- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz matyifej #153190 üzenetére
múltkor elmentem a media marktba nézegettem a tv-ket. Hát ezek az lcd 4k hdr tévék nagyon gyér képet adtak az oled tv-k mellett. A HDR atom kamu, igazából be sem kapcsolnám. Nem tudom, hogy van-e értelme, ha eleve messzebbről néznéd. Egy monitornál azért már megint más.. Csak ott még nagyon gyenge a választék
-
wierra
senior tag
válasz matyifej #153190 üzenetére
Ami optimális tud lenni PS4pro-hoz: Sony XE9000, Panasonic EX780, Samsung MU8000. Input lag, HDR képességek és fekete megjelenítés tekintetében. Ezek LCD felső kategória, a költségvetésed ~duplájába kerülnek.
Viszonylag elfogadható input lagja a Samsung MU61xx-nek van a középkategóriában.
Képernyő mérete annyira meghatározó élményfaktor számomra, hogy bár PC-re is megvan (27"-on) a PES2018, de 58"-on annyira más dimenzió volt a demóban kitömni a Barcat, hogy PS4-re is inkább megvettem a szoftvert.[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
MODERÁTOR
válasz matyifej #154939 üzenetére
Én a The Brookhaven Experiment és Sneaky Bears játékokat vettem meg, végre tudom újra használni a Move kontrollereimet.
-
.LnB
titán
válasz matyifej #155242 üzenetére
Még véletlenül se linkelné be egyik se neked...
Tessék : [link]
Szerk: ja most olvastam a többi kommentet, lehet nem ez kell neked.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
marilllyo
veterán
válasz matyifej #156310 üzenetére
1. Nem feltétlenül bonyolultabb csak van egy kis workaround-ja amit páran "kényelmetlen" címszóval elutasítanak. De amazonról feltöltőkártyát vásárolni szvsz nem egy bonyolult művelet.
2. Létezik ilyen, de eléggé ritka. Most hirtelen a Mortal Kombat jut eszembe, ami ilyen. Ez is megkerülhető, ha nem az US profilon játszol. Hagyd primary-n és játssz magyar accról.
3. Erről megoszlanak a vélemények. Magyarok vagyunk...ösztönösen keressük a kiskapukat az olcsóbb vásárlás reményében. Ez is az. Valaki US accra vásárol, valaki feles mókát játszik, valaki a használt lemezeket keresi de van olyan is, akinek #nemszamitapenz. Ezt neked kell tudni. Úgy gondolom, hogy egy kis türelem és egy használt lemez apróról már szép kis spórolás lehet.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Lackooo84
nagyúr
válasz matyifej #159467 üzenetére
Nekem nem írt semmit, csak egyszer csak se kép se hang.... Mintha kihúztam volna a konnektorból. Visszakapcsolásnál is úgy viselkedett, mintha nem rendesen kapcsoltam volna ki. Egyik haverom mesélte, hogy neki is csinál ilyet a pro-ja a 4.50 óta. Ja és be volt dugva a külső hdd.
The Truth is out there...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz matyifej #160866 üzenetére
Jelen!Nem szeretem a lemezes cserélgetést.Steam rászoktatott a kényelemre.Egy lemezes játékot viselek el, mert azt nem kell cserélgetni.Eddig három dobozos játékom volt ps4re.Mindegyiket eladtam mikor ps storeban fasza akció volt rá és megvettem storeban.Legutóbb a GTS járt így.Most a kövi lemezes játékom a Pókember lesz, de azt is eladom ha majd storeban lesz rá jófajta akció.
Jópár játékom van pc/konzolra, mind digitálisan. -
MODERÁTOR
válasz matyifej #161521 üzenetére
amazon.com (csak bankkártya), pcgamesupply.com (PayPal is) vagy esetleg g2a.com.
-
CsonkaImo
addikt
-
NyMRooD
őstag
válasz matyifej #164002 üzenetére
Attól haveromnak nem lesz jobb, ő ps-en vásárolt, nem steamen (egyébként nekem már ott volt refundom 1x és úgy rémlik visszakaptam a számlámra)
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz matyifej #164009 üzenetére
Értem, sry, nem akaram bunkó lenni és mondom steam jó helyre küldi vissza a pénzt, konkrétan választhatsz, hogy hová kéred, így a kérdés továbbra is áll, az visszatérítésnek számít ha náluk marad a pénz?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Peace
nagyúr
válasz matyifej #214356 üzenetére
Elhiszem! Én is szívesen vettem volna, csak az ára.... mondjuk a Q70-en is behalok, valami elképesztő ez a HDR!!! Destiny 2 is mintha egy egészen más játék lenne! Valahogy nem így nézett ki PC-n 1 éve. Meg a filmek is brutálisak! Hogy végre a fekete az fekete! A színek eszméletlenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest