-
IT café
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sibiza
csendes tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne azokhoz akik már nútoltak xeon cpu-t.
Kérdésem annyi lenne, mivel először sajnáltam rááldozni a lapomat így gondoltam pici kézi reszelővel behúzom én a nútokat, az egyik oldalt el is kezdtem de egy picit beljebb haladva éreztem valami keményebb pattogást illetve csak ahogy megkoppant rajta már abba is hagytam a reszelést és láttam hagy valami fémes szélbe mentem bele a nyákon belül de a nút még mindig nem volt olyan mély mint kellett volna így kivágtam a foglalatból a műanyag pöcköket és így raktam bele a lapba, eddig működik csak annyi kérdésem lenne hogy esetleg ártottam e ezzel a procinak illetve a 12mb cash-ből csak 6-ot lát bár lehet az a laphibája lehet, a konfig egy n650-es alaplap meg egy xeonl5410 proci. -
Sibiza
csendes tag
Köszönöm, a a cache-re rájöttem mert csak aida-val néztem és valóban csak 6 nak írja de a cpu-z már 2x6-nak, a reszelésnél csak éppen az élénél látható egy picike fémes szín, sejtem, hogy nem árthattam neki sokat mert most is stress teszt közbe írok, de azért köszönöm a válasz így már nyugodt vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest