-
IT café
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz JJános #25617 üzenetére
A Gridnek nincs Dedikált szerver lehetősége sajnos, úgyhogy a szerverbérlés kifújt.
A Hamachi jó de csatlakozási problémákkal teli, alig lennénk páran.
A GameRanger meg csak Zylnél működik akadálymentesen.
A Tunngle meg szinte mindenkinek jó, bár tegnap itt is volt némi furcsaság a csatlakozásokkal, de ez majd kiderül hosszabb távon.
Miért van az, hogy egyik nap látjuk egymást, másik nap nem.
Pedig közben semmi nem változott nálunk. Érdekes.>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
nagyúr
válasz JJános #25617 üzenetére
Én a szeróbérlés mellett teszem le a voksomat, bár technikailag nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani ezt GRID esetében. Szerintem VPN szervert kellene bérelni, mert a GRID-nek közös hálózatot kell létrehozni.
B pontot nem tartom szerencsésnek, mert itt erősen függ a szerverhez való hozzáférés az üzemeltető személytől. Ha pl. elutazik, akkor hogyan érjük el a szervert? Nem várható el senkitől, hogy 7/24-ben üzemeltessen egy gépet.
Hamachi meg nem mindenkinek megy .
A szeróbérlésnél még felmerül egy kérdés, hogy ki fizet? Mármint ki gyűjti be és hogy a pénzt, illetve hogyan osszuk meg a költségeket. Én pl. vállalom, hogy fizetek állandó havi díjat, ha nem horror összeg, tehát velem számolhattok.
Rákérdezek hálózatos topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest