Új hozzászólás Aktív témák

  • Zozzy

    aktív tag

    válasz t-bali3 #12186 üzenetére

    A Westendben néztem én is pont ezeket a modelleket lassan egy hónapja, nagyjából ugyanez volt a véleményem. Az eladó el is ismerte zavartan, hogy kénytelenek túlszaturálni a színeket, mivel az átlag vásárló a multiknál kirakott LCD rengeteg képi világát szeretné viszontlátni ezeken a modelleken is. Az, hogy annak köze nincs a valós színekhez, nem érdekes. Ráadásnal a demo célból készült kisfilmek még tesznek is erre egy lapáttal.
    Sajnos (a plazma eladásokra nézve hátrányosan) nagyon kevés vevő néz utána alaposan vásárlás előtt annak, hogy mit is kéne vennie. Az átlag bemegy, és a látottak alapján választ. Van még egy nem elhanyagolható vásárlói réteg: az impulzív. Aki megint csak a látottak alapján választ. Ha a kettőt összeadjuk, akkor nem is várható sajnos, hogy a sokkal kisebb réteget képező tudatos és megfontolt vásárlónak akarják eladni a beállítások alapján a TV-t, ő úgyis meg fogja kérni az eladót arra, hogy vegye elő a távirányítót.
    Multiknál is nem egyszer elismerték, hogy a Samu LCD-k mellett levő Pana plazmákat szándékosan fakóra állítják, mert nem abban van a pénz. Kemény a harc, az eszközök meg gusztustalanok.

Új hozzászólás Aktív témák