Új hozzászólás Aktív témák

  • #96349952

    törölt tag

    Akkor már én is, mert ma újítottam be egy Giga 1060-asra, a 6 GB-os OC változatra. Kellett, mert múlt hónapban a monitort cseréltem le egy LG 34-esre, aminek már 1440p-s felbontása van, így a 3 éve szolgáló, 2 gigás GTX 660-as igencsak nyögött alatta. Általában High beállításokon, élsimítások nélkül hozott egy 50-70 frémet, de ez ugye pályafüggő ebben a játékban. Pár dolgot kikapcsoltam, például a fű megjelenítését és a heat haze effektet. Ha buliból mindent ráküldtem, akkor csodálatosan megadta magát a VGA, adott vagy 15-20 frémet. :D Szóval váltani kellett, így megvettem ezt.

    Pofám mondjuk élből leszakadt. Poénból feltekertem mindent maxra, na jó, az élsimítást nem 16x-ra tettem, csak 8x-ra (tudom, a kishitűség a tett halála :D), de ezen kívül tényleg mindent csúcsra toltam. Benyomtam neki Spa-t, ami egy eléggé VGA-kínzó pálya, kigurulok a garázsból, nézem, 100-115 frémek. :D Ilyen körülmények mellett a 660-as adott átlagban húszat, szóval ez úgy 5x "eredmény" ahhoz képest. Oké, csak pár percig nyomtam, szóval ez koránt sem egy fullos teszt volt, de azért ez több, mint biztató, végre top beállítások mellett teljesen jól fog menni a játék. Igazából mással nem nagyon nyomom, de most már nézek egy GTA V-öt, FC3-at, meg egy Fallout 4-et is, mert ezek alatt is halott volt a GTX 660-as ezzel a monitorral.

    A lényeg, hogy ez a 1060-as számomra nagyon jó vételnek tűnik így elsőre, nem is reménykedtem ilyen szintű teljesítmény növekedésben.

    (Ja a proci a régi, egy i5 4670-es, meg van a deszkában 8 giga RAM - ezt azért írtam le, hátha valakinek szüksége van ezekre az adatokra viszonyítási alapnak.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák