Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
addikt
"A cég szerint minden emberi lény jogosult ezen a bolygón az ingyen kriptopénzre"
lefordítom.
A cég szerint igazságos üzlet fontos biometrikus adatokért shitcoint adni.
Írisz fotó jövőbe még fontos azonosítási forma lehet.
1 worldcoin jelenleg 23Ft[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
senior tag
-
gabor7th
addikt
Majd szépen a biometrikus adatok mennek majd a titkosszolgálatokhoz. Pár év múlva meg majd kivezetik a PIN kódot és biometrikus beléptetők lesznek.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
k-adi
nagyúr
ennyi barmot... istenem... micsoda startup.... "ingyen" biometrikus adat... CIA/random 3 betűs likes this
-
FattyDove
senior tag
Azt nem is mondtam, hogy teljesen véletlenül ki lettem választva robbanóanyag meg vegyianyag tesztre 80 ember közül (egy ausztrál feka sráccal), amikor átmentünk az egyik terminálból a másikba egy olyan busszal, ami sehol sem áll meg a két terminál közt és amin teljesen véletlenül 2 rendőrbácsinak is vagy mi a tökömnek (lehet biztonságiak voltak) is teljesen véletlenül pont mögénk sikerült ülnie
A robbanóanyagos teszt viszont tök menő volt. Kivesznek a sorból, körbeáll egy csomó 160 centis biztiboy, odahoznak egy gépet, végigtolják 2mp alatt a ruhádon az első részét, majd valami papírfecnivel is végig húzzák a kezed és várnak pár mp-et. Ha nem színeződik el (gondolom én, hogy ez történne, mert aznap épp nem raktam össze atombombát), akkor mehetsz a dolgodra.
[ Szerkesztve ]
-
l@ja2
újonc
annyira nemvágom mit paráztok... a sok kínai mobil az arcfeloldással ill ujjlenyomat feloldással szerinted hol tartja az adatokat?
Új hozzászólás Aktív témák
it Sam Altman startupja, a Worldcoin 2023-ig 1 milliárd ember szemeit szeretné beszkennelni.
- ASUS TUF RTX 3070 doboz, 3 hó magyar garancia
- Eladó Dell XPS 13" 9370 - I7 8550U/8GB/256GB/4K UHD IPS Touch kijelző
- ÉRTÉKCSÖKKENT: LG 27GP850-B - NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÉRTÉKCSÖKKENT: LG 24GN650-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / Gsync / FreeSync / HDR 10
- ÉRTÉKTCSÖKKENT: LG 27GN950-B - NANO IPS - 4K UHD - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 600 - RGB
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest