- Windows 11
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz TazLeacher #136905 üzenetére
Az a problémája, hogy ez boxon nem így van. Ő meg boxról jön, ahogy leírta. Ott megjelennek a játékok minden usernél, akár ő vette akár nem (azok is, amik nincsenek letöltve). Gondolom egyszerűen csak abban nem biztos, hogy ps4-en is nem így kénne-e működnie?
A válasz: nem. PS4-en kicsit másképp működik.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz TazLeacher #136905 üzenetére
Így az elején elég sokat töltögetek, meg ugye fejből nem tudom mi van meg haveromnak, meg ő sem emlékszik már mindenre. Szóval mielőtt megvennék bármit is, előbb ellenőrzöm neki megvan-e (mer skót vagyok), amihez ezek szerint át kell lépnem az ő accountjába.
A leírásokat végignyálazva ez nem volt nekem egyértelmű hogy ez nem bug, hanem fícsör.
Most elleszek egy ideig a HZD-vel.Mégegyszer köszi mindenkinek az infót aki válaszolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest