Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Welcome to Industry 4.0 era!
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Hegyirabló
veterán
A Facebookjuk úgy tűnik működik, mert szorgosan törölgetik a szaporodó panaszos kommenteket.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
cami][us
senior tag
Szóval Windows szervert használnak. Kár lenne értük... Máshol nem tudom gyorsan leadni a kiégett CFL lámpákat.
-
törölt tag
hülye azért nem vagyok
-
veterán
Az ALZA csoport boltjai biztonságban vannak, semelyik hacker sem beszél csehül, ezért nem tudják feltörni a rendszert
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
peugeotmate
őstag
jól teljesít a magyar leányvállalat weboldala, mert a német, osztrák és holland MediaMarkt webáruház már él.
meg
-
Gyok2
senior tag
-
Pro Koryak
addikt
Black Friday by hackerbay.
-
Kár értük, tavaly ilyenkor vettem tőlük valóban akciós mosó-szárítógépet. Webshopként nem volt velük bajom, inkább a fizikai áruházak helyeit kellene behinteni sóval :(
De hogy is van ez, hogy külön cég a webshop és az áruházak?[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
modd3r
őstag
válasz E.Kaufmann #10 üzenetére
Mondok jobbat: MINDEN áruház egy-egy külön cég.
-
Hegyirabló
veterán
Ez azért így nem teljesen igaz.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Sanraith
aktív tag
Szerencsére annyira legalább visszahozták a rendszereket, hogy tudjanak névvel és rendelési számmal ellátott levelet küldeni, hogy késés várható. Remélem hamar megoldják, már várom a sütőm...
-
modd3r
őstag
válasz Hegyirabló #12 üzenetére
Mea culpa, régen így volt.
-
válasz bollokcs80 #16 üzenetére
Nem, hanem volt "külön" Saturn (közös tulajdonosi háttérrel), és talán még külföldön van is külön (az osztrák oldal az MM-re mutat, de a saturn.de a Satrun-t nyitja), csak nem érte meg itthon (meg talán máshol sem) két márkát vinni két üzlettel.
Itt Debrecenben is úgy volt, hogy egy időben volt külön Saturn és MM. De az eredeti MM-et becsukták és a Saturn boltot nevezték át MM-re.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
L3zl13
nagyúr
Ez most inkább Black Friday vagy Cyber Monday?
Aki hülye, haljon meg!
-
-
Van, aki sajnálja őket?
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
kavalkád
aktív tag
"240 millió dollárt várnak a cégtől a kiberbűnözők"
aha, értem.
-
hegedus001
aktív tag
Undorító férgek, soha többé nem vásárolok semmit sem tőlük..... hihetetlen, hogy nem sül le a képükről a bőr. Nevetéges a panaszkezelésük....
-
válasz hegedus001 #26 üzenetére
Én attól még sajnálom az üzemeltetőket. Izzadhatott a tökük rendesen
Most már müxik az oldal, ahogy nézem.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
btprg
senior tag
válasz hegedus001 #26 üzenetére
Mi a bajod velük? Nekem eddig teljesen jók voltak, pont azért is vettem ott ezt-azt, mert nem egy olyan cég ami majd fél évvel a vásárlás után eltűnik...
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
hegedus001
aktív tag
Legutoljára, ami teljesen kiverte a biztosítékot, azaz volt, hogy vettem egy fülest mert nagyon hirtelen kellett egy (állásinterjúhoz). Egy sima SkullCandy TWS volt. mondom, elpasszolom majd, vagy akármi, meg az enyém otthon maradt. Megvettem. Az interjút kibírtam vele, és aztán még hazafelé használtam kb 1 órát. Miután konstatáltam, hogy egy határ fos, (asszimetrikusan szól, a vezérlőgomja olyan kemény, hogy fáj használni (in ear kialakítás) mondjuk a beszélgetés legalább jó volt rajta, de alapvetően a hangminőség is gyatra volt.)
Mondom sebaj, hazafelé kicseréltetem. 1 nappal a vásárlást követően vittem vissza egy másik üzletbe, ott közölték, hogy "Higiéniai termék" nem tudják visszavenni. (Itt azért felszaladt a szemöldököm, erről senki nem tájékoztatott) ezután közölték, hogy ja, meg amúgy vigyem oda vissza, ahol vettem, mert más üzletben nem tudják kicserélni (nem egy üzletláncról beszélünk amúg?! Ha a számlán/blokkon lenne egy pecsét, akkor már tudnák máshol is javíttatni, btw ebbe másodjára szaladtam már bele......)Sebaj, 15k volt, nem hagyom veszni. Visszavittem Budapest másik végébe. Ott szintén közölték, hogy higiéniás termék, cseszhetem. Mondom erről senki nem tájékoztatott (elvileg kellett volna, sőt, van egy ilyen pecsétjük is, amit számlára rá kellett volna nyomniuk....)
Válasz: Nem érdekli őket, nem tudnak ezzel mit csinálni. (Meg nem is akartak)
Itt már nagyon eldurrant az agyam, hívattam az üzletvezetőt.Miuztán megjelent közölte (a bajom elmesélése után) hogy hát ők istenigazából "Semmit sem kötelesek vissza venni" (ismétlem, kb 28 órája ha vásároltam a fülest)
Mondta, lecsekkolja. Itt megörültem, hogy végre, előre léptünk, segít. A nagy f@szt. A fülétől kb 30 cmre megfogta a két fülest, hogy ő most megvizsgálja, hogy valóban asszimetrikusan szól-e?! (kérte, hogy veressek valami zenét)
Megkérdeztem tőle, hogy ugye ez most nem komoly? Így akarja csekkolni? Eközben flegmán puffogott, hogy hát "Mi az, hogy aszsimetrikusan szól?! Ilyen kvázi nincs is" (a bal oldali sokkal hangosabb volt, és 10 perc után fájt az ember feje)Kérettem a panaszkönyvet, aláirattam, hogy milyen volt az ügyfél kezelés stb... Ma beküldöm a központjuknak is, mert ezt nem vagyok hajlandó ennyiben hagyni. (Ja, a hekkertámadás miatt, semmi ilyen felületük sem működött, de ezt még meg isérteném)
Tudom, hogy nem fognak bele rokkanni, de soha az életbe nem vásárolok semmit sem tőlük
-
Lenry
félisten
válasz hegedus001 #29 üzenetére
nem akarom védeni őket, de azért tényleg nem kell hozzá Nobel díj, hogy az ember kisakkozza, hogy egy agybadugós füles nem feltétlen az a termék, amit meg akarnál venni használtan, mert előtted valaki bedugta azt a fülébe
nyilván ha amúgy hibás volt, akkor garanciába vissza kellett volna venniük és pont.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
peugeotmate
őstag
Van ellenkezője is: Mi A1 telefonom 3 éve visszaküldtem az 1 éves gari időn belül (kb 1 hónappal a lejárat előtt), hogy a kijelző szélén foltosodás látszik, mintha az egyik fólia elengedett volna a ragasztásnál. Nagyon halványan, igazából csak nagyon érzékeny voltam erre. Igazából próba-szerencse alapon még az 1 éves gari lejárta előtt.
Szó nélkül visszaadták az újkori árát, se doboz, se semmit nem kértek.meg
-
hegedus001
aktív tag
Amikor vissza vittem megvolt 28 órája. Nem is akart az üzletvezető segíteni. Illetve erre ők nem tudtak válaszolni, hátha te tudsz.
Ha egy füles Nem jön be, akkor mégis mit csinálsz? Hogy próbálod ki ? Az egész konstrukció úgy ahogy van egy sz@r. Ilyenkor baszhatod ? Ha veszel egy atom drága cuccot de neked nem jön be, faj tőle a fejed akkor megint kend a hajadra ha már kibintottad? Én vagyok a fogyasztó, én akarom ott hagyni a pénzemet és az én érdekeiket nézzék. Nekik ez aprópénz, másnak akar több napi kereset. Fertőtlenítsék le, csináljanak azt amit akarnak. Ennyi. Más eladó meg tudja ezt csinálni…. -
k-adi
nagyúr
mit nem értesz azon hogy "Higiéniai termék" ? betűzzem le?
-
Lenry
félisten
válasz hegedus001 #32 üzenetére
mittomén, nem megoldást kínálok, hanem magyarázatot.
máshol se veszik vissza a véres tampont, a használt bugyit, a félig megrágott kiflit és... és a fülzsíros fülest sem. mert nyilvánvaló okokból nem tudják már másnak eladni.
tökmindegy, hogy rápecsételték-e hogy higiéniai termék vagy sem, attól még az.persze fogyvéd biztos bele tud kötni, ha nagyon szeretnéd vissza a pénzed, menj oda, valszeg elintézik hogy visszakapd, de alapból a fentiek miatt nem kaptad vissza.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Mondjuk ilyen hülye nevük cuccnál, hogy koponyacukorka, mit vársz, ha nem egy divatterméket . Én vettem egy Sunyi BT fejest, attól se vártam sokat, de eddig jól bírja. Annyiból igazad van, valahogy meg kéne oldani a tesztelését, vagy ha nem tudják, akkor lenyelni a békát és visszaadni a pénzt, de biztos én se dugnám a fülembe, amúgy is érzékeny az ilyen agydugókra, de más fülzsírját pláne nem kívánom, még a páromét sem .
Amúgy, ha MM webshopból rendeled MM-es átvételi helyre, akkor több jogod van, mert a webshopokra szigorúbb szabályok vonatkoznak.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
btprg
senior tag
Hát ezek a fülhallgatók néha tényleg nagyon gagyik...
Egyszer úgy gondoltam hogy veszek egy olcsóbb fülhallgatót a táskámban tartásra, ha menet közben telefonálni akarnék fülessel. Pont az InterSpar-ban voltam, ott is volt pár ilyesmi, kiválasztottam egy Maxell márkájút kb. 2000 forintért, nem ez volt a legolcsóbb, gondoltam annyira szar csak nem lesz hogy telefonálni ne lehessen vele. Tévedtem Gyakorlatilag annyira szar hangminősége volt, hogy a beszédet torzította, de természetesen nem vették vissza, mert nem "hibás" csak alapból béna. Utána kipróbáltam otthon WinAmp-pal, hogy milyen hangszínszabályzással közelít a normálishoz, hát pár dB-vel el kell tolni a csúszkákat hogy valami értelmes kijöjjön belőle Slusszpoén, hogy az se volt rajta megjelölve hogy melyik a jobb és a bal.
Haragszok ezért, hogy manapság már néhai jó márkák nevével árulnak kínai szemetet.
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
-
veterán
Nekem is teljesen jók a tapasztalataim a MediaMarkt ügyfélkezelésével, az asszony háromszor gondolta meg magát egy könyvolvasóval kapcsolatban, már nekem égett a bőr a képemen, amikor harmadszor is visszavittem az újabb olvasót, de szó nélkül adták a csereutalványt.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest