Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • AtomNyúl

  csendes tag

  Az öszes 5G-vel kapcsolatos cikk alatt megjelenik egy júzer, aki baszik utánanézni, hogy legalább nagyjából miről szól ez az 5G dolog, mielőtt blatáns baromságokat kérdez.
  Többek között a hálózati késleltetés csökkentése, az egységnyi területre kiosztható adatátviteli sebesség (és ezáltal a végeszközszám) növelése és a hatékonyabb spektrumkihasználás lesz az 5G előnye a 4G-vel szemben.

 • AtomNyúl

  csendes tag

  Mivel már úgyis széjjeloffoltuk a topikot, válaszolok a hozzám intézett hozzászólásokra.
  (#15) rii: Nem barmoztam le senkit, a hozzászólásban feltett kérdéseit tituláltam blatáns baromságnak. Ne keverd a kettőt. A hozzászólásod többi részére már reagáltak többen.
  (#22) dokanin: Nem, és nem is értem miért kell valakinek tűz közeli gázszerelőnek lennie ahhoz, hogy megértse az 5G fejlesztéseit és a benne rejlő potenciált.
  (#24) UnA: Forrás? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy (profithajhászatból vagy a világ jobbításáért, döntse el mindenki maga) az 5G az évtized legnagyobb piaci tőkét felemésztő kommunikációs fejlesztése. Namármost ha a (jobbára profitorientált, de nem ritkán állami) cégek "2 éve nem tudnak valós piaci igényt és üzleti megtérülést felmutatni", akkor miért öntik éppen bele a dollármilliókat?

  Szerk.: az eredeti hozzászólásom mellett kiállok, sőt, itt kijelentem, hogy a felhasználó csak kötözködni akart, nem volt kíváncsi a válaszra, ezt kiválóan tükrözik a további hozzászólásai.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák