Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
gerii
addikt
Az utolsó pontot nem értem, most ugyanannyiért adják az 50GB-ot és a korlátlant is?
-
janeszgol
veterán
Utolsó két pont (adatbővítés) jó dolog. Kell már, mert ezek a havi 1-2 gigabájtos bővítések...
-
Nagy kópék azér': adnak ingyen 10GB-ot, majd felszámítják sunyiban. (Flottás előfizetésben történt.)
[ Szerkesztve ]
Megjelent az S100D DAC || bkercso HiFi eszközök: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946
-
fraser87
csendes tag
Csodálatos. Halál esetén meg nem mondhatod le a szolgáltatást addig amíg nincs meg a hagyatéki. Mostani helyzetben ez elhúzódik majd 1 évig. Köszi telekom, hogy a semmiért tömhetjük a zsebeteket.
-
Joci10
senior tag
Én bemennék a halotti anyakönyvivel, átadnám lemásolásra (az eredetit visszakérném), majd szólnék, hogy innentől nem fogja fizetni senki a számlát. Ha megszüntetik a számlát, akkor jó; ha nem, akkor meg úgy is jó (de pénzt akkor sem kapnak többet).
Innentől sokat nem tudnak csinálni, mint megszüntetik. -
-
TomMusic
senior tag
Domino kártyás vagyok. Gyakorlatilag hónapok óta ingyen van a mobilnet.
Bárki bármit mond, ez nekem cool.
Na ennyike.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbálom a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Joci10
senior tag
Nem hiszem, hogy magánszemély flottás szerződést csinálna (ha igen, és nincs a feltételek között, hogy haláleset miatt nem megszűnő, akkor meg ÍJ). Céges flottánál meg a cégnek kellene intézkednie (visszaadni a cégnek a telefont/előfizetést; aztán majd ő vagy lemondja, vagy átadja valaki másnak - például az elhunyt helyére felvett új kollégának).
-
Dilikutya
nagyúr
Hozzászólok Aktív témák
it A kiterjesztett kedvezménycsomag szolgáltatásai május 4-től vehetők igénybe.
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5'' FHD IPS, i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Magyar, gar 2021.11
- Dell Latitude E7270, 12,5" FHD IPS, i5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 1.38Kg, 6 hó garancia
- ACER E5-571 AKCIÓ! | i3-4005U, 4GB RAM, 128SSD, webcam, jó akku, új töltő+egér+táska, 3 hó garancia!
- Dell Latitude E6430, 14" HD, i5-3340M, Nvidia NVS 5200M, 8GB DDR3, 256GB SSD, ujjl.olv., gar
- PCI-E Express Riser Card Adapter 1x-16x VER009S /27%ÁFÁS/RAKTÁRON/ 400 darab/ BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest