- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbg
senior tag
Hajra, jojjon csak, minel szinesebb a paletta, annal jobban jarunk mi, felhasznalok.
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
ArchElf
addikt
Már fut SGSII-n? Valószínűleg pont nem a túl vállalkozókedvű réteget sikerült megcélozni (ja és a hardverigényről is árulkodik)...
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
nuke7
veterán
ezt a hsz-t nem értem? az sgs2 pont egy átlagos, felsőbb kategóriás telefon manapság... most hogy jönnek a négymagos meg elég durva hw-s telefonok, egyáltalán nem csúcs.
szerintem azért azon fut, mert annak elég generális a hardvere az androidos telok között ishttps://youtube.com/user/nuke7
-
Vukmir
aktív tag
Nem azért de a Mozilla már egy értelmes böngészőt sem tud csinálni... Mit akar ez OS téren?
(Mondom úgy hogy 3-as verzióig mozilláztam)
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
HARDVERAPRÓD
Kiváncsi vagyok mit hoztak össze...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
ArchElf
addikt
Azért megnézném, hogy az SGS2-nek (és az annak megfelelő egyéb androidos telóknak) mekkora a penetrációja a teljes androidos szegmensben...
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
netpeti98
addikt
Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle
Üdv netpeti98
-
kiszi07
senior tag
Kíváncsi vagyok, mire lesz elég.
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
zoltanz
nagyúr
Lényegében ez egy főzött Droid Rom lesz?
-
Toxic
tag
én drukkolok nekik...
temet nosce
-
gzbotii
nagyúr
válasz josephsmith #13 üzenetére
Inkabb csak egy custom ROM-nak kellene talan felfogni a dolgot es akkor masabb lenne
Kiadananak inkabb vele telefont egy bergyartovak, ugy mindha pl Voda ahogy csinaja az andros keszulekekkel...az lehet nem lenne mellefogas. De persze igy sem kizart a tortenetWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Cathfaern
nagyúr
Ne a kinézetből ítéljétek meg az egészet, nem arról szól. Hanem arról szól, hogy Androidra fejlesztéshez kell érteni Java-hoz, majd meg kell tanulni az Android specifikus dolgokat. Ezzel szemben erre az oprendszerre egyszerű html és js tudás elég lesz alkalmazásfejlesztéshez. Java-ban programozni tudó ember van X, akkor html+js-hez értő 1000*X. Ráadásul sokkal könnyebb css-el szép designt létrehozni, könnyen felépíthetú modurálisan az alkalmazás... java-t megtanulni fél év legalább, html+js-ben pár hét után már lehet értelmes dolgokat alkotni. Hatalmas fejlesztői közönséget von be ezzel a Mozilla.
Hogy mindez mit jelent az egyszeri felhasználónak? Azt, hogy nagyságrendekkel több app lesz rá, mint Androidra. És egy mobil oprendszernek ez a fő vonzereje alapvetően.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
gzbotii
nagyúr
válasz Cathfaern #17 üzenetére
Csakugyan, az a fo vonzereje. En ugyan a programozashoz nem ertek, regen bugykoltem valamiket de az jo reg volt
Visoznt annak ellenere, hogy kony lessz majd ra programizni, elobb el kell terjedjen a dolog, legy benne "üzlet" mert maskepp senki nem all neki es dolgozik 3 honapot egy app-al, hogy aztan 1.300 ember toltse le...
Szoval amit te irtal csak egy resze a tortentnek, a legfontosabb dolog sajnos mas jelen pillanatbanKozben meg ostag lettem
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
banhammer
veterán
Nem tudom, hogy van értelme még egy mobil OS-nek.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
gzbotii
nagyúr
válasz josephsmith #20 üzenetére
"Mint tudjuk az I OS a legjobb legdrágább.És igazából ott kezdődött minden"
Ezzel lehetne vitatkozni..minde szmeszogbol. legjobb, legdragab... erossen szubjektiva a dologWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
buherton
őstag
válasz banhammer #19 üzenetére
Szerintem van, mert ugye ez egy nem rég indult dolog az okos telefon. Így majd az fog megmaradni a végén, ami a vélhetően a legjobb lesz.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
ddekany
veterán
válasz Cathfaern #17 üzenetére
"java-t megtanulni fél év legalább, html+js-ben pár hét után már lehet értelmes dolgokat alkotni. Hatalmas fejlesztői közönséget von be ezzel a Mozilla."
Ha tényleg erről szólna a dolog, akkor nem sok jót sejtek. El lehet képzeli milyen alkalmazásokat alkotnak azok az emberek, akiknek ehhez az kellett, hogy ne kelljen Java-hoz/Android API-hoz érteni... (Megjegyzem, nem is világos számomra, hogy a JS miért lenne annyival könnyebb, de mindegy.)
-
tajcsi
őstag
Nézd meg, hogy mely készülékekből adtak el a múlt évben többet, androidbol vagy epölözsböl, mielőrr azt írod android az iOS után
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Apika
Közösségépítő
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e jövője...
-
Zoja™
őstag
A jövőjére én is kíváncsi leszek... A képeken látható jelenlegi design, mint a cikkből is kiderül, csak az alap, elvileg könnyebb lesz más felhasználói felületet varázsolni rá, mint a többi OS-re... Ha már android: meg lehet nézni anno. hogy indult az android az első referencia mobiljával, csak a pucér OS gyári felülete volt rajta. Én a két véglettől félek, ha megjelenik különálló szereplőként a mobilpiacon.
Alkalmazások terén vagy tényleg tele lesz minden szeméttel, aminek igazán semmi értelme, vagy úgy jár, mint a Bada, nagy dirrel-durral beharangozzák, szép és jó, de 1-2 év múlva sem lesz megfelelő terméktámogatás, e téren legalábbis az utolsó helyen áll .
Igaz, hogy az android market is tele van szeméttel, de legalább minden igényre találsz legalább 1 ingyenes használható programot. Azt meg mindenki maga dönti el, hogy a ,,hype"-ra van szüksége, vagy a sokrétű felhasználásra.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Nem olvastam el ugyan, de előbb jó lenne ha böngészőt tudnának csinálni olyat ami használható.
Persze ettől függetlenül ez az oprendszer lehetne ám jó!Szerk #5 jah oks, kicsit olvashattam volna mielőtt írok
[ Szerkesztve ]
...
-
rum-cajsz
őstag
Nem kötekedésből kérdem, hanem valójában érdekel.
Az Android miért nem valódi többrétegű architektúra? Én úgy tudtam annak is hasonló a felépítése, mint amit a Geckóhoz leírtatok.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
gybazsi
senior tag
Na ez érdekesen hangzik. Remélhetőleg lesz olyan gyártó, aki komolyan foglakozik majd vele. Akkor valami igazán jó is kisülhet a dologból. Én várom.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
_NCT
őstag
És még így sem ér a Chrome nyomába, de még IE is jobb nála. Én sem értem mit akarnak, sztem ez sem lesz hosszú életű projekt. Úgy is mindenki Android / IOS vonalat választja, azt veszik ami kiforrott, jól működik, van múltja/jövője. Nos ez a Mozilla-ról nem mondható el... Többször szakad össze mint a Windóz 95, ami már művészet.
Vukmir: +1
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Én mozillát használok mióta az eszemet tudom. Én örülnék neki ha ebbe komolyabban feltudnának zárkózni. Lehet sokan fikázzák a böngészőt, de én több embert ismerek akik használják és nincs panaszuk rá mint ie-st. Chrome más tészta, nekem nem jött be.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Klemice
senior tag
Kalap szar már a firefox is, mit akarnak már egy OS-el?
-
rankesz
veterán
Na erre kíváncsi vagyok... vajon úgy végzi majd mint a Bada?
-
-
dave666
aktív tag
Kíváncsi leszek rá
Kell a konkurenciaDave666
-
LonGleY
veterán
"A legjobb és a legokosabb és a leggyorsabb böngésző köztudott Google Chrome."
Ezzel a mondatoddal vitáznék egy keveset, hisz ez csak a te személyes véleményed. Eleve az Opera sokkal többmindent tud, ezernyi jó szolgáltatás köthető hozzá, úgy gyúrod át a felületét ahogyan azt jónak látod, jó beépített mail kliens található benne, kezeli a torrenteket is. Eleve a beépített mouse gesture megoldásánál nem létezik jobb se pluginként egy böngésző alá, se asztali programként. A Chrome ehhez képest még a pincében sincs, egészen más labdába rúg. Nem rosszabb, egyszerűen más és sokkal, sokkal kevesebb.
Na, most nem egy böngészőharcot akartam ezzel kirobbantani, a Firefox is nagyon jó dolgokat alkot, de a jelenlegi böngészőből nem lehet következtetéseket levonni a platformra vonatkozóan. Ráadásul elfelejtitek, hogy a Firefox egy multiplatform alkalmazás, amely mögött nagyon komoly hibakövető / fejlesztő rendszer áll, és nyíltsága, meg a könnyű fejleszthetőség is mellette szól.
"Eleve az alábbi képen jól látható hogy nagyon hasonló a menü."
Milyen más lenne? Ez olyan, mint a táblagépek külalakja... adott egy nagy méretű kijelző, aminek a szélét még ha gömbölyítgeted is, akkor sem fog nagyon máshogy kinézni a készülék. Egy programindítóhoz tartozik egy kiskép meg egy szöveg. Te ezt hogy máshogy alakítanád ki, mint ikonok formájában?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest