Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tüzi

  addikt

  onnan, hogy nem szignifikáns fejlődés, csak parasztvakító neonfény...
  a lóról autóra áttérés (azaz a lábról a kerékre) meglehetősen nagy lépés.
  de az önvezető autó egyrészt egy zsákutca, ahogy az akksis autó is (jelenlegi állapot szerint, de szerintem utána is, hiába lesz solid state akksi)... majd ha fúziós erőművek adják a döntő részét az áramtermelésnek, akkor oké... addig felejtős, de ezt már sokan kiszámolták.
  és a legjobb, hogy mire csak a magyar pályákat (amik 2%-a a haza úthálózatnak) lefedik 5g-vel az autóvezetéshez, addigra kipusztul az emberiség.

  de amúgy én nem szeretnék olyan autót, amiben a gyártó fogja magát, és távkapcsal kikapcsolhat funkciókat, mert olyan kedve van:
  [link]
  márpedig ne legyen kétséged, az összes önvezető szar rá lesz kapcsolva a cégre...

  Deee... 1,6 millió dollárért, mi is lehetünk hősök. Három napig.

 • #04824576

  törölt tag

  Na igen. [link]
  A világ első belsőégésű motorral szerelt autója. Végsebesség 16 km/h. A lovak gyorsabban mentek kocsi elé kötve, de még futva is le lehet hagyni. Plusz a videót elnézve nem is túl biztonságos.

  [ Szerkesztve ]

 • rii

  nagyúr

  szerintem elég par évet visszamennünk ( kb. a 2000-es évfordulóig ) , hogy azt mondjuk, az akkori fejlettségi szinvonal mar elégséges ... de a megelégedettség luxusat sosem fogjak hagyni, mindig bombazni fognak minden felületen a reklamok, hogy a mégújabb vackokat megvegyék.

  " .... Csak kíváncsi vagyok, hogy mi az ami, szerinted mesterséges igény és mi a valós igény?
  És miért? Hogyan tudod megkülönböztetni a kettőt? ... "

  valós igény az
  - életszükségletre való dolgok, kaja, víz, ital, tető, 20fok, az
  - életidőddel való rendelkezés szabadsaga és az
  - életenergiaddal való szabad rendelkezés
  ( mert amikor megmondjak h ma ezt csinald holnap meg azt akkor nem vagy szabadon rendelkezel sem az életidőddel sem az életenergiaddal ( fogy. tarsdalom ) )

  "A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

 • rii

  nagyúr

  valós igény tovabba, a
  - csalad egységének megőrzésére való igény ( h ne legyenek szétszakítva a csaladok, se munka, se iskola címén, hogy a nagyszülők gondjat a gyerekei viseljék, ne öregotthonba adjak.
  - a békés életre való igény, nem arra a fajta könyöklésre ami a fogy. tarsadalom minden szintjét jellemzi, hogy mar szinte az arufeltöltő hely is vagy megkapod vagy nem ...
  - élettérre való igény, legyen egy udvar ahova kimehetsz, ne 33m2-en kelljen sínylődni a huszadik emeleten.

  generalt igény:
  minden amit reklamokon tolnak eléd, é.... hiszen maga a reklam generalja ezeket az igényeket az emberekben, képi, szöveges, mozgóképes formaman.

  ami mögött pénz van abba nem lehet megbízni
  amit reklamoznak mi van mögötte?
  pénz.
  meg kell nézni a mögöttes szandékot, hogy nem azért akarjak, hogy megvedd, hogy neked legyen jobb, ( ezt csak elhitetik ) hanem azért akarjak h megvedd, hogy életben maradjanak megint vagy 5-10 évig ... érdekes kérdés mi lesz a 8K utan? eljön az amikor mar tényleg nem lehet mar eladni pld. a 16K-t vagy a 32K-t. ...

  ekkor megint generalni kell valamit, akar közvetett módon, hogy megint legyen a jövőbeni panelokra kereslet ... kitalalnak majd valamit, ahova el lehet adni a 16K-s meg a 32K-s paneleket, akar valami brutal szimulatorba, vagy komplett falakat fognak belőle építeni ... de majd ezt a marketing és a fejlesztői osztaly közösen kitalja ... ha meg nem akkor leépítések fognak annal a cégnél jönni ...

  "A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

Hozzászólok Aktív témák