Hirdetés
- Windows 11
- Felnyittatja a Google mobilappos üzletágát egy amerikai bíró
- Vannak gondok, de nagyon ragaszkodik a chipgyártáshoz a Samsung
- Microsoft Excel topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Indesign
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tárhely szolgáltató választás
- SkyShowtime
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
senior tag
"a Google házon belül nem osztja meg az adatokat saját magával a jövőben, így nem lesz versenyelőnye"
Ó! Becsszó? Máris mindenki megnyugodhat.
Én azért megtartom a DDG bővítményt. -
-
Gargouille
őstag
"A 250 milliárd dolláros digitális hirdetőipar azonban attól tart, hogy így nem tudnak majd adatokat gyűjteni a reklámok személyre szabásához, és még jobban a Google adatbázisától függnek majd."
Mindent egybevetve a legjobb az lenne ha ez az egész 250 milliárd dolláros ipar menne a levesbe.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
zizidor
senior tag
válasz Gargouille #4 üzenetére
Persze, csak a mérleg másik felén az van, hogy akkor fizethetünk minden szolgáltatásért külön.
-
BE4GLE
aktív tag
Szerintem célzott hirdetések nélkül is jól megvagyunk. Nem kell mindent fizetőssé tenni, ha megszabadulunk tőlük. Ha pl. a frissen megnyilt számtech boltomat akarom hirdetni, azt jobban teszem, ha az itcafe-n hirdetem és nem az nlc-n. Egyszerűen a megfelelő helyen kell hirdetni és nem az embereket követni. Ez egy régi bevált módszer. Lehet, hogy a célzott hirdetés hatékonyabb és kényelmesebb, de ha a magánszférát szeretnénk védeni, akkor vállalhatatlan.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9 Pro
-
Gargouille
őstag
Szerintem csak sokkal kevesebb szolgáltatás maradna talpon és főképp azok, akik a reklámozáson kívül is képesek bevételi forrásokat teremteni. Ez nem lenne akkora tragédia. Azt nem gondolom, hogy ha nem lenne más választás, akkor mindenki fizetne minden szolgáltatásért, amit most igénybe vesz, inkább sok szolgáltatásról lemondanának az emberek. De ez - hangsúlyozom szerintem - egyáltalán nem lenne baj, sőt...
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
zizidor
senior tag
Jól megvagyunk bizony, én sem viccből használom a DuckDuckGo bővítményt. Azokon a helyeken kapcsolom ki, ahol képesek normális mederben tartani a reklámokat. Pl. itt is.
De tudjuk hogy működik ez a legtöbb helyen. A hirdetők célzottan akarnak hirdetni, egy hirdetéssel minél több embert elérni, abból minél több profitot kihozni.
-
bambano
titán
"A Google nem titkolt terve, hogy betiltja a külsős sütiket, amelyek a böngészőkön keresztül követik a hirdetők számára a fogyasztókat.": ki a bánatos fenének képzeli magát a google, hogy webes technológiákat akar irányítani és felügyelni?
mi ez a diktátorkodás?Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
az, hogy részt vesznek a fejlesztésben az azt jelenti, hogy javaslatot tehetnek az illetékes "hatóság" felé, és majd ott eldöntik, hogy jó-e a javaslat vagy sem.
ők nem tilthatnak meg senkit, ők is csak egy pont a közösségben. dettó a böngésző nagy piaci részesedése szintén nem hatalmazza fel őket ilyenre, mint ahogy anno az ms-t sem hatalmazta fel az msie részesedése arra, hogy szétcsesszék a webet.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen