Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Ez a személyi aszisztens- dolog nem rossz, de könnyen lenyomozhatóvá teszi a személyt. Egy log-ból visszakeresik, hol volt adott időpontban.
-
negyedes
addikt
Nekem sem tetszik az ilyesmi. Ha te makad tudnad lekerdezni az adatokat akkor mar hasznosabb.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Gonosz15
aktív tag
"Mindenkinek lesz netbookja. Az egyedüli kérdés csupán az, hogy milyen színben."
Na ez számomra egy picit durva azért.. nekem pl. biztos nem lesz netbookom...
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
Metalfan
senior tag
Nekem most van egy laptopom, és ha számítógépre költenék, az biztosan asztali gép lenne, mert egyrészt gyorsabb, másrészt szeretem, ha beletúrhatok a gépbe, tuningolhatok, stb. Tehát asszem én is a kivételek listáját gyarapítom. Hangfelismerős mobil? Kit izgat? Én nem fogok magamból hülyét csinálni, amikor a buszon legnagyobb tömegben fél percig egyetlen rohadt parancsot akarok a telefonnal megértetni
-
Pocok256
veterán
Hát nekem az azstali gép mellé tökéletes lesz egy mobil netbook. Nincs olyan kicsi kijelzőe mint egy mobilnak, de azért nem is akkora monstrum mint egy hagyományos laptop ergo tökéletes netezésre és sokáig bírja 1 töltéssel. Minden igényt kielégít. Bivaly erős asztali gép mellé egy netbook és egy okos telefon és tökéletes digitális kánaán vár ránk.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
speedyx86
tag
Én inkább a brutálerős laptopra szavaztam. Nagy, nehéz, de mindent meg lehet vele csinálni. Ha meg nem akarom magammal vinni, akkor ott a pda-m. Asztali gépem nincs, és nem is lesz. Egyetlen hátránya van a laptopomnak, hogy kevés benne a vinyó. Ezt a szerveremmel pótlom, ami meg bent csücsül az egyik adatközpontban.
-
okib4100
aktív tag
És van hozzá gigás vonalad is amiről csak úgy lerántasz egy 25 gigás hd filmet, ha kell?
Személy szerint én is egyre inkább a netbook felé hajlok, pda-t nem akarok venni, okostelefonra nincs szükségem, de a sima laptop + netbook kombó majdnem minden igényt kielégít számomra (kivéve azt h tömegközlekedésen nem lehet használni egyiket sem)
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
nagyúr
Sosem lesz netbookom. Ott a Kaiserem, ha végképp kell valami.
#6: nálam teljesen ugyanzez a felállás, csak egy nas lesz a tárhelyem (jelenleg egy külső hdd).
[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
ALI_G
veterán
ezt a csávót az apple fizeti sunyiba csak olyat mond amit már az appleék kitaláltak.
-
WonderCSabo
félisten
A csávó a jelenleg fejlesztésen álló technikákat sorolja fel... Nagy jóstehetség.
-
Gondwana
addikt
olyan, mint amikor Forrest Gump megàllt a futàssal:
pssszt, most szòlni fog!... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.