Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • rii

  nagyúr

  dejó hogy egyből le kell barmozni a masikat

  amúgymeg nagyon jogos dolgot kérdezett

  és ami mindenre igaz.
  a usereknek semmi szükségük se a 5g-re se a 4g-re se a 4K-ra se a 8K-ra se a fényszóró aszisztensre, se az önvezető autókra .... mindezeknek a gyaraknak van szükségük, hogy mindig legyen valami fejlesztés ( valami plusz az előzőhöz képest ) hogy be lehessen harangozni az újat, ( reklamügynökségnek kaidni, akik tudjak h milyen csomagols szükséges ahhoz h a user-ben vagyat ébresszen (( pld. mindig boldog emberekkel rekalmoznak mindent )) ) aki aztan megveszi - életben tartja a gyarakat.

  nem a technikai adatokon van a lényeg, hanem h mindezek a fejlesztések a gyaraknak jók, akik mindig ra tudjak tukmakolni az emberekre a vackaikat ... a következő 5-10 évre is megmaradjanak, ne kelljen bezarni ...

  vígan ellene mindenki a fullhd-vel 46-80"-on, ha nem toltak volna az orruk ala a 4K-t, a 8K ... mert ha nem mondjak hogy van 4K, akkor meg sem akarod venni - hiszen nincs is ... de beharangozzak ... elhiszed h húdejóez kell neked ... tapsolsz a fejlődésnek ... lebarmozod a masikat aki feltenne egy logikus kérdést .... a gyarak meg köszönik szépen neked ... tovabbra is életben maradnak ... te meg elhitted hogy ez húdejó ez kell neked ...

  "A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

 • UnA

  Korrektor

  "Az öszes 5G-vel kapcsolatos cikk alatt megjelenik egy júzer, aki baszik utánanézni, hogy legalább nagyjából miről szól ez az 5G dolog"

  Te meg annak felejtettél el utánanézni, hogy az operátorok már kb. 2 éve nem tudnak valós piaci igényt és üzleti megtérülést felmutatni az 5G-vel kapcsolatban. És ez nem volt igaz a 3G és a 4G esetén.

Hozzászólok Aktív témák