Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
"elhasználóknak pedig jelszócserét javasolnak." -- kötelező resetelni a jelszót, nem javasolt, nem enged be máshogy.
-
kerobi
senior tag
Eleve ott bukik a dolog, hogy a jelszavak miért nincsenek kódolva? Miért txt ben van lementve? Opensubtitles önreklám-csalást érzek a levegöben.
-
k-adi
nagyúr
"Az OpenSubtitles számára egyébként megmutatták, hogyan szereztek hozzáférést, és a hibát is segítettek javítani."
Na azért a végére happy end lett -
Nem is hiszem hogy létezik ma olyan weblapmotor ami konkrét jelszót tárolna.
A weblap üzemeltetőjének nincs semmi dolga a felhasználó jelszavával, nem kell tudnia csak az abból egy irányban generált kódot tárol (legalább md5+salt), amennyiben nem így teszi akkor húzza le a rolót mert a hello word szintjén sincs a weblapja.[ Szerkesztve ]
-
Victorio
aktív tag
Mi a tanulság?
Zsarolásnak sose szabad engedni, bűnözőkkel nem kell tárgyalni.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Foglalt név
addikt
Ez nem egy nyílt felirat letöltő oldal? Honnan tudná az email címem? Milyen jelszó?
-
consono
nagyúr
válasz Foglalt név #7 üzenetére
Nem nyílt, egy ideje(1-2 éve) csak regisztrációval lehetett letölteni feliratot, legalább is Kodin keresztül.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
pusszycat
nagyúr
Azt a céget amelyik fizet a zsarolóknak bezáratnám, azt a zsarolót akit elkapnék kasztrálnám. Kb. 1-2 év alatt megoldódna a keleti kérdés.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
consono
nagyúr
válasz Foglalt név #10 üzenetére
Azért írtam, hogy Kodi alól
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
addikt
-
consono
nagyúr
válasz Visormail #12 üzenetére
Nem tudom, egy ideje már nem használtam, de a captcha mindig nehéz dió. Lehet, hogy minden alkalommal meg kell majd oldani, volt már ilyenre példa...
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz MasterDeeJay #5 üzenetére
Hát amúgy ja, ezen filóztam én is... és ha ezeket viszik, na bumm.
Addig meg jelszó reset..Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
aprokaroka87
nagyúr
Tehát ha jól értem, Tavaly Augusztus óta titkolták a dolgot?
-
addikt
-
Azt miért nem írtátok meg, hogy a superadmin aránylag könnyen meghackelhető jelszava volt az oka a hacknek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen