-
IT café
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GNKING
tag
-
Syrius XIX
addikt
Nem tudom, ki hol van! Én várok 19 : 35-ig a Tunngle 4-es szobájában!
Am. igen használok GR-t! Simán fut, jól műxik, lag nincs és még videózni is tudok!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
GNKING
tag
válasz Syrius XIX #25603 üzenetére
Zolee csinált szerót az 1. szobában!!!
Normális vagyok a hangok is megmondták!
-
JJános
addikt
GN! Légyszi vedd át a szerót. A tied láttam.
2007-05-06 óta itt!
-
Syrius XIX
addikt
válasz GNKING #25607 üzenetére
Eddig vártam a 4-S szobában, de már látom, h hiába!
Megyek az 1-esbe, reszkessetek!
[ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
Ez 1 gyönyörű nap volt! 1,5 órám lett volna játszani és sehol 1 normális verseny sem!
Grat & thx all!
-
intercooler
őstag
na sikerült találtam másik telepitöt és erröl megy szépen, hasíít
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
31561, 223853, 73 220 140.9902kör washingtonba chevivel
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
válasz intercooler #25610 üzenetére
Eredeti lemezem van RAR-ba csomagolva, nem mondtad, h az kell! LoL!!!
-
GNKING
tag
Ezt láttátok már?
[DC SHOES: KEN BLOCK'S GYMKHANA FOUR; THE HOLLYWOOD MEGAMERCIAL]
[ Szerkesztve ]
Normális vagyok a hangok is megmondták!
-
Brian_GT
őstag
Köszi a gurulást all, jó volt.
Mi Dzsavval jól elvoltunk ma isUtolsó versenyemnél olvasgattam a beírásokat...hát urak... ha úgy jöttök versenyre, hogy 1. hely vagy semmi akkor innentől ez nem az a játék ami nektek való.
El kell fogadni, hogy kilöknek/meglöknek... törsz stb. és nem mindig jönnek össze a dolgok.Engem kilöktek minden....2. lettem.
Első kanyarban lejöttem ideális ívről 3an előztek meg...majd kövi kanyarnál 1 elcseszte és lesodródott...2en meg nem fértek meg egymással és elmentem mellettük. Bumm 1 hely az 1. kör felénél már és végig az 5 körön át.
Dzsav is végig ott volt a szeren.El kell fogadni, hogy ha agresszívan mész akkor nagyon hamar bukta lesz.
Inkább élvezni kell, hogy lehet játszani és el kell fogadni bízz, mint minden játékban, hogy vannak más nézetet valló emberek is.
Ez minden egyes multis játéknál megvan.Mivel a Codemasters nem támogatja tovább a játékot ez a legjobb lehetőség arra, hogy lehessen jókat gurulni...és megmondom őszintén sokszor jobb, mint lezárt privátba menni, mert ott emelt létszámot ilyen gyorsan nem lehet összehozni és jó az ha van egy kis igazi autóverseny feeling, mert nem 2 autó van a pályán össz ami eloszlik 5 körre egy bazi hosszú pályán. Itt mindig van kit körözni-üldözni-csatázni.
Nem bunkóságból írom elhihetitek, de 2 kattintás és már lehet gurulni.
Mindenki szeretne Gridezni, de azt látom, hogy amióta nincs dedikált szerver lehetőség még jobban akarna mindenki játszani, de csak az órákig tartó p***ölés megy és nincs game, pedig csak annyi kellene, hogy kis kompromisszumot kell kötni.Kilöktek kilöktek, nem mondom én is van felhúzom magam rajta, de élőben is ha valakit kilöknek versenybaleset kész, nem megy el másik bajnokságot keresni
Szép estét all!!!
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
nagyúr
Jövő hét végére talán lesz normális VGA-m, úgyhogy ha az időm úgy engedi, akkor megyek én is Tunngle-ra
-
dzsavermadar
senior tag
válasz Brian_GT #25613 üzenetére
A Tunnglés gurulásokhoz szólva.
Egy biztos, hogy egy kicsit más hozzáállást kell alkalmazni, hogy az ember jól szórakozzon.
Igazából két játék összegyúrásának fogom fel, és így még emeli is a fényét.
Az egyik játék, az autóverseny, a másik meg valamilyen "küzdő, harcoló" játék.
Sokan szeretik az ilyeneket is, ahol valahova el kell jutni, és közben az embert lövik, bombázzák, tapossák, és csak ügyességgel lehet tovább jutni.
A cél, kikerülni az akadályokat. Ha nem sikerül, mégsem hagyja ott senki a játékot, hanem újra nekifut, megpróbálja.
Itt is ezt a helyzetet nézem, és elsődleges a túlélés, és nagy értéke van akár a 3-4-5. helynek is. Mindenesetre nagyobb, mint abbahagyni a játékot.
Persze lehet, hogy akkora sérülést szerez az ember, hogy nem tudja folytatni, de ez is előfordul.
Főleg, ha ő maga is úgy közlekedik, hogy nem akar kicsit sem helyezkedni, engedni, hanem inkább a helyezésre tör.
Kezdünk szép számmal összegyűlni, és ha egy szerón 7-10 magyar van, akkor a "kritikus játékosok" úgyis lelépnek, mert érzik a túlerőt. És alkalmazhatnánk a "kitiltást is"
A normális, meg miért ne maradhatna.
Javaslom, hogy mindenki, akinek "idegességi" gondja van a Tunngléval, próbálja meg a könnyedebb, lazább hozzáállást.
Garantálom, hogy jól fogja érezni magát.
Nem egyszer, amikor ezerrel belémvágtak, és azt sem tudtam hol vagyok, csak mosolyogtam, hogy "na, ezt jól megkaptam"
Ha többször is, hát akkor többször mosolyogtam.
Jó gurulást mindenkinek!!!>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
JJános
addikt
Hát a tegnapi ranked nem volt épp a legkivánatosabb.
Ötletek:
1. Kell egy szeró.
a. Bérelni.
b. Venni egy megbízható(compaq) P4-et, és akinek jó a netje felállít egy szerót otthon, amihez mi csatizunk.
c. Hamchi és társai.Ha összejönnénk annyian, akkor nem volna megterhelő, és szeró bérlés, és jelszóval védettet.
Ha valaki (konkrétan Zyl) vállalná, hogy csinál otthon egy kis géppel szerót, és azt sokat üzemeltetné visszaszoknának sokan. Nyomhatnánk.
Ha egyiksem akkor hamachi , tunnglenet, ....és társai.
Írjatok!2007-05-06 óta itt!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz JJános #25617 üzenetére
A Gridnek nincs Dedikált szerver lehetősége sajnos, úgyhogy a szerverbérlés kifújt.
A Hamachi jó de csatlakozási problémákkal teli, alig lennénk páran.
A GameRanger meg csak Zylnél működik akadálymentesen.
A Tunngle meg szinte mindenkinek jó, bár tegnap itt is volt némi furcsaság a csatlakozásokkal, de ez majd kiderül hosszabb távon.
Miért van az, hogy egyik nap látjuk egymást, másik nap nem.
Pedig közben semmi nem változott nálunk. Érdekes.>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
JJános
addikt
Egyébként elég jól viseltem a ranked stílust tegnap is.
Máskor ilyenkor már robbanásig feszült voltam. De amikor régebben rankedeztünk ugyanez volt.
Aztán aki azért lökdösött ki, mert ki tudott, azt utána figyelni kezdtem, és ahol tudtam törlesztettem. Kétszer-háromszor kilökött, aztán belé szálltam, és ott is maradt. Ha másból nem tanul, akkor ezt kell csinálni. Kiegyenlítettem a számlánkat. Volt ilyen egy-két ember.Szép sikereket értem el tegnap.
Gyönyörű 4. 5. helyeket, és egyszer egy dobogó harmadik fokát.Ahol lehetett GN-t üldöztem, illetve követtem, mert tudom, hogy jól feltalálja magát ezekbe a helyzetekbe. Nem is bántam meg.
Itt kérek elnézést mindazoktól akiket eltaláltam, csak annyi a mentségem, hogy legtöbbször engem is löktek, vagy épp bírkóztam az autóval. Bocsi Dzsaver!
2007-05-06 óta itt!
-
- = Zk = -
félisten
válasz dzsavermadar #25614 üzenetére
erős, de jó
(#25617) JJános
ilyenem van. most üresedett meg. a netem sajnos már nem olyan gyors, mint régen volt. ígyhát akinek kell, eladó, de leginkább cserélhető[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nagyúr
válasz JJános #25617 üzenetére
Én a szeróbérlés mellett teszem le a voksomat, bár technikailag nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani ezt GRID esetében. Szerintem VPN szervert kellene bérelni, mert a GRID-nek közös hálózatot kell létrehozni.
B pontot nem tartom szerencsésnek, mert itt erősen függ a szerverhez való hozzáférés az üzemeltető személytől. Ha pl. elutazik, akkor hogyan érjük el a szervert? Nem várható el senkitől, hogy 7/24-ben üzemeltessen egy gépet.
Hamachi meg nem mindenkinek megy .
A szeróbérlésnél még felmerül egy kérdés, hogy ki fizet? Mármint ki gyűjti be és hogy a pénzt, illetve hogyan osszuk meg a költségeket. Én pl. vállalom, hogy fizetek állandó havi díjat, ha nem horror összeg, tehát velem számolhattok.
Rákérdezek hálózatos topikban.
-
dzsavermadar
senior tag
Gondolom, hogy csak LAN hálózat létrehozása lehetséges, de akárhol is van a szerver, a csatlakozás megoldása a kérdéses. Hogyan? Hamachival?
Ugyanott vagyunk.
Az meg tényleg nem lehetséges, hogy valaki bevállalja a folyamatos üzemeltetést.
De ez nem hiszem, hogy kérdés lehet ugyan, mert megvalósíthatatlannak tartom az ilyent.
Ez akkor lenne lehetséges, ha valamilyen hozzáértő megcsinálná a Grid Dedicates Server lehetőséget. Ezt már régebben írtam, azt hiszem.
De igazából nem nagyon értek ezekhez, remélem tévedek.>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
nagyúr
válasz dzsavermadar #25623 üzenetére
Szerintem a VPN megoldás. Én a munkahelyemet így érem el otthonról, neten keresztül. Az otthoni gépemmel, távoli asztal használattal használom a benti gépemet, Gyakorlatilag, mintha bent ülnék.
Egy olyan kapcsolatot kell indítani, mint az ADSL-nél (usernév, password) és márt rajta is vagy a hálózaton. Na ezt kellene megoldani valahogy.... -
dzsavermadar
senior tag
Néztem a gépben a Vezérlőpultban, hogy van lehetőség kapcsolatok létrehozására gépek között, de hogy ebből még hogyan alakul ki a közös játék, az még sűrű homály.
Sok lehetőség van összekapcsolni távol levő gépeket, de azzal még a játék nincs összekapcsolva.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
nagyúr
válasz dzsavermadar #25625 üzenetére
A játékot nem kell összekapcsolni, csak azt kellene elérni, hogy egy hálózaton legyenek a gépek és nyitva legyen a 3074-es port TCP/UDP szempontjából(ezt használja a GRID).
-
-
dzsavermadar
senior tag
Ezekből a video részletekből is látszik, amiről délelőtt írtam a "hozzáállás" szempontjából.
Általában hátulról indítottam a versenyt, pofonokat is kaptam, de a célba érésre figyeltem, és így nekem élvezhető volt minden.Javaslom mindenkinek, és akkor jó szórakozásban lesz része. Hajrá!!!
Nem mindig felhőtlen egy verseny, ugyanezek nagy része, privát szerón is megeshet.
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Brian_GT
őstag
Hmmm.... ( hosszasan nevetek magamban épp).
Én nem tartozom az informatikai klán cream de la creamjéhez, de azért úgy gondolom értek némiképp a dolgokhoz.
Hogy akartok szervert csinálni, mikor nincs mögötte hivatalos támogatás?
Ez nem úgy megy hogy kell egy COD szeró és van 100 support akiktől lehet kérni egy 12fős szerót meg ts-t meg ilyenek.
Ők is csak azért tudják adni, mert a gyártó oldaltól megkapja hozzá a szükséges támogatást.Nem tudom de nem hiszem, hogy van köztünk olyan ember aki képes lenne megírni újra a Race Driver Grid multiplayer dedikált szerver oldalát és teljes supportot adni hozzá.
Ha ilyen lenne akkor már a Codemastersnél vagy más ilyen cégnél dolgozna az illető.Az meg, hogy otthoni P4 gép ami csak szerver.... egyrészt az mi a retken csatlakozna ha nem a Grid lan hálózatán??? Másrészt, az tévhit, hogy kell egy vacak gép ami csak szerver és nem játszik, mert annak a gépnek ugyan úgy el kell tudnia bírni megfelelő szinten a játékot és rajta a 12 embert.
Így nézve pedig jópáran vagyunk akinek van olyan gépe, aki játéka mellett még elbírja az embereket is...lásd ezt csináljuk most is.
Én a magam részéről úgy vettem észre, hogy 10 emberig nincs probléma, utána nekem jelentkezik egy kis lassulás, mert ilyenkor a gépem nem 1 emberhez állítja elő az erőforrásokat, hanem 10hez. Ez a probléma megoldódna és 10 felett sem lenne semmi lagg, ha visszább venném a játékom grafikáját. De mivel nem a Network Q Rac Rally-val ( ami egy baromi jó game volt a maga idejében) akarok játszani grafika szintet nézve, ezt felejtsétek elSzóval ne értsetek félre, nekem is böki a csőröm nagyon a CM károkozása, de most már olyan jellegű és mértékű dolgokat akartok összehozni, hogy a Sziget 2011 Informatikai stábja kellene hozzá!!!
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Syrius XIX
addikt
válasz dzsavermadar #25616 üzenetére
A cél, kikerülni az akadályokat. Ha nem sikerül, mégsem hagyja ott senki a játékot, hanem újra nekifut, megpróbálja.
Nekifutottam több* is, de szerinted, ha az első kanyarban vége és 5 körösek a menetek, meddig fogok ott ülni?
Ez ment 1más után több meneten keresztül is! Örültem, h le tudtam ülni a gép elé 1 kicsit (kb. 1,5 órám maradt a tegnapból). Gondoltam lesz 1 pár jó kis ás! Ehelyett 1más után 3* az első kanyarban vége volt a versenynek.
Tudom, én vagyok a hibás, kell tovább ragoznotok!
Ettől függetlenül ugyanúgy 9-ig toltam, mint máskor!Ha valami bajotok van velem, vagy nem kívánatos személy vagyok, mondjátok meg bátran, értek én a szóból!!! Semmi szükség nincs arra, h többen összefogjanak és addig biliárdozzanak az autómmal, amíg nem marad rajta 1 ép rész sem!
Ezek után naná, h kerestem másik szerót! Nem azért ültem abba a kevéske időben a gép elé, h bámuljam a semmit!
Kitiltani sem kell! Max. nem megyek oda ahol vagytok, vagy ha véletlenül oda lépek be, ahol vagytok, akkor már ott sem vagyok! Ennyi. Nem kell ide haditervet szőni! Legalábbis nálam ennyire 1szerű, felesleges túlbonyolítani!
Eddig is játszottam mindennap és ezután is fogok (amikor csak tehetem), akár Tunngle-n, akár GameRanger-N, valahol mindig van(-nak), aki(-k) versenyezni akar(-nak)!
Sehol nem piszkáltak még azért, ha rájöttek arra, hogy ha kell (mert a helyzet úgy kívánta) félreállok, de van amikor nem!
Bocsánatot kérek, ha ez 1 kicsit unalmassá válik 1 idő után (főleg úgy, ha a másik mindig tőlem várja el, hogy félreálljak), de ugyanez visszafele már nem működik, mert mit képzelek én!?
Én úgy gondolom, hogy helyzettől függően néha +kell tenni, de nem mindig ugyanannak!Dzsav azért a te HSZ-edre reagáltam, mert tudom, h:
1.: rólam szól a történet (és a tegnapról),
2.: nem fogsz +sértődni, azért amit írtam,
3.: mögé látsz a dolgoknak (tudsz olvasni a sorok között),
4.: és nem fogod személyeskedésnek venni amit írtam és
5.: tisztában vagy azzal, h nem neked szól a HSZ, hanem a helyzetről![ Szerkesztve ]
-
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #25631 üzenetére
Szerintem nincsen veled senkinek baja. Nekem meg pláne nem, hacsak neked velem nincs.
Sajna a ranked stílus ilyen. Ráragad az emberre, és nyomjuk.
Az első kanyar, és a csorda esete.Ha akarnánk sem tudnánk vigyázni mindig mindenkire. Mert minket is löknek.
2007-05-06 óta itt!
-
intercooler
őstag
Mikor lesz guri?
-
Syrius XIX
addikt
A szeróbérlésnél még felmerül egy kérdés, hogy ki fizet?
Ez nem olyan bonyolult.
Ahogy én látom:
- Természetesen az fizet, aki üzemeltetni fogja a szerót.
- Ahogy összejött rá a pénz, onnantól indul a móka.
- Aki részt vesz benne, mindenki tudja, mikor esedékes a következő díjfizetés.
- Amennyiben nem jön össze az összeg (mert többen nem fizetnek), akkor THX all, ennyi volt, mert a bérleti idő így is-úgy is lejár és bezár a bazár!Persze ez csak szerintem ilyen 1szerű, de nem kell tovább bonyolítani!
-
Syrius XIX
addikt
válasz intercooler #25634 üzenetére
Ha rajtam múlik, akkor 6 körül már ok!
Már megy a GRID-ed?
-
intercooler
őstag
válasz Syrius XIX #25636 üzenetére
Grid jó net sz@r
-
Syrius XIX
addikt
válasz intercooler #25637 üzenetére
Örülök! Végülis mi volt a hézag, +osztod velünk?
[ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
válasz Syrius XIX #25638 üzenetére
A teleptő volt rossz pedig végig ment.Szerencse volt biztonsági másolat
-
- = Zk = -
félisten
nah, uraim.
Schalkefan back megvettem végre a gamepad-et
gyakorlok még pár kört, és érkezem. jelezni fogom, illetve figyelem a topikot" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
drr
őstag
válasz Syrius XIX #25641 üzenetére
-
-
Syrius XIX
addikt
válasz GNKING #25643 üzenetére
Készítettem szerót, a szobába beléptek többen is, de a GRID-ben készült szeróra nem jött be senki!
Ezért átmentem az 1-es (alap) szobába és ott készítettem szerót! Nem tudom meddig, de 1 darabig várok!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz Syrius XIX #25631 üzenetére
Valóban a tegnapi gurulások késztettek az írásra, de pontosan az a cél vezérelt, hogy a társaság együtt maradjon, és kovácsolhassuk a közös napi gurulások élményét.
És a másik, hogy nem igazán a történések, hanem a chat-en elhangzottak voltak az igazán inspirálók.
Nem rólad szólt, de te is bele tartozol.
Többen is úgy nyilatkoztak, hogy az volt az érzésem, hogy ide többé nem jönnek.
Ezt szeretném elkerülni.
Az utóbbi napok tapasztalatai alapján, 7-8-9-en is összejövünk itt magyarok, akkor talán meg kellene tartani, és nem pedig, szinte azonnal lemondani róla.
Priváton, még a 4-5 fő is rekordnak számít mostanság.
Természetesen itt senkinek nincs baja senkivel közülünk, ha ilyen jellegű gondolatot észleltél Zyl, az nem ránk, hanem az "idegenekre" vonatkozott.Sajnos benne van a pakliban, hogy rögtön kiesünk, és itt valóban nincs egyöntetű verseny feladás a többiek részéről, tehát sajnos meg kell várni a végét.(lehetnek rövidebb versenyek is, ha ez számít)
Meg kell tanulni valamilyen fokon vigyázni magunkra, hogy végig tudjunk menni, tehát óvatosabban és körültekintőbben kell vezetni, mint amit megszoktunk a privát szerókon.Tudod jól, hogy régen én se jártam rankedre, mert.....
De most ez jónak tűnik, csak ki kell alakítani, szervezettebbé tenni, és meglátod, automatikusan ki fognak rostálódni a nem kívánatos elemek.
Nem kell hozzá más, csak az, hogy mi összetartsunk, ezt lássák mások is, és az, hogy a "barmok" figyelembe se legyenek véve, legfeljebb kitiltva.
Ezt nekünk kell összehoznunk, és nem egy nap alatt, hanem ameddig tart.
Remélem folytatja mindenki ezt az utat,
és kivárja amíg az elvetett mag kikel, és termést hoz.Sajnos ma nem gurulok.
[ Szerkesztve ]
-
ben1957
csendes tag
Sziasztok !
Hiába lépek be a Tuungléba, nem találak Benneteket
Valami ötlet ???Örökké akarok élni.Eddig sikerült :)
-
Syrius XIX
addikt
válasz ben1957 #25648 üzenetére
Indítsd újra a Tunngle-t!
LoL! NgM + otthagytak, mint eb a szaharát, amíg összeszerkesztettem az előző HSZ-t! Na nem baj, várok 1 kicsit! Hátha mégiscsak jöttök!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest