-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Balee_
aktív tag
válasz vonSux #31900 üzenetére
Bizony, bizony, de várom már csütörtököt. Csak ne legyen semmi gond és tényleg jöjjön meg 19-én a játékokkal, kiegészítőkkel együtt.
[ Szerkesztve ]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
Skynet258
veterán
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy off, de a tv topicban meg hiába kérdeznék erről:
Van itt valaki, aki mostanában vett TV-t kifjezetten az új gépek miatt?
Egy 2 éves 55" Samsungom van, aztán mivel se HDR 10bit, se 100hz nem megy rajta, így gondoltam, szívesen kicserélném egy újab, komolyabb darabra, amivel talán javulna a next gen játékok grafikája is?
Gondolom itt főleg a valódi HDR lenne egyedül szemmel, laikusként is azonnal látható előrelépés. (amúgy a jelen TV_m is 4K és HDR is, csak épp egy belépőmodell).
Gondolom ott a bibi, hogy valódi javuláshoz egyből egy OLED-re kéne beinvesztálni, csak azokkal meg a jól ismert régi probléma áll fenn, miszerint egy sima, alap 75" 4K TV árából kapok egy 55" OLED-et. Jobb, de kisebb kép, vagy a méret legyen a lényeg?
250-350k környékén nézelődöm és tényleg csak azért, mert bízom benne, hátha más is TV-t cserélt most a next gen miatt.
Köszönöm szépen előre is! -
Moby
addikt
Ha még egy huszast hozzácsap, akkor menni fog.
-
Madwe
nagyúr
válasz HagaNRG #31908 üzenetére
Az oled megéri a felárat azonos méreten de ennyiért nem kapsz, még csak hdmi 2.1-es lcd tvket sem. Hdmi 2.0 lcdből gondolom már van olyan amin normális hdr képes kijelző van, de ebben nem tudok én ajánlani, tán majd más
szerk: a linkel bx jó vétel, ha tisztában vagy az oled előnyeivel/hátrányaival (pl nem tűző napsütésben fogod használni, nem folyamat statikus tartalommal eteted - pl nem csak fifára kell)
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Néztem egy teardown videót a gépről. Szerintem ezt én már nem fogom szétszedni mint a ps4 pro-t. Rengeteg csavar fogja, thermal padok ("gyúrmák") sokasága. Viszont van ami nagyon tetszett a szétszedésnél. Az APU szépen körül van vonva egy anyaggal az esetleges folyékony fém szivárgás miatt, és nem mellesleg a hűtés is rettenet jók néz ki!
A gép belső kialakítására szerintem nem lehet panasz. Nagyon jó munkát végeztek a Sony mérnökei.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz Carlos Padre #31919 üzenetére
Macskaszőr.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
mettek
addikt
válasz HagaNRG #31908 üzenetére
Én egy 65-ös oledet váltottam egy Samsung 75q90t-re és baromi elégedett vagyok vele. Nem bántam meg. De sajnos a q90t is a kereteden túl van.
Én nem bírtam nyugodt lenni hogy az oled beéghet ezért is váltottam illetve méretben is tudtam ugrani. Megdöbbentem hogy mennyire jó a feketéje a q90t-nek. Nyilván nem egy oled aminek jobban él a képe de ezt nyugodtan hajthatom, órákig napokig mehet rajta ugyanaz a játék. Néha a wallpaper funkciót is bekapcsolom rajta, iszonyat nagy ötlet hogy ilyet is tud.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
marquuard
veterán
Tartalmas hét jön kollégák.
PSN ID: marquuard
-
-
ambushka
aktív tag
válasz Skynet258 #31907 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy a vásárlóik nagy része - amerikaiak - annyira idióta, hogy fel kell matricázni a mikrókat, hogy ne rakjanak bele macskát, vagy rá kell írni az elviteles kávéra, hogy forró, másképp leforrázzák magukat és csúnya pénzeket nyernek a cégektől.
Ahogy írták, kb azért csinálják, hogy ne dőljön be a rengeteg rossz review.
PSN ambushka8989
-
.LnB
titán
válasz marquuard #31926 üzenetére
Nekem még kellene beszélnem velük, mert módosítanom kellene személyes átvételre. Remélem holnap hívnak, és sikerül.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Arcképgyáros
Akkor Telekomnál 19-én nem lesz semmi? Előrendelés volt nálunk?
-
Bogyi007
veterán
Várj azzal a személyes átvétellel, ki tudja mi lesz még itt négy nap múlva?
Lehet hogy a boltok addigra nyitva se lehetnek már...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
.LnB
titán
válasz Bogyi007 #31933 üzenetére
A héten már nem lesz változás. Legközelebb jövő héten. 5-7 nap a "lagg", amit tartunk az Osztrákokhoz képest. Ha ma nem jelentenek be ilyet, akkor csütörtökön még jók leszünk.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
felixo
őstag
Idén amúgy még várható, hogy küldenek Magyarországra PS5-öt ?
Redmi Note 9
-
mettek
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van valaki meresz aki veszi Godfall-t?
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Hétvégén írta valaki, hogy vette. És nagy csalódás.
szerk.: Ja, de lehet nem ebbe a topikba, mert nem találom a kommentet.
szerk2.: Nincs benne űrhajó, elengedheted. (Vagy van?)[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Én szívesen játszanék veled. De basszus, azt írják, hogy hamar unalmassá válik, és kevés benne a tartalom. Így drága mulatság lenne.
-
3L1T3
addikt
hát meglepő de nem minden a TF ....
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
.LnB
titán
Fúú de lőnek!
Csütörtökön Night City Wire, várhatóan konzol gameplay-el, vagyis nagyon remélem. Az valahogy jobban érdekel, hogy a CP77 hogy fog futni.
-
mettek
addikt
Elmondom: szarul. Végtelenre butitott grafikával, jó esetben 25-30 fps-sel. Ugye a halasztásnak is ez volt az oka hogy a ps4 és x one nem bírja rendesen futtatni. Az a baj hogy eddig végig pc-s ultra gameplayek mentek...nos ehhez képest a konzolos verzió jókora pofára esés lesz sokaknál. Én ps5-ön fogom játszani de az is csak a korábbi gen fos minőségű verzióját kapja meg egyelőre.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Szilágyi84
senior tag
Én igen tervezem a Pókember MM után és a Cyberpunk előtt. Kicsit olyan érzésem van ezzel mint az előző generáció indulásánál Xboxon a Ryse ami nem egy kiemelkedő cím, de mégis igazi újgenerációs látványt nyújt és akit kicsit is vonz az szerintem azért nem fog csalódni , ha nincs nagy elvárása csak egy fasza látványos kaszabolást tervez vele. Bár a God of Wart is tervezem ismét végigvinni az új gépen és tvn szóval majd kiderül lesz e kedvem , mert lesz pár jó cím mostanában. Aztán használtan lehet hamar lemegy az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest