélkül. Kártyafüggetlen, ezt is többször leteszteltem már. Nem is noname gsm-ben vettem. Mi lehet szerintetek?
Ha tudtok tuti oldal-címeket, ahol még érdemes lehet lecsekkolnom, azt köszi. Picit ijesztő.. -
-Ben-
veterán
válasz concrete86 #7688 üzenetére
ITT nézd meg. Ha ugyanaz, akkor passz. Mindenesetre én nem foglalkoznék ilyen dolgokkal... Számla van, rendes helyen vásároltad, baj nem lehet.
-
B-L-A-C-K
titán
Utána nézek én is ha gondolod, csak privátban dobd át a sorozatszámát.
-
OCTAMD
őstag
És az imei mindenhol egyezik gondolom.
Doboz,simtálca,info,menü
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
-Ben-
veterán
-
markknight
veterán
iPhone X-re még mindig nem csinálta meg azt a funkciót a facebook a messengerbe, ami a régebbi iPhone-okon megy. Hogy beszélgetésben/vagy simán a programban, felül mutatja, hogy éppen ki lépett be online
-
B-L-A-C-K
titán
válasz concrete86 #7693 üzenetére
Megnéztem, de nálam is ugyan ez mindenhol a sorozatszámodra, vagy a szerverükkel van baj, vagy valami gubanc van. Várj egy pár napot, ha ugyan ezt írja ki hívd fel őket.
[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
válasz concrete86 #7691 üzenetére
Nálam is ezt írja pedig telenoros új vásárlás volt minden oké vele...nem kell parázni valami hiba lesz, két hete néztem akkor jó volt az enyém is még .
-
Misi1979
őstag
válasz concrete86 #7699 üzenetére
Apple support appban is ugyanez van? (Account/check coverage)
Egyébként meg no para, az ügyfélszoli olyan dolgokat is lát a készülékedről, amit Te nem
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest