Hirdetés
- A Microsoft és az OpenAI felhős üzletének megszüntetését kérte a Google
- III. Károly az Apple-höz, a ChatGPT az iPhone-okra érkezik
- A Google is erőművek mellé akarja az AI-t kiszolgáló adatközpontjait
- Nyomoznak a Google és a Meta titkos reklámszövetségéről
- Itt az OpenAI újítása, mindent eláraszthatnak az AI által gyártott videók
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
A játékokban én sem nagyon nézem a reklémokat. talán a "legjobb" módszer, ha a betöltőképernyőre rakják.
-
RexpecT
addikt
Én pedig a reklámokról szoktam elkapcsolni.Bár amúgy sem sűrűn nézek TV-t.
Azért az MMORPG-kben elég furcsák lennének a reklámok.... -
StormMan
tag
a betöltő képernyős megoldást én is támogatnám. Vegyük alapul a cs 1.6-t. Ott betették a betöltő képernyőre a Steam be és a játékba is a reklámot. Mit értek el vele? A Steam-ben és a betöltő képernyőn elviselik az emberek a játékba már nem, oda mindenféle megoldást kerestek, hogy eltüntessék. Kisebb nagyobb sikerrel ez sikerült is nekik. így igazából a játékokon belüli reklámokat inkább elenzem mint sem támogatom kivéve ha az nem valami ötletesen és kreatívan lett kivitelezve és esetleg még értelme is van és nem a kocakóla van rajta.
-
HThomas
senior tag
Már várom mikor jelennek meg a népszerű játék engine-ökhez az adblockerek...
Viszont pl a GTA-ra vagy néhány filmre jellemző fake reklámparódiák kifejezetten jók.
-
leviske
veterán
Ha ezt fizetős játékokba akarják becsempészni, akkor 100%-os buktát könyvelhetnek el. Bár lehet, hogy csak az én erkölcsi önérzetemet sérti a dolog.
De, ha ezt bevezetik, akkor én addig nem veszek játékot, míg nem találja meg pár ügyesebb felhasználó a kiirtásuk módját.
-
Taky
senior tag
Viszont akkor ne adják 10-15Kért a game-et... Ha már valamiért kiadok egy rakat pénzt, akkor ne kelljen már a hülye reklámokat bámulni... Amúgy soha nem reklám alapján vásárolok, gáz is lenne....
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
Jester01
veterán
természetesen tízből minden nyolcadik játékos 18 és 29 év közötti fiatal.
Mármint tízből nyolc, ugye?
Jester
-
jerry311
nagyúr
Természetesen tízből minden nyolcadik játékos 18 és 29 év közötti fiatal.
Tehát akkor tízből egy és az mindig a nyolcadik?
-
tiv83us
veterán
Hmm...pedig en kifejezettem kedveltem az osszenyomott Red Bullos dobozokat nezni a szinpad mellett a Guitar Hero 3-ban pl...
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
kingi
tag
hát ez az, és szinte senki. Már régen elvált eredeti funciójától a reklám, valójában egymásnak csinálják őket a reklámcégek nomeg költségként kell, már az egész iparág önálló életet él... és az tényleg gáz, hogy pluszba mennyibe kerülnek a játékok, és még csodálkoznak a warezosokon. Pedig csak kereskedelmi módszerekkel lehet javítani a "morált" e téren, másrészt még mert olyanok várják el a morált, akik önmaguk sem rendelkeznek vele -)) kilóg a lóláb... nagyon
győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)
-
Tyberius
aktív tag
Az az MMORPG témájától függ. Az Age of Conan-ban furcsán hatna egy bazinagy reklámtábla
Az Anarchy Online viszont sci-fi (ezen belül leginkább cyberpunk) alapú játék, egy időben eléggé sok reklámtáblán láttam reklámokat - a városi utcákon, boltokban hirdettek külsős cégek. A Funcom ezzel finanszírozta meg azt, hogy az alapjáték ingyen játszható legyen. Amióta előfizető vagyok, csak az in-game és a játékhoz kapcsolódó reklámokat - például 3rd party programokat, fan portálokat - látok ezeken. Ez szerintem korrekt hozzáállás - vagy fizetsz, vagy reklámokat nézel (és korlátozott tartalmat kapsz). A táblákat nem éreztem tolakodónak, nem jobban, mint akármelyik városi reklámtáblát (na jó, a haditengerészet toborzó videója kicsit sok volt, mert folyton ismételték, hanggal). -
Kriza
őstag
Én is így értelmezném, de akkor meg nem értem azt, hogy a lakosság 53%-a játszik, aminek 80%-a (10-ből 8) 18 és 29 év közötti... Tehát az USA lakosságának 40%-a 18-29 év közötti.
[ Szerkesztve ]
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Wilika
aktív tag
Azért valahol vicces lenne, ha teszemazt ahogy hajtanál a GTA ban az út mellett lévő hirdetőtáblákon a legújabb telefon modellek díszelegnének, aztán mikor legközelebb arra járnál, már le is cserélné a program valami másra mit azóta a netről lehúzott. Mondjuk ha épp "csirkefarhát, csak 600Ft legkisebb is számít..." az picit vicces lenne.
De ha eleve ebben nőttünk volna fel, fel sem tűnne.mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
RootRulez
félisten
Engem még fifában se hatnak meg a reklámok... Akkor mi lenne egy olyan játékban ahol valóban nincs idő és mód reklámokat nézegetni...
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest