- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
(#9) Fecow: Egyáltalán nem Gmail killer. Max egy like gombbal lesz több, egyébként sokat kell fejleszteniük, hogy tudásban megverje a Gmailt. Ráadásul tényleg nem a legnépszerűbb, így csak hangulatkeltésnek volt jó megint felhozni.
(#10) Morden24: + Microsoft, + Yahoo, + ...
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Csak bizonyos ideig őrizheti meg, de ha annyira zavar, akkor a hatályos adatvédelmi törvények alapján kérheted azok törlését, amennyire tudom. Egyébként is, mindegyik megőrzi egy darabig. A bankok is. Volt, hogy kiléptem az egyiktől, majd évekkel később vissza mentem valamiért, és mindent a kilépési dátumig ugyanúgy tudtak rólam. Szóval ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Dehogynem. Hosts fájlban az összes facebook tracker tiltva van nálam, és igen, a Google hasonló megoldásai is.
(#48) zeg: Miért is? Attól még, hogy USA cég, az itteni törvények szerint kell szolgáltatnia, ha elérhetem a szolgáltatását. Ezért van az, hogy sok nagy amerikai szolgáltatást nem tudsz elérni Magyarországról, mert nem hajlandóak elfogadni a jogi körülményeinket, vagy hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Az, és a nyilatkozatából totál lejön a dolog, hogy ő márpedig ezt a szolgáltatást végig akarta/akarja vinni. Valljuk be, a Facebook a legalkalmasabb erre a jelenlegi formájában, mert a Google rossz irányból közelítette meg.
Hozzáteszem: nagyon sajnos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest