Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Vasárnap még toltam egy-két rekordot, plusz közel van a célom már, hogy Szimben minden pályán dobogón legyek --> top3 a pályabetöltésnél...
Fránya Buggy-val nem tudok menni, 2-3 sec hátrányt szedek össze, nem megy vele, majd erőltetem, tesztelek, talán sikerül valami setupot összerakni hozzá, merrt elkeserítően lassú vagyok vele Lehet, hogy nagyobb kormányszög(kevésbé érzékeny setup) kellhet hozzá, mert aggresszív setuppal nem voltam gyors, billel meg 4 sec körül voltam... majd kiderül
Van még 10-15 hely, ahol javulni akarok, a többi kb 80-100 pályán top3
Kari neked a kormányod meg van még? Mert én úgy emlékszem, hogy [pH!]Karibaba nagy terminátor volt szimben az első generációs PT-ben Nem sokan voltak jobbak nálad, angolokon meg Te voltál a viszonyítási pont
Ha tud valaki T300-as Thrustmaster kormányt(szíjas) arra majd pár hét múlva vevő lennék, új árban elég drága (90-110ezer) de 50 körül érdekelne, akkor meghirdetném a Logimat(DFGT)
Üdv srácok, jó lenne a régi pH! emberekkel újra nyomni a szimet!!!
[ Szerkesztve ]
Nino ThomaSSon / Ati V - El N1no - (pCars/Assetto) PT/Level-R nick: ::El_N1No:: , THOR csapat, régen Hungarian Online Team, !HOT! - http://www.attka.eoldal.hu-------
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motoros topic
- DIGI kábel TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...