Új hozzászólás Aktív témák

  • t181

    senior tag

    Sziasztok!
    A következő a problémám: Elkezdtem játszani (újra) a Fallout Shelterrel, viszont van egy olyan fenéje, hogy ha nincs kultúráltan leállítva, megsérül a mentést tároló fájl (0bájtos lesz) és lehet az egészet elölről kezdeni. A Nexus 4-nek van egy olyan bugja, hogy a kamerát használva jó eséllyel úraindul (nem sűrűn fényképezek vele, és akkor is 100 alkalomból egyszer fordul elő, de ma megtörtént).

    Arra gondoltam, hogy elmentegetem időnként ezt a fájlt. Sok minden eszembe jutott, a legegyszerűbb szerintem az lenne, hogy minden képernyőkikapcsolásnál mentek(túl nagy erőforrást nem igényel). Viszont nincs olyan opció, hogy Fájl másolása. Illetve nem tudom, hogy még ha netán tudna is másolni, hogyan tenné azt. Mert ha felülírná a már mentett fájlt, akkor azt egy 0bájtossal is felülírná. (bár ha magától indul újra a teló, nem hajtódna végre a művelet, viszont újraindítás után rögtön mentenem kellene, ami nem biztos, hogy az első dolog lenne, ami eszembe jut)

    Az eredeti elépzelés az volt, hogy a játékban léve ha megnyomom a Home gombot, megnézi, hogy a mentés fájlnak mekkora a mérete, és ha nem nulla, elmenti. Ez nagyon egyszerűnek tűnt, de hamar rájöttem, hogy nem az.

    Annyira nem is lenne fontos, de most már kíváncsi vagyok, meg lehet-e oldani valahogy...

    Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4

Új hozzászólás Aktív témák