- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz moltam88 #16021 üzenetére
Nagyon meg van ez bonyolítva nálad. Router set-up-ban nem turkáltál egy kicsit, hogy meg lehet-e ott adni a szolgáltató által adott felhaználónevet és jelszót? Ez lenne a legkorrektebb, mert akkor minden gép további azonosítás nélkül tudna csatlakozni a nethez. Ha ez nem megoldható, akkor nem marad más megoldás, minthogy az egyik gépet közvetlenül kötöd a netre és arról osztod tovább a netet a router felé, ami kinyomja kábelen és WiFi-n keresztül, csak így ugye a router előtti gépnek mindig mennie kell.
Sajnos nekem nincs tudomásom arról, hogy ADSL-t tudna ilyen formán kezelni a PS3, illetőleg én soha nem próbáltam ilyesmit, hozzám majdnem hogy a fali csatlakozóig üvegszálon jön a net és helyi háló van a házban.
Get Moded!
-
v!ct0y
veterán
válasz moltam88 #16021 üzenetére
Akkor a routert kell úgy beállítani, hogy az jelentkezzen be a névvel és a jelszóval.
192.168.2.1 ez a router elérése alapértelmezettben a böngészőbe beírva. Utána PPPOE t kell kiválasztani connection typnak és ott beütöd a nevet, jelszót és akkor 1 gépen se kell többé bejelentkezni ha minden igaz -
DM-Fan
nagyúr
válasz moltam88 #16104 üzenetére
"Nem lehet, hogy az a zúgás az a ventillátorok pörgése? Valahol olvastam talán, hogy ps3-nál kikapcsolás után is mennek pár percig a ventillátorok, hogy hűtsék a gépet, de nem mernék erre megesküdni."
Ezt maximum a hűtésmod-dal ellátott Xbox-okról olvashattad, PS3-nál erre semmi szükség és nincs is ilyen, rögtön leállnak a ventillátorok, ahogy kikapcsoltad a gépet. Legalábbis az összes FAT-modellnél így van, de szerintem a Slim-ekre is ugyanez igaz.
Ha valami zúg kikapcsolás után, akkor az tápegység lehet. Nekem FAT-modellem van és olyan kussban van ki- és bekapcsolt állapotban is, hogy öröm hallgatni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz moltam88 #16159 üzenetére
Én 2 éve használom a FAT PS3-amat fektetve (horizontálisan) és bár melegszik az alja és az alatta levő bútorlap, de semmi probléma nincs, nem pörög jobban a ventillátor, mint ami indokolt, tehát bőven megoldott így is a hűtés. Ha állítva használod, akkor természetesen nagyobb felületen tud hőt leadni, ami nyilván jó, de ugyanakkor meg azt mondják az okosok, hogy ezzel viszont a BD-olvasó mechanikáját nyúzod jobban, ami viszont köztudottan a leggyengébb pontja a konzolnak. Szóval én inkább fektetve használom és nincs is baj (kop-kop-kop), pedig 2 éve aktívan megy.
A lényeg, hogy legyen hely a konzol jobb oldala és hátulja mögött bőven, ott járjon a levegő, illetve, hogy rendszeresen portalanítsd a készülék környékét, hogy minél kevesebb por üljön a bordák közé. Nyugodtan használhatod fektetve is, alapvetően arra van tervezve.
Get Moded!
-
Mazsika
őstag
-
Xmodule
őstag
válasz moltam88 #16697 üzenetére
Igen nagyon el lehet vele lenni. hasznalom ezt a zenelejatszo programot is ahol video klippek vannak tök ingyen nagyon kiraly. meg netezni is szoktam rajta nagyon kenyelmes. amugy svedben lakom szoval itteni cimre regisztraltam de nagyon sok game van fent a store on amiket emlitettel azok mind fent vannak demok. most szedem a gow3 demot mert a tv ben mikor mutattak nagyon megtetszett kivancsi vagyok. amugy nagyon jo hogy ilyen egyszeruen ki lehet probalni es ha tetszik akkor meglehet venni. igy legalabb nem zsakbamacska hogy hu de jo a boritoja jo mondjuk ezelött is elöször kiprobaltam vagy ha nem neztem gameplayt a jatekrol.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Fundey
tag
válasz moltam88 #16932 üzenetére
Thanx idáig én is ezen az úton haladok 60-40%-ban, am egy kérdés még mindig furja az oldalam...
Még pedig.:egy profi ˝kocka˝ megálná a helyét Ps-en COD-ba(multiba)egy Ugyan Olyan profi kockával Pc-n?...tegyük fel mindkét fazon jól tolja a saját konfigján...
Már csak itt is a részletes kezelhetőségre gondolok...
Am Gta4 tapasztalatod van a Ps világábol?...kezelhetőség,élmény,minőség,egyszerűség...Re.:Vivaz u5i, nekem is ilyen telom van és épp erről is szoktam netezni...
*Referenciám->http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Fundey||Sony Vivaz eladó/cserélhető->PS3,Xbox,Laptop,PC!!!*
-
MrPG8
aktív tag
válasz moltam88 #16942 üzenetére
Hát én nem tudom mi van a PS-sel. Én játszottam GTA IV-el PC-n egyik haveromnál, majdnem minden max felbontáson és szerintem egyáltalán nem szebb mint a PS3. A szinek is sokkal szebbek a PS-en. Amikor megjelent a GTAIV én még akkor játszottam, semmi akadás, semmi fagyás, semmi probléma nem volt vele. Ez még akkor volt amikor nem lehetett játék közben kilépni a menübe, és nem volt midnenféle szarság, amitől beakadhatna. Szerintem pont a sok új firmware miatt egyre szarabb a GTAIV...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz moltam88 #17327 üzenetére
Mióta világ a világ, teljesen természetes dolog, hogy egy játéknak több gazdája is lesz. Ezzel maguk a fejlesztők és a kiadók is számolnak, ezt a játékok árazásánál is figyelembe veszik, nem véletlenül drága az új játék. Semmi nem tiltja a használt játék kereskedelmet, nem is tilthatja, szíved joga eladni, ahogy bármi mást is, amit megvettél és meguntál. Ez ellen nem harcolnak a kiadók/fejlesztők sem, maximum annyival, hogy csinálnak gyűjtői kiadásokat is, amikbe egyszer használható letöltési kódok kerülnek, amivel extrákat tölthetsz le.
A valaki által megvett kópiáért a kiadó megkapja a pénzt, mégha két gazdája lesz is, ellenben a lewarezolt játékért egy fillért nem kap.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz moltam88 #17344 üzenetére
Ilyen erővel, akkor autót sem tisztességes használtan venni, mert csődbe mennek az autógyártók? Ugyan már, ezt Te sem gondolod komolyan! Ennek a tisztességhez az égvilágon semmi, de semmi köze nincsen. szaszanyi arra gondolt, hogy ha már valaki megvette a játékot, akkor másvalaki miért fizetné ki mégegyszer ugyanazt a példányt a gyártónak. Az eladott áru mennyisége egy egység, a befolyt összeg pedig egy egységnyi termék ellenértéke. Most attól, hogy már két ember játszott ugyanazzal a kópiával? És? Akkor ilyen erővel a testvéred sem játszhat az általad megvett játékkal? Neki is meg kell vennie? Csakmert ez pontosan ugyanaz a helyzet. Az újságot sem csak az az ember olvassa, aki megvette, hanem még legalább 3-5 másik ember is, ezzel a lapkiadók is tisztában vannak.
Ezzel a "kieséssel" számolnak a játékkiadók is, hidd el, nézd meg az árpolitikájukat! Ha egy játék sikeres és kellő bevételt hozott, ők maguk adják ki platinum-kiadásban, féláron, tekintve, hogy így még többet el tudnak adni az egyébként már minden fejlesztési/előállítási/gyártási költséget többszörösen visszahozott, aránytojást-tojó tyúkkal felérő játékból.
Egyébként is azt mondom, hogy normálisan megírt, tökéletes játékokat kell készíteni (lásd Uncharted-széria) és jóval kevesebben fogják eladni, miután kipörgették, mert máskor is szívesen elő fogják venni.
Semmi tisztességtelen nincs a használt játék megvételében, annak árát a kiadó már megkapta, viszont a tulajdonosa megunta, eladta. Kész. Ami tisztességtelen, az a warez és ne fogjuk arra, hogy de csak azért tölti le az emberek nagy része, hogy kipróbálja, mert ez nagyon szar duma. Akik letöltik, kb. 95%-uk végig is tolja és b*szik megvenni az eredetit. Kipróbálásra ott a demó, ráadásul a PC-verziók árai alacsonyabbak is, mint a konzolverzióké. Ez az (a warez), ami csődbe viszi a játékfejlesztőket (mondjuk még ez sem), nem pedig az, hogy az amúgy is csak legálisan beszerezhető PS3-játékok használtan gazdát cserélnek.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
válasz moltam88 #17344 üzenetére
A lényeg az, hogy megvettem, ezzel kifizettem a szoftver - mint szellemi termék - árát, megfizettem az ÁFA-t, és legális a használata. Ennyi, ez kell a kiadónak és a kereskedelemnek. Az, hogy megtartom örökre, elégetem vagy eladom az mind1, mert amit az eladásból reméltek, azt megkapta mindenki. Adják féláron (pölö) aztán korlátozzák a használt kereskedelmet és/vagy használatát, de ezen az áron nehogymá'...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz moltam88 #17454 üzenetére
Ez tulajdonképpen egy "grátisz" DLC a Collector's Edition-höz, ami - tekintetbe véve, hogy nem sokkal drágább, mint a sima kiadás - szinte teljesen ingyen jár. Persze külön is megvehető, azt hiszem úgy 10 dollárért. A készítők egyébként pont azzal indokolták, hogy nincsenek átvezető cutscene-ek, illetve különösebb cicoma, mert a játékot egy kicsit arcade-abb irányba szerették volna elvinni a nagy céljelző-ikonokkal, a szabadon bejárható várossal és a tetszőleges sorrendben elvégezhető küldetésekkel. Szerintem ez sikerült is, a karakter sem különösebben beszédes, amolyan tough-guy típus, akinek csak néha van egy-egy Bruce Willis-es rövid poénos benyögése/káromkodása egy ellenfél lekapása, vagy egy elcseszett kocsinyitási kísérlet után.
Más kérdés, hogy a Trophy-k között már ott figyelnek az egyelőre még meg sem jelent Jimmy's Vendetta c. DLC során megszerezhető trófeák is, ami azért elég vicces. Itt már sejthető, hogy jön majd bő gázzal a rókabőr effektus. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha alapvetően egy jól kivitelezett játékkal állnánk szemben, de hát sajnos nem így van. Kíváncsi leszek, hogyan alakulnak majd a PS3 verzió DLC-letöltési statisztikái. Van egy sanda gyanúm, hogy itt fognak a leggyengébben fogyni a DLC-k. Nem hiába, azért oda kellett volna figyelni egy kicsit a kivitelezésre. Egyelőre a javító patch-ek sem nagyon záporoznak, konkrétan eddig egy jelent meg, az is már a megjelenés napja előtt fönt volt (szép kezdés).
Szerintem a Mafia II egyértelműen elmarad a legendás elődjétől, az első részben még érezhető volt, hogy az akkoriban induló stúdió még nagyon bizonyítani akart és szívüket-lelküket beleadták, nagyon nüansznyi apróságokra is odafigyeltek, amik itt viszont egyértelműen elsikkadtak. Ezért írtam, hogy nekem kicsit csalódás volt, én személy szerint többet vártam, játékélmény-szinten is. A PS3 verzió grafikai kivitelezésétől meg frászt kapok, borzalmas.
A GTA IV-hez azért mégsem hasonlítanám, a Mafia II karakterei egy idő után azért szerethetők (ha nem is annyira, mint az első részben levők), a játéknak különös hangulata van (nyilván a korszak is teszi), ami a GTA-nak soha nem volt, az számomra teljesen jellegtelen. Attól azért messze jobb játék még a Mafia II is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
papsZa
tag
válasz moltam88 #18362 üzenetére
Az a bajom, hogy ugy nez ki, mintha ki lenne mosva a kep. Igen tisztaban vagyok vele, hogy 1080p-s monitoron a 720p-s anyag nem tueles, de erdekes modon a Castelvania, DeathSpank, Zen pinball es egyeb jatekok szepek, elesek, szinesek. Olyan erzesem van a Lara Croft jatekkal kapcsolatban, mintha 720p-snel alacsonyabb felbontasra irtak volna, szoval mar 720p-re is skalazni kell, emiatt 1080p-re ketszer kell skalazni es mar ratyi lesz..
HP 8710p
-
-
-
őstag
válasz moltam88 #24924 üzenetére
Köszi szépen a választ,csak azt nem értem hogy addig tudok vele játszani amig tart az elöfizetésem??itt mire gondolsz?itt is mostmár fizetni kell mint xbox-nál?vagy az 1 hónap-ra gondolsz amit ajándékba adnak?vagyis ha leszedem a burnout paradise-t akkor csak 30 napig tudok vele játszani?vagy csak a multi részére vonatkozik?Bocs ha sok hülyeséget kérdezek,de nem nagyon vagyok képbe ezekkel az ingyen dolgokkal
-
Weißturul
senior tag
válasz moltam88 #27833 üzenetére
Az már más, de minek Portalozni két platformon iz? Nameg több helyen PS3+netbook kombó figyel, oda meg kvázi felesleg ez a dolog.
Sefter: nekem rossz tapasztalataim vannak ezekkel sok.1 típusú fülesekkel. Egy 5.1/7.1 rendszer lényege a térbeli hangzás, na ez ha a füled mellett van közvetlen az összes hangszóró egy fejhallgatóban az nem valami zsír... számomra nem volt semmi különbség egy 2.1-es füleshez képest. És szerintem jobban járnál egy minőségibb 2.1-essel, mint egy olcsóbb 5.1/7.1-essel.
[ Szerkesztve ]
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sundesz
őstag
válasz moltam88 #28478 üzenetére
Killzone 3, Resistance 3, Heavy Rain és a LittleBigPlanet 2 is támogatja a Move-ot, most az a trend a Sony-nál, hogy minden belsős címbe belerakják valamilyen formában. PSN-en vannak elég jó Move-al is játszható címek: pl. High Velocity Bowling, Hustle Kings(billiárd), Top Darts, Flight Control HD, Tumble, Infamous Festival of Blood, stb...
Hörcsög Powa'
-
Kroni1
veterán
válasz moltam88 #28478 üzenetére
Igen, tudom. Bementem ma egy konzolboltba érdeklődni, tanácsot kérni és a wii-t egyből kilőtte a srác. Mondtam neki hogy a játékokat eddig csak PC-n nyomtam, a konzol inkább az ugrálós mozgós gamekre kéne, közös hülyülésekre.. Érdekes módon nagyon az XBOX felé hajlott.. A PS3 a Bluray támogatás, a pontosság, és a 3D játékok miatt nekem kicsit jobban bejönne, és nem tudom az új Boxra igaz-e de állítólag hangosabb is mint a PS3, bár a controllermentes kinectben is látok fantáziát, hogy nem kell hozzá semmi..
[ Szerkesztve ]
Switch Up Game Enhancer V2.0 eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Slim! 2024.08.28.-án vásárolt! Garanciás!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Rog Ally (sok kiegészítő)
- Eladó lemez meghajtós PlayStation 5 (Garanciás)
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest