Új hozzászólás Aktív témák

  • Syrius XIX

    addikt

    Valamikor írtak már olyat, hogy nem sírni kell, hanem felmenni rankedre és megtanulni versenyezni!
    Elég régen játszom már a GRID-del ahhoz, hogy tudjam:
    Rankeden nem lehet versenyezni, mert ott nem az a cél, hogy lehagyd a másikat, hanem az, hogy kiüsd! Ez így nem verseny, hanem csak egy sima "Demolition Derby"!

    Gyorsabban megyek, lehagyom. De nem, mert tuti, hogy bemozdul és röhög a markába.
    Aki nem tud tisztességesen nyerni, az szerintem csak pillanatnyilag örül magának, hogy "de ügyes vagyok, jól megszivattam :)", de ha belegondol, akkor rájön, hogy emberileg viszont 0.
    Én elfogadom, ha valaki gyorsabb, nem tudok vele mit kezdeni. Ez van! Soha nem próbáltam (és nem is gondolkodtam rajta), hogy lehet kiütni a másikat! Szerintem az nem fair, és az már akkor nem a versenyzésről szól, én legalábbis soha nem éreztem ettől jobban magam.

    Azt nem állítom, hogy soha, senkit nem ütöttem ki, vagy nem mentem neki, de az biztos, hogy nem volt szándékos!

    Az aljasságot nem bírom, na ezért nem ranked! :R

    U.i.: Amúgy felszoktam menni rankedre, de 10-11* 2-3 menet elég is a sok "Demolition Derby-ből", ezért szoktam inkább szerót csinálni, ott megvan a jól megszokott kis társaság, akikkel lehet normálisan versenyezni! A hangsúly a "versenyezni" szó!

    [ Szerkesztve ]

    Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971

Új hozzászólás Aktív témák