- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- DIGI internet
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- ASUS routerek
- Netflix
-
IT café
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renji00
aktív tag
válasz yusukee #6668 üzenetére
Az 1. kiadás nehezebb / vastagabb és jobb az anyagminősége, ezáltal egy "prémium" minőséget ad a telefonnak. A kijelzője Oled ami szebb és élénkebb színeket ad .
A 2. kiadás könnyebb és "gagyibb" de akár 2 órával is több üzemidőt biztosít és szerintem kényelmesebb is.
+ alapból van benne 1GB belső tárhely esetleges kisebb frissítéseknek meg mentéseknek. A kijelző, ha a két szériát egymás mellé teszed feltűnően fakóbb, bár ha nem két gépet látsz egyszerre fel sem tűnik és ugyan olyan jó móka minden.Más : Fizettem egy hónap Plus-t és feltöltöttem a mentéseimet , PSTV-re pedig kábelen keresztül villám sebességgel jönnek le a játékok . Sonynak meg megköszönöm hogy 20 órán át kelett babráljam a gépeket a lassú letöltési sebesség és a másolási fagyások miatt és még így is fizetős szolgáltatással tudtam alternatív megoldást találni. Remélem legalább lesz valami Plus exkluzív akció amikor még talán jól is jön a felesleges 1 hónap.
-
RangerFox
veterán
válasz yusukee #7671 üzenetére
Nem tiltott dolog.
Ezt a kis szösszenetet amit el kell végezni hogy futtatható legyen bármilyen játék PsTv-n, szerintem be fogom rakni az összefoglalóba, valaki tolhatna pár infót még a Ps TV-ről, működéséről, ilyesmiről, és akkor azzal is tudnám bővíteni a téma összefoglalót, most úgyis vett pár ember Ps TV-t.[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz yusukee #7768 üzenetére
Megvolt.Nem csinált semmit. :-/
Viszont gondoltam arra is,hogy talán a content manager és a vita tv firmware verzió közti különbség a ludas.A content manager assistant verzió 3.55 a vita tv 3.20.Már próbáltam azt is,hogy a content manager-t hozzábutítom,de annyira régi (1.xx) content manager-t találok,hogy még internetes kapcsolódás sincs benne. :-/
Most a vita tv-re kerestem 3.50-es verziót,de sehol semmi. :-/ -
Elims
veterán
válasz yusukee #7778 üzenetére
Köszi! :-)
Szerintem ez lesz a megoldás.De most sajnos ezzel sem sikerült. :-/
Ugyanaz a téma..ha meg letiltom az internetet nem találja a számítógépet. (először igen ahol ki kell választani,hogy honnan másolnék,de utána nem.
Most pihentetem kicsit,mert a barátnőmnek kevésbé fekszik ez az internet ki-be és nem szeretném folyamatosan "eligazítani",ezért majd vasárnap megcsinálom.Crue: Köszi!Így akkor hagyom azt a részét..
LDave: Én is kíváncsian várom! :-)
Amadako: Párnap és elmúlik.Legalábbis többen ezt írták (ps3-nál).
-
Elims
veterán
válasz yusukee #7790 üzenetére
Làttam persze.Ez nagyon jò benne!Volt egy pont -talàn 3.10- amikor azt írta a vita tv,hogy frissítsem a content manager-t a pc-n,eggyel feljebb àllítottam akkor meg màr szimplàn nem tudott csatlakozni vagy ha rà volt engedve az internet -pròbàlkoztam több megoldàssal- akkor meg a vita tv magàt frissítette volna. :-/
-
Rigormortiis
veterán
válasz yusukee #8128 üzenetére
Ebben van már normális multi? Mert a hollow fragmentben csak gépi társakkal lehetett...
Renji: A szintem is megmarad?
Szabo: Este leszek, nyilván a legbnehezebb fokozaton kéne csapatni.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
fausto
addikt
válasz yusukee #9191 üzenetére
Nem tudom, kipróbálom. De még mentést egyébként sem másoltam fel Vita-ról PC-re.
Most csak az a téma, hogy Vita-ról PS TV-re, hogy tudom átvinni úgy a mentéseket, hogy az egyiken nem a legfrissebb rendszer van. Szerintem ez tök legális De a modik álláspontja szerint a henkaku téma sem tiltottUPDATE: ahogy olvasgattam PC-re csak backup-ot lehet csinálni, de az nekem nem jó, nekem csak a mentéseket kéne átrakni.
[ Szerkesztve ]
-
Shepard
tag
válasz yusukee #9511 üzenetére
Próbáld meg töltőre tenni és debug módban elindítani újra. Ps+power+jobb felső ravaszt kell nyomva tartani pár másodpercig. Innen a következőket tudod majd elérni: 1. újraindítás, 2. adatbázis javítása, 3. memória kártya formázása, 4. Vita visszaállítása előzőleg működőképes beállításokkal, 5. új frissítés letöltése.
Ajánlom a kettes és négyes pontot próbára.
-
-
Elims
veterán
válasz yusukee #9801 üzenetére
Szia!
Bizony szabad!! :-)
Köszi!Akkor ez csak a fat modelhez jó abból is csak a 3G-shez. (ez már kevésbé jó)
Csak ezért nem cserélnék alaplapot,de remélhetőleg megcsinálják a sima wifi-s fat-hez is vhogy.Jól értem a leírást?
Feltörés kizárt,akkor ugrik a ps4 stream vita-ra. :-(
-
-
Tegla80
addikt
válasz yusukee #9887 üzenetére
Pedig lenyeges info .....hirtelen megorultem ,aztan mar nem is mikor olvastam a kovi hsz-t.
Nalam gyari a vita/pstv vonal is igy ez szamomra nem segitseg sajna.
Viszont most talaltam ezt ds3/ds4 motion controls pstv.
Ez szamomra szinten ertektelen mert mokolni kell,de nektek lehet hasznos.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic