- Synology NAS
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- DIGI kábel TV
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen program, ami...?
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
majd jönnek a www.download.microsoftcom (note lack of dot at the end) címek. mennyivel jobb, h már nincs szükség a www.microsoft.com.xxxxxxxxxxxxxxxxxxx.ru trükkökre.
-
sputnick
tag
nem valószínű, hogy ennyiért tömegesen fogják lefoglani a címeket a spekulánsok.
Think.
-
ddekany
veterán
Aztán majd talán egyfajta státusz szimbólum lesz, ha egy cégnek van saját TLD-je, mivel nem mindenki engedheti meg magának...
-
sbazsi
veterán
borús a jövő, ha már a domain-ek végződése sem biztos...
-
bambano
titán
vessük össze a címet: "a cégek többségének lövése sincs" meg a költségeket, amely alapján a cégek többségének nem is kell, hogy lövése legyen...
http://itcafe.velvet.hu ?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
fatal`
titán
"A cégek többségének lövése sincs a jövő évi doménváltozásokról"
Persze, mert magasról lesz*ják.
Én sem értem, hogy ennek mi értelme van. Majd jönnek a www.kovacs.pisti weblapok, értelmetlen szvsz.
-
peti_s
addikt
Nem ezek fognak jönni. Egy Zsolti csávónak nincs ennyi pénze. Hanem ennek az lesz a következménye, hogy pl. a Nike-nak is egy csomó olyan domain nevet kell megvennie, amit nem is fog használni. Mert minden gond nélkűl bárkik megvehetnék ami volt példának is hogy http://shoe.nike vagy bármi mást. Ezzel a nagyvállalatokkal szúrnak ki, és teljesen értelmetlen hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
De szúrja a szememet ez a cím.. "lövése sincs" meg "domén", bár az utóbbi nem tudom mennyire elegáns szó, de inkább szlengre tippelnék.
Egyébként miért is annyira jó hogy ez a korlátozás megszűnik? Eddig legalább volt valami rendszer a címekben.
[ Szerkesztve ]
-
fgordon
senior tag
Én mindenképpen bejegyzem majd a www.igazikiraly.fgordon domain nevet!
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
sbazsi
veterán
Az árakat elnézve azt hiszem nem kérdés, hogy miért jó.
Vagyis hogy kinek.az, hogy a shoe.nike.com helyett shoe.nike-t kell csak beírni, nem hiszem, hogy a felhasználóknak nagy könnyítést jelent. viszont ezzel megszűnik a dolog rendszerezettsége.
azt hiszem az emberek hozzászoktak a www.valami.hu (com) címekhez.
ha majd annyit hallok, hogy a webcím az cipő.nike, lehet nézek nagyon.
De majd a nextgeneknek jó lesz... -
ddekany
veterán
Tehát mondjuk, én bejegyzem a .kitty-t, mondván akarok akarmi.kitty-t. Ugye ezzel nincs gond. No, aztán miután ez megvolt, eme TLD alá bejegyzem a hello aldomaint (hello.kitty)... kockázatos befektetés? Na, csak ha már erről van hír, ez lehetett volna egy érdekes kérdés, hogy ezekkel mi van...
[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
Lesznek itt "lefoglalt" kisnovak.merci-k
-
bambano
titán
A domain regisztrátoroktól az oldalt nem veheted meg, nem webhosting cég.
Szerintem ha nekem bejegyezték a kitty. domaint, akkor nálam fogják keresni a resolverek az aldomaineket.A cikkhez még egy gondolat (keretes): definíció szerint a domain névben az utolsó pont után nincs semmi. Ezen fórum kanonikus domain neve csillagok közé zárva: *itcafe.hu.* tehát itt már nincs semmi. A root domain pedig a pont.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
WonderCSabo
félisten
Én nem örülök ennek. Attól félek nagy kavarodás lesz belőle.
-
törölt tag
válasz Csakénvagyok #23 üzenetére
És vehetne egy bálykot.
-
daninet
veterán
itt az lesz a baj ha beírod hogy nike.com és nem jön be semmi.. persze átirányítják de lehet lesz ahol nem gondolnak rá
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Atikusz
senior tag
atikusz.bazar
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP Pavilion x360 14-ek2537nz Convertible - ÚJ - 14" TOUCH notebook - Core 5 120U, 16GB, 1TB, Win11
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest