Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz hypno skate #49 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy _Te_ nem tudod ellenőrizni és _Te_ nem érted, mi és hogyan működik! A szakemberek pontosan tudják!
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
válasz hypno skate #52 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok az, csak a valótlan állításodat igyekeztem a helyére tenni!
-
Giovan!
addikt
válasz hypno skate #54 üzenetére
Amiről te beszélsz az egy sztereotípia. Ha azt mondanám, a kínaiak kicsik, nem bírják az alkoholt és folyamatosan csámcsognak, az is egy sztereotípia lenne (csak a példa kedvéért írtam, természetesen nem ezt gondolom róluk).
DE az, hogy Kína modern számítástechnikai eszközök felhasználásával a 2010-es évek eleje óta csúszik az egyik legsötétebb diktatúra felé amit csak a sci-fi írók el tudnak képzelni (folyamatosan megfigyelt és osztályozott lakosság, a kisebbségek erőszakos asszimilációja, az állampárt támadhatatlansága, stb), nos az sajnos a szomorú igazság. Jöhetsz itt a "amit nem láttam a saját szememmel, nem is létezik, mondjanak bármit a szakértők" érveléssel, csak ezt nem lehet komolyan venni. Ezért mondtam, hogy a lapos-föld hívők szintjén állsz.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Vesa
veterán
válasz hypno skate #54 üzenetére
Sajnos teljesen másról beszélsz mint amire én válaszoltam! Első körben ezt kellene megérteni.
-
mmx233
csendes tag
"lehet elég magában a potenciális veszély illetve, az indoka, hogy ez nemzetbiztonsági ügy is, ha viszont nem elég azt kérik tőle, hogy titkosszolgálati információkat adjon át amire meg gondolom van törvényük, hogy nem kötelesek." (gabor7th)
A nemzetbiztonsági ügy az teljes egészében áll, igazuk van, hogy nem engedik a kínaiakat telefon vagy számtech hálózatot építeni. Hasonló (csak még nagyobb) baklövés, mint mondjuk folyóvizeket privatizálni. Szóval szerintem az a balga, aki a rövid távú előnyök (MOST olcsóbb a beruházás és jobb "döntéstámogató" juttatások, azaz üzletinek álcázott nagyobb értékű utak, ajándékok) miatt a híresen szabadság-ellenes kínai állam által támogatott (ha nem pénzzel akkor anyaállambeli jogi szabályozással) választja.[ Szerkesztve ]
-
mmx233
csendes tag
"lehet elég magában a potenciális veszély illetve, az indoka, hogy ez nemzetbiztonsági ügy is, ha viszont nem elég azt kérik tőle, hogy titkosszolgálati információkat adjon át amire meg gondolom van törvényük, hogy nem kötelesek." (gabor7th)
A nemzetbiztonsági ügy az teljes egészében áll, igazuk van, hogy nem engedik a kínaiakat telefon vagy számtech hálózatot építeni. Hasonló (csak még nagyobb) baklövés, mint mondjuk folyóvizeket privatizálni. Szóval szerintem az a balga, aki a rövid távú előnyök (MOST olcsóbb a beruházás és jobb "döntéstámogató" juttatások, azaz üzletinek álcázott nagyobb értékű utak, ajándékok) miatt a híresen szabadság-ellenes kínai állam által támogatott (ha nem pénzzel akkor anyaállambeli jogi szabályozással) választja. -
őstag
Utólag olvasva a cikket valóban furcsa egy kicsit ez a dolog. Valami lehet a háttérben hiszen csak úgy nem ostoroznák a Huaweit .
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Piszmaty76
aktív tag
Nekem úgy tűnik, hogy nem igazán tudnak magukkal mit kezdeni, ha nem ostorazhatnak valakit. Bárkit, ok mindig lesz kreálva.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest