- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
- Már nem igazán akarja megvenni az Intelt a Qualcomm
- Kína üdvözölte az NVIDIA-t
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Megadja magát az EU-nak a Corning, nincs több exkluzív megállapodás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Terentius #102 üzenetére
Az, hogy viheted, nem nagyon garantálja, hogy foglalkoznak vele...
Nekem meg az volt az infóm eddig, amíg még a MiStore is ment, hogy nem, a külföldieket nem garanciáztatod... (azóta ők mstore lettek)
De nem gondolom, hogy beviszem a TMX-be, mert az a szervizpartner, aztán ők bármit is kezdenek a gshopperes telókkal.
Ha erről valaki mutat egy hivatalos levelezést, akkor hihető, addig viszont nem kezelhető tényként.
Régen nem gariztatták a kinti telókat. Nekem ez elsőkézből volt infóm.
Ha ez változott remek, de én ezt még mindig erős fenntartásokkal kezelem bemondás alapján.
A gyári garancia nem azt jelenti, hogy majd boldog-boldogtalan gariztatja...
Megvárom a beszámolót, hogy hova kell eljuttatni, és kinek gariztattak már így telefont. Ha tudsz ilyen infót, akkor oszd meg, mert az előbb linkelt nem az.
Amúgy Xiaomi jótállási feltételek
Több ponton hangsúlyozva, hogy Magyarországon vásárolt termékre....Gshopper nincs köztük.
A jelen szerződéses jótállás nem terjed ki azokra a Termékekre, amelyek nem a Xiaomi által vagy a Xiaomi hozzájárulásával kerültek az EGT/EFTA piacára, illetve amelyek nem a Xiaomi szabályszerű gyártmányai, illetve nem a Xiaomi-tól vagy a Xiaomi hivatalos értékesítőjétől kerültek szabályszerűen beszerzésre. Az alkalmazandó jogszabályok szerint Ön más jótállási, illetve szavatosságvállalási igény, például a terméket értékesítő nem hivatalos kiskereskedő által nyújtott szavatosságvállalásból eredő igény érvényesítésére is jogosult lehet. Ezért előfordulhat, hogy kapcsolatba kell lépnie a kiskereskedővel, akitől a Terméket vásárolta.[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
kbyte1024
veterán
Biztos hogy nem javítják gariba ez 100! mellesleg a Gshopper hát...... Küzdöttem velük mire visszakaptam a lóvém. Meg jó hogy PayPal - al fizettem.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
litter
tag
Sziasztok!
Gondoltam becsekkoltatok egy szürke import pokit, hátha érdekes lehet másnak is az infó. A hozzászólást a Poco F5 csoportba posztoltam, de gondoltam itt is érdekes lehet, így copy-paste.
A Gshopper weboldalán A Poco F5 és az F5 Pro is konstans akcióban van a "gshopperpocof5" a kuponkóddal az F5 esetében. A kuponkódokat hirdetik a termékoldalon, nyilvános. Az F5 alap kiadását így 125.000 Forint környékén lehet megvenni ÁFA és vámmentesen.
Mivel itthon is csak szürke import van kétes garival, ráadásul a 125.000 Ft igen vonzó ár, bepróbáltam egyet normál szállítással, biztosítás...stb nélkül Hongkongból.
A készüléket egy Yunexpress nevű cég szállította, hazai disztribútora a DPD hozta házhoz.
Repülőn érkezett, összesen 10 napot vártam rá és végig követhető volt a Yunexpress weboldalán a folyamat. Screenshot a szállításról: https://ibb.co/X2J43TM
A szállítás valóban vámmentes volt, extra költség nem terhelt. A Poco bontatlan dobozban érkezett, minden OK vele. Ha valaki a legolcsóbb beszerzési forráson gondolkozik, akkor EZ AZ és valóban működik.Üdv, Tomi
-
litter
tag
válasz Trailblazer #109 üzenetére
476 dollár 176.000 Forint.
Kupon: gshopperpocof5pro
-
Trailblazer
veterán
512-es érdekelne, de megnéztem, az $549. Nem sürgős, lehet lesz ez olcsóbb is. Bár az ideális persze az volna, ha idehaza is lehetne kapni, nem sufnigsm boltból. Nem egészen értem, hogy a magukat hivatalosnak tartó források miért nem fordítanak erre energiát.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok!
Örömmel tudatom veletek, hogy a Poco F5 telefon megjelent hivatalos hazai forgalmazásban a B4B Áruház kínálatában 2 év hazai, WayteQ garanciával.
A B4B a Bestbyte, az OfficeDepot és a Firstshop beszállítója.
A fenti cégek honlapján a Poco F5 telefon elérhető 169.999 Ft-os áron, fekete színben és 8/256 GB-os kiszerelésben.
Arról nincs információm, hogy a Poco F5 telefon más színben és kiszerelésben valamint a Poco F5 Pro telefon egyáltalán megjelenik-e hivatalos hazai forgalmazásban. Ha van valamilyen vagy bármilyen információtok erről, kérlek, jelezzétek!
Üdv.
-
Trailblazer
veterán
-
válasz Trailblazer #113 üzenetére
Leírta azt is..
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Trailblazer
veterán
-
Fitzgerald
veterán
Hali!
Az F5 és az F5 Pro között kamerában mekkora a különbség, ha van egyáltalán?
Látom két különböző srác tesztelte őket itt Mobilarénán (különböző helyszíneken), szóval így kicsit nehezebb számomra összehasonlítani őket...
Ha csak a kamera a szempont, megéri a kis felárat a Pro? -
Pityu.
nagyúr
válasz Fitzgerald #118 üzenetére
Főkamera ugyan az meg a szelfi kamera csak az ultraszéles kamerában van különbség de kb ennyi.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Fitzgerald #120 üzenetére
Egyébként a gsmarenán pl ezt írták
"Mivel a két Poco F5 ugyanazzal a kamerahardverrel és ISP-vel rendelkezik (az SD7+ Gen 2 és az SD8+ Gen 1 állítólag ugyanazzal a 18 bites Spectra Triple ISP-vel rendelkezik), nem meglepő, hogy az állóképek majdnem ugyanúgy néznek ki. Néhány minta lágyabbnak tűnhet az F5 Pro-n, de nem sokkal."Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
balazsovics
tag
Sziasztok!
Filózok, hogy F5 PRO-t veszek, de nem tudom hogy hol érdemes. Mo-i forgalmazás beindult már, vagy ne is számítsak rá? Ellenfél egyébként a Nothing Phone 2, annak állítólag jobb a kamerája...
thx
B -
Trailblazer
veterán
válasz balazsovics #122 üzenetére
Magam is ezen filóztam 2 hónapja, de végül nem tetszett, hogy csak sufniGSM-nél kapható a készülék. A Nothing (2) is képben volt, de sokkal drágább - mostanra mondjuk ment lejjebb az ára, úgy láttam. Végül el is maradt a telefonvétel, inkább felfrissítettem a pc-t.
-
Rick4
félisten
válasz balazsovics #122 üzenetére
Miért kell magyar forgalmazás? Német amazon ide is szállít.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Trailblazer #125 üzenetére
Ki van írva az ár, aki akarja, a neki megfelelő színű és felszereltségű modellt berakja a saját kosarába, és megnézi, mennyi a végösszeg!
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Trailblazer #127 üzenetére
Nem volt egyértelmű! De ettől még leírtam, neked kell végigmenni a folyamaton, csak te tudod, hogy melyik termék, milyen színben, melyik eladótól szimpatikus, a végén kidobja, mennyiért érkezne hozzád!
Tedd be a kosárba, írd be a címedet, és meglátod!49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Trailblazer #129 üzenetére
Miért, itt és most mit néztél ki, aminél mennyi volt a termék, és mennyiért szállították volna ki?
-
Wallenberg
senior tag
Ismerősöm venne ilyen telefont. Sajnos, hivatalos forgalmazással csak a Poco F5 telefon kapható, a Pro nem. Honnan lenne érdemesebb megvenni? Német Amazon, B-Tel, Aqua, Mobilcorner, Telefon pont? Vagy egyéb más hely? Ki mit javasol vagy ajánl?
-
Trailblazer
veterán
válasz Wallenberg #132 üzenetére
Én legutóbb az Aquánál is láttam, nekem az elég hivatalos. Legalábbis nem sufnibolt. Nyilván nem egyenlő az mstore.hu-val, de azoknál sok más sincs, ami Xiaomi, és illene árulniuk...
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Gshoperről való rendelés mennyire megbízható? Illetve EU raktárról mennyi idő alatt érkezik meg a rendelés? A Pro 5 most ott akciósan 165. Itthon ez mondjuk a B-..nél (ez milyen cég? megbízható) 187-be kerül?Nem kevés pénz és nem szeretném bukni ezért kérdezlek benneteket, mert Ti tapasztaltabbak vagytok ebben!
Köszönöm
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Megrendeltem és most a kiegészítők jönnek!
Szerintetek érdemes ilyet rendelni hozzá Xiaomi BHR6094GL 50W Vezeték nélküli töltő vagy elég hozzá a 20W-os? Ugye 33W vel tölt vezeték nélkül.
Köszi -
Wallenberg
senior tag
Mi a legújabb verzió száma a telefonon? Nálam MIUI 14.0.5.0 és nem talál frissebbet. Android 14 és Hyper OS még sehol. Kezdek aggódni. Poco F5-re már kijött a Hyper OS. Csak az én telefonom ragadt be?
[ Szerkesztve ]
-
porkiy
aktív tag
válasz Wallenberg #138 üzenetére
Nekem 14.0.5.0.7., és még nekem sem jött.
-
porkiy
aktív tag
válasz Wallenberg #140 üzenetére
14.0.6.0.(Bocs, tegnap rosszul írtam.)TMNMXM, 8/256.
Októberi a biztonsági friss.[ Szerkesztve ]
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy majd ki szeretném cserélni a romot a telefonomon
Ez jó lesz rtá?
xiaomi.eu_multi_MONDRIAN_V14.0.28.0.TMNCNXM_v14-13.zipIlletve melyik TWRP-t kell feltenni rá?
Ezt lehet először mondjuk fastboot-al feltenni? Vagy mivel érdemes?
Köszi!
-
porkiy
aktív tag
válasz Wallenberg #143 üzenetére
És utána talált még valami frissítést?
-
porkiy
aktív tag
válasz Wallenberg #146 üzenetére
Ugyanez. Néha ránézek Kolumbiára , de semmi. Jó lenne tudni, h a TMNMXM miben más, mint a többi amire már jött frissítés.
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata eu stabil romról?
Csütörtökön nyílik a telo és le szeretném cserélni rá!Légyszi írjátok meg a tapasztalatokat.
Köszi
-
Wallenberg
senior tag
Kijött a Hyper OS! 1.0.2.0 UMNMIXM 5,0 GB. Most töltöm le.
-
porkiy
aktív tag
válasz Wallenberg #149 üzenetére
Nekem ma érkezett TMNMXM-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest