- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Sweet.tv - internetes TV
- VoIP telefonálás
- JavaScript topic
- Windows 10
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz GreenIT #1705 üzenetére
Az általános Python könyvek nem szoktak ezzel foglalkozni, mint ahogy millió más specifikus funkcióval, modullal sem. Magyarul pedig még egy könyvet is nehéz találni, nemhogy válogatni. Szóval az opciók:
- internetes keresés (lelkes Python blogok)
- specifikus netes oktatóanyag: pl. [link]
- specifikus könyvek: [link]Általában az ilyen "big data", "adatfeldolgozás Pythonnal" típusú könyvek érintőlegesen foglalkozhatnak a témával, bemutatva a szerző kedvenc adatbázis alkalmazását.
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
törölt tag
Bocs, de minek ehhez könyv?
Csak azért, mert az adatbáziskezelés kb. kimerül abban, hogy
- importálod az adatbázis kezeléséhez a modult (pl: sqlite3)
- kapcsolódsz az adatbázishoz
- sql parancsokat futtatsz - ja bocs, ez már nem is python
Ennyi! Na jó talán egy kicsit túloztam, de csak egy kicsit.Ebben a könyvben az adatbázis kezelés 12 oldal, de hidd el, nem akarsz belőle tanulni!
https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&type=22&id=84517 -
justmemory
senior tag
Szia,
leírták már többen is, de csak csatlakozni tudnék hozzájuk: minek ehhez könyv...? Őszintén szólva a neten, ingyenes és fizetős tutorialok, képzések tömkelege elérhető, melyek naprakészek. Sőt, olyan felületek is vannak, ahol rögtön ki is lehet próbálni egyszerűbb kódokat, tehát még csak telepíteni sem kell semmit annak, aki kíváncsi magára a pythonra... Online is lehet mysql kapcsán millió leírást ésatöbbit találni; szerintem ez így jobb, mint egy könyv...
De... ha... már... ahogyan előttem is írták, inkább angolul találtok, semmint magyarul. És akkor újabb google keresés, ha már adott a technológia. Az online tutorialokhoz, vagy a témában való kereséshez is nyugodtan használjátok--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest