- Crypto Trade
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Router gondok
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Video konvertálás
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosszilard
csendes tag
Üdv mindenkinek ! Azt szeretném tudni hogy a Playstation 3-as FIFA 09 irányítása és úgymond játékmenete ( pl.: a játékosok mozgása , irányítása , stb...) sokban különbözik e a PC-s verzióéhoz képest vagy sem ? Látványban sokkal szebb és teljesebb a PS 3-as FIFA azt már tudom ! Valaki tud erről vmit vagy sem ? Előre is köszönöm !
-
janosszilard
csendes tag
válasz Forrest Gump #7616 üzenetére
Köszöntem !
-
janosszilard
csendes tag
Abban a témában szeretnék segítséget kérni hogy : Venni akarok egy PS 3-at , de nincs itthon HD -tv ezért jó lenne tudni hogy rá lehet e kötni a monitoromra ami egy LG W2252TQ szélesvásznú , de nincs rajta HDMI csatlakozó csak analóg és DV-I, a Youtube-on már láttam erre példát és ott jól működött a párosítás csak hát jó lenne biztosra menni ! Valaki esetleg tud erről vmit ? Előre is köszönöm ! Üdv !
-
janosszilard
csendes tag
Akkor tehát megoldható ! Köszöntem !!!!
-
janosszilard
csendes tag
Sziasztok ! Érdekesek ezek a beszélgetések , és ugyanakkor annyira értelmetlenek is ! Én például évek óta Pc-s vagyok de már égek a vágytól hogy összejöjjön a lóvé egy új PS3-ra ! Lehet hogy hülyén hangzik de én pl. a FIFA 09 miatt veszem meg mert totál lementem hídba hogy mennyivel szebb PS3-on ! Egyébként rohadtul drága egy masina viszont be kell látnom hogy hosszútávon jobban megéri mint Pc-t fejlesztgetni !
-
janosszilard
csendes tag
Valóban szép a Fifa PC-n is , ( az idei évtől ) de azért jobban érezhető az "igazi" next gen.grafika a Playstationos verzión ! És természetesen sok más szuper gamma is kijött , és ki is fog még jönni PS3-ra , nem csak a FIFA ! Csak hát ahhoz hogy pl. csúcs grafon fussanak Pc-n a játékok ahhoz bizony komoly pénzeket kell beletolni a gépházba , a PS3 esetében nem kell ezzel foglalkozni !
-
janosszilard
csendes tag
Miért mondod ezt ? A Pc-s játékok csak úgy potyognak az égből ? Jobb a kevés eredeti , mint a sok letöltött xar , amihez nincs egy normális leírás , online lehetőségek , borító , stb....
-
janosszilard
csendes tag
Ó gyerekek teljesen mindegy ! Egyszer élünk nem ? Legyen Pc-is meg konzol is és hasítsanak a gammák......
-
janosszilard
csendes tag
Srácok lenne egy kérdésem! Azt vettem észre hogy a PS 3-am egyszer gyorsabban kezeli a játékot ( FIFA WC 2010) máskor meg lassabban , netalán olyan is van hogy normálisan! Na ezt jól meg asszontam! Lehet hogy hülyeség de nem lehet hogy az ingadozó áram miatt van? Ez egy duci 80Gb-os verzió!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest