Új hozzászólás Aktív témák

  • Yoshida

    aktív tag

    válasz lugosi #1825 üzenetére

    hát, az importőrnek van a facebook csoportja, ott vagy valaki kérdezte, vagy én kérdeztem úgy másfél éve talán, de nincs hozzá semmi, se aksi, se gombok. Azóta lehet, hogy változott, nem tudom.
    Esetleg lehetne egy elektronika hibással összeházasítani, bár órát sose szedtem szét, így nem tudom mennyire bonyolult újra vízállóvá tenni. (lehet nézek valami videót hátha van neten)

    Anno Xperia Z nagyjából vízálló telefont szedtem szét, na az utána már sose volt a régi, el-el vált a hátlap a sarkánál :) . Igaz nem gyári ragasztóval lett összerakva, ez is lehetett gond. (fenix meg csavaros ahogy látom)

    Fenix 6x nekem nagyon bejön, de hogy a 6x pro zafír 280 ezer forint legyen...

    (bár a 3-asom se zafíros, egy 3m kijelzővédő van rajta új kora óta, van rajta már karc, de még nem zavar annyira hogy cseréljem a fóliát)

    Igazából egy vivoactive 4 elég lenne, HA több lenne az üzemideje.

    A fenix 3 használata: első két évben elég aktív volt (számomra :D ) évi 5-6e km bringa ant+ seb és pedálfordulat jeladóval, meg mellkas pánttal, nyáron balcsin kis úszás, télen uszodában heti 2x 1 óra, nagyon kevés szobabringa télen, meg sok túra, 3 síelés osztrákoknál. De igazából a gombokat nem ilyenkor bántottam szerintem, mert bringán 90%-ban a pulzus/pedálfordulat kijelzőn van, úszáskor volt pár pause mindig, de sós vízben sose volt pl.
    utóbbi 2 évben (kisgyerek jött a képbe :) ) viszont nagyon light-os a használat, alig bringa, alig túra, no úszás. Napi 2 ébresztő van, meg gerinc nyújtáshoz 4x1 perc visszaszámlálás, akkor nyomom mindig a gombokat.

    Nem fürdök benne, mindig leveszem. Éjjelre átrakom a jobb kezemre, de akkor se nyomkodom a gombokat :)

    úgy látom kijelzőt, alaplapot, elemet, gps antennát lehet szeparálni ifixit alapján, a gombok az óraházhoz tartoznak valószínűleg akkor.

    Szóval ha találok egy halott órát, akkor abba átrakva az én belsőségeim, még használható lenne tovább. Bár így is használható, de én is félek úszni benne.

    szerk: találtam ali-n csak óratestet, 16 dolcsi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák