Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Dany007

  veterán

  válasz anulu #1 üzenetére

  A terrorveszély csak egy jó ürügy arra, hogy bárki után szabadon kémkedhessenek. Mivel a sok marha azt is megosztja facebookon ha éppen szart egy nagyot, így meg nem nehéz nyomon követni egy ember teljes életét, napi rendjét, kapcsolati rendszerét vagy akár azt, hogy mikor épp hol van.

  És ezek szerint van olyan (szerv/hivatal) akit ez nagyon érdekel és nagyon fontosnak tartja. Nyilván okkal, bár én is kíváncsi lennék erre az okra.

  Egyébként nem kell online élni az életet és meg is van oldva a dolog. Már akit ez zavar. Engem spec. frusztrálna a dolog, ha bárki, akár idegen, akár ismerős tudná, hogy mikor épp mit csinálok, mik a szokásaim, mikor hol vagyok, mit szeretek mit nem és épp mi történt velem... Sokakat ez egyáltalán nem zavar, ami nem is probléma. De valamiért egyre több országban a "felsőbb körök" igen nagy érdeklődést mutatnak ezen információk iránt... Ezen azért érdemes elgondolkodni. Szerintem biztos, nem a terrorveszély az elsődleges és kizárólagos ok.

  [ Szerkesztve ]

 • Cyberpunk

  félisten

  válasz anulu #1 üzenetére

  Egyetértek. Nemrég a gyerekpornó meg a pedofília. Ezzel egyet is értek, de akik ezt akarják amúgy is hozzájutnak.
  Most meg a terrorveszélyre hivatkoznak mindenhol. De a vak is látja hogy ez egy globális összeesküvés;]
  Poloskázzák be mindenki házát, hallgassák le a mobil/vezetékes hívásokat. Világítsák át az SMS/email üzeneteket. Szűrjék és cenzúrázzák a világhálót. Rakjanak minden nyilvános/nem nyilvános helyre térfigyelő kamerákat. Plusz mindenkinek a bőre alá egy implantátum GPS nyomkövetéssel, hogy mindig tudják hol jár vagy járt az illető.
  Kihagytam még valamit, egyéb ötlet?:D

  A viccet félre téve. India? Még is ott a lakkosság számát figyelembe véve hány százalék az aki internet hozzáféréssel rendelkezik otthon? Én már komolyan kezdem azt hinni hogy a kormányok egyes helyeken már csak az ilyen eseményekre várnak. Mert tudják hogy akkor általános a felháborodás a történtek miatt.

  "You said you'd always be there for me.... but you're not..."

Új hozzászólás Aktív témák