Új hozzászólás Aktív témák

  • karmaresz

    senior tag

    válasz johnny23 #61352 üzenetére

    Szerintem meg ha nem vagy igazi videofil, akkor menj a nagyobb méretre. Nagyon Panára alapoztam, de mivel úgy nézett ki, hogy kifutott az 55ST60, így Samsung lett, a 60"-es F5500. Akinek nem ez a legfőbb hobbija, annak bőven jó bármelyik jelenlegi Full HD Panasonic, vagy Samsung plazmatévé. Ezek közül meg menj a legnagyobbra, amit a kereted megenged, mert ahogy itt olvasom, utólag mindenki még nagyobbat venne. :)
    Elgondolkoztam elgondolkoztam a 65ST60-on, de most nagyon örülök, hogy a pénzem fele, úgy tűnik megmaradt.
    Csak ülök a Samsung előtt és vigyorgok, és azt hiszem, ennél több nem is kell. Szerintem most boldogabb vagyok mint sok GT/VT tulaj, mert ebben más az értékrendem, illetve jó áron működő és megfelelő minőségű tévét vettem.
    Szerintem a mostani plazmageneráción belül a casual játékos már az alsó kategóriában is megtalálja a maga nirvánáját. Ezek is bőven túlmutatnak a LED TV-k 80-90%-án.

    Ezt arra alapozom, hogy saját hobbimon, a fényképezésen belül én is elköltök simán 4-5K Ft-ot egy objektívre, 1M-Ft-ot egy full frame vázra. Azonban megértem azt is, aki csak az átlagnál jobbat szeretne és, túllépve a kompakt gépeken megveszi a DSLR vázat, de neki már nem éri meg túllépnie a kit objektíven és egy fényerős fixen.A fotózás az ő felszerelésével is lehet örömteli, sok sikert hozó élmény.

    Once, I thought I was wrong but I was mistaken

Új hozzászólás Aktív témák