Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz orion1025 #59 üzenetére
Akkor rossz társaságba keveredtél. Nálam szerencsére teljesen pozitív a kép. A közeli barátaim között egy FB -fan van. Ő tisztában van a helyzete súlyosságával. Aztán ott vannak a barátnők. Az enyém is használja, de tudomásul veszi az én véleményemet. Volt némi féltékenykedés, de én következetes maradtam. Egyetlen kép rólam és... Mivel a társaságban a többi csaj is ezt kapja, így beletörődött. A szélesebb haveri körben is kínos, ha kiderül egy nem engedélyezett kép. Engedélyre viszont nincs esély.
-
törölt tag
válasz orion1025 #41 üzenetére
Vannak, akiknél már felcserélődött a valós énjük fontossága a virtuálissal. Náluk problémát okozhat az, hogy milyen adatot, hogyan kezel a FB. Ezt megértem. Csak lesz..rom. Maguknak csinálták, megérdemlik. Somatom adataival azt csinál a FB, amit akar, mert pont egyformán virtuálisak. Meg gondolom, az a több, mint száz is, akik eddig bejelölték ismerősüknek. Nagy az isten állatkertje.
-
törölt tag
-
törölt tag
Addig értem, hogy valaki, valamit meg akar rólam tudni. De akkor miért nem hív el sörözni és mi az a Faceizé? Ha én meg akarok osztani vkivel egy személyes infót, akkor elhívom és belájkolunk pár korit. Miért osztanék meg bármi személyeset olyannal, aki nem jön el velem sörözni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest