-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz Woodslave #195729 üzenetére
Tegnap éjjel én is belefutottam Karába, de mivel elszpojlereztétek, hogy bántósak így hagytam a 'csába.
Lufaszt hagytam, persze hogy megnéztem mennyire erős, csak miután kétszer levertek úgy, hogy gyakorlatilag meg sem karcoltam be kellett látni, hogy nem lvl 5 szinthez valóak Egyébként igazatok van, az új GOW tisztes iparosmunka.
...lenne, ha nem lenne benne ez az apa-fiú történet. Tegnap mikor vittem a puját gyógyítani, Kratost meg majd szétvágta az ideg, meg ami utána jött az nagyon bejött. Szerintem ma már be se kapcsolom a gépet, reggel megint aludtam a buszom melóba jövet Amúgy megkérdezném a gow-al kapcsolatban is, hogy aki finnyázza hogy szar, meg max tisztes iparosmunka az mihez van szokva? Mik azok a badass játékok, amik úgy feltolták az ingerküszöböt, hogy nem ér fel hozzá, mert én is játszanék velük Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest