-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz ProEvoFan #128444 üzenetére
"A dobozos játék mentett állását tudom használni a játék digitális kiadásával is?"
Igen. A régiónak- lokalizációnak egyeznie kell.
Ha itthon vetted a játékot, akkor a játékot a PlayStation Store magyar felületén vásárold meg.
-
Gulyopapa
addikt
válasz ProEvoFan #128803 üzenetére
Én játszottam pc-n vele, WRC 7-tel is. DiRT jó kis game, jó hangokkal, pályagenerátorral ( ami amúgy semmire sem jó ). WRC 7 nekem egy rémálom volt. Autók mozgása a pályán, hangok szarok. Egyedüli előnye az eredeti helyszínek. WRC már évek óta küzd hogy letegyen az asztalra egy jó játékot, de nem sikerül neki....vagyis nem a WRC hanem a fejlesztőknek
[ Szerkesztve ]
-
Gery9112
őstag
válasz ProEvoFan #129315 üzenetére
Ha így lesz (őszintén remélem, hogy te látod jól) akkor én is örülni fogok, azonban az EA jelenlegi trendje (meg úgy am Block az egész AAA játékipar trendje az, hogy lootbox lootbox hátán, mikrotranzakció....majd ha nem jönnek az EA által elképzelt EAsített játék eladási adatai akkor roló.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Frod
addikt
válasz ProEvoFan #129315 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz ez alatt, az EA így is szabad kezet adott nekik, nem volt season pass sem, viszont volt egy sokak szerint egész korrekt single kampány, ennél jobban nem lehetett megtolni ezt a játékot.
Oké, a megjelenés időpontjával mondjuk kirúgták alóla a széket, összeverték, és még főbe is lőtték, de na.Mondjuk a hír számomra azért volt érdekes, mert én eddig is azt hittem, hogy övéké a cég.
Do you see the white shadow?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz ProEvoFan #129463 üzenetére
Elég hosszú ideig hanyagolva voltak az AAA játékok. Mert a Sony megteheti. Erre érdekes módon nyár végén 2 hónapon keresztül jó játékok voltak. Aztán bejelentették az áremelést, jöttek a reakciók, hogy "bár drágább lett, de ha ilyen játékok lesznek..." aztán még megtolták egy kicsit, de ugye pont a november már annyira nem lett jó (kivéve a VR tulajok örülhetnek)...ezért gondolom. Etetés volt, hogy nyugiba mindenki benyelje az áremelést és újra előfizessen.
Miért gondolom, hogy nem lesz semmi extra karácsonykor? Mert sosem volt. Karácsonykor akciók vannak, és nem "ajándék". Félreértés elkerülése végett én nem sírok...felesbe fizetjük a plust, ha már két játékot kapok egy évben, ami jó, bőven visszahozza az árát, és idén bőven megvolt. Csak ne ringassuk álomba magunkat, hogy mostantól tele lesz tömve a plus AAA címekkel...elmúltak már azok az idők, és amíg üzletileg ennyire a MS előtt vannak, nem is jön vissza.
-
törölt tag
válasz ProEvoFan #129534 üzenetére
Nem én mondom, a számok mondják. Én elnézést kérek a számok nevében mindenkitől, de nekem maximum annyi hatásom van rájuk, hogy eleddig szinte az összes exkluzívból vettem egy példányt, némelyikből többet is. Szerintem ez a jövőben is így lesz. Ettöl többre nekem sem futja. Rossz szavam pedig senkihez nem volt. Két számot helyeztem relációba. Ha már elhangzik valami állítás, az csak nem baj, hogy ránézünk a tényekre?
Vagy ez már bunkoság?[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz ProEvoFan #129557 üzenetére
DLC nél legalább tudod mit veszel, míg a lootbox esetén zsákba macska az egész.
Kozmetikai változtatásokkal nekem sincs bajom egyébként, de ott is jobban tetszene ha mondjuk a nekem tetsző skint meg tudom venni pár euróért, minthogy vegyek lootboxokat aztán random dobál nekem nem tetsző dolgokat. pl a blizzard a Heroes of the Storm játékában is átállt a lootboxra a megvásárolható skinekről. Vehetek így 1000 lootboxot is akkor se biztos, hogy pont azt a skint kapom meg amire vágyok, és amúgy mondjuk lett volna 5€.
May the Force be with you!
-
-
saelin
veterán
válasz ProEvoFan #129780 üzenetére
Egy éve van gépem lassan. Előtte volt 3 évig ps3-am, de a mai napig vannak bajaim az fps játékokkal,viszont ott sem mindegyikkel.
A wolfensteinben nem vagyok valami pontos, míg a paladinsban és a destiny-ben simán adom a fejeseket. Metro Reduxban megint béna vagyok, mert egyszerűen fura a kamera mozgása. Vagy nagyon le kell venni az érzékenységet és utána szokható vagy totál vacak az egész. (Rád nézek Just Cause 3.)A sw: battlefieldben magas érzékenységen is egész pontosan lehet lőni. Nem igazán értem miért nem egy sémát alkalmaz az összes játék. Elég frusztráló.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
Gyulus76
aktív tag
válasz ProEvoFan #130031 üzenetére
Én is kihúzom. A VR box és a PS két aljzatot foglal, és áramfelvétele is van. De leginkább azért húzom ki, mert igazából hetente pár napon van csak használatban, többnyire hétvégén, de van, hogy akkor se. Mellette van egy Wii is, a PS óta az még kevesebbet megy. Azt is mindig áramtalanítottam. Nem nagy kunszt áram alá helyezni, a fiam is szépen elboldogul ezzel is, a lemezekkel is. Mondjuk születésüktől tanulták az optikai korongok helyes kezelését, és ha rosszalkodtak, nem maradt szó nélkül. De nem is engedhettem elkanászodni őket. 2000 db-os DVD és 600 db-os Blu-ray gyűjteményem van. Nem kis kárt okozhattak volna, ha rájuk hagyok mindent.
-
batai15
félisten
válasz ProEvoFan #130228 üzenetére
Fel van fújva egyenlőre nagyon te is fel ültél erre a vonatra. Még ha meg is lehet venni a cuccokat mikor lehet használni? Sokkal később ergo felőlem vehetik meg a cuccot nagyobb előnye nem lesz. Az viszont hogy emiatt a sírás miatt majd a dlc mégsem lesz ingyenes akkor az lesz a bajod neked is.
Most viszont azt látom hogy max később tudom használni azokat a cuccokat amiket én is meg tudok szerezni és nem kötelez a játék arra hogy költsek rá. Egy wow folyamat fizetős az milyen már? Egy gw2?
Ott is költöttem néha mégse esett rosszul.
Ameddig nem lesz az hogy aki fizet pofátlan nagy előnye lesz és emiatt még öli a játékot addig nem para ha cserébe ingyen lesz minden dlc.[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
válasz ProEvoFan #130252 üzenetére
Nekem a fizetős dlc-ktől még jobban hánytam nem is nagyon vettem, ez a modell egy fokkal szimpatikusabb ha akarok veszek ha nem nem de minden pályat megkapok legalább!! Jó példa a fifa nagyon sokat tolom egyszer kőltötem rá 6000 ft-t aztán rájöttem felesleges, lett picit jobb csapatom de mi van akkor nem leszek attól esportolo nem fogok ebből élni szóval felelesleges bele tenni a pénzt, ha meg meg ver egy ilyen fifa pontos csapat leszarom örüljön neki ha én meg meg verem kiröhögöm...😁 Utálom az otherworld-öt bohócok de ezzel a videójukal egyet értek aki akar fizet aki nem , nem fizet! Nem kell fizetni plusz 5 killért mecsenként kb, aki fizet örüljünk magának 👏😁 meg köszönüm nekik ők fogják állni a seosson passomat már végre 😊
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz ProEvoFan #130298 üzenetére
Nem olyan rossz az a játék, próbáltam EA Access-ben. Találkoztam sokkal rosszabb P2W játékokkal (Uncharted 4, The Last of Us), mégse volt senki felháborodva. Persze örülök, hogy a játékosok végre felszólaltak ellene.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
mcwolf79
veterán
válasz ProEvoFan #130551 üzenetére
Úr Isten, találkozott EGY emberrel, akinek fullos kártyái voltak. Tehát létezik!!! Gyorsan el is adom a cuccot.
Hagyd már ezt az egész SW P2W dolgot, mert egyszer agyvérzést fogsz úgy felhergeled magad.
Én tegnap szinte egész nap toltam, de nem futottam össze ilyennel. Pontosabban találkoztam jó kártyás ellenféllel, ki is lőtt, de utána meg én lőttem ki őt.
Szóval a dolog biztos létezik, biztos össze is lehet ilyenekkel akadni, de nem olyan szintű, hogy tönkretenné teljesen az ember játékát.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Victoorius
junior tag
válasz ProEvoFan #130577 üzenetére
Ez csak egy játék, könyörgöm. Ez nem a való élet! Nem kell ezt annyira komolyan venni. Az életben sincs egyenlőség sehol, a ronda öreg pénzzel kompenzálja, hogy fiatal szép csaja lehessen. Akinek több a pénze, az 80 collos tévén játszik, akinek kevesebb, az 40-en. Úúúú, milyen igazságtalan!
A mai világban nem mindenkinek van ideje ugyanannyit játszani. A nolifer az napi 15 órát multizik, az elfoglalt, esetleg több hobbit és családot is fenntartó ember meg lehet, hogy heti 2 órát. Miért ne vehetné meg azt a lehetőséget, hogy legyen esélye azokkal szemben, akik éjjel nappal ezt nyomják?
Nincs ebben semmi rossz.
Malicious content found. Do you really want to move Me.doc to the trash? Hell yes.
-
Madwe
nagyúr
válasz ProEvoFan #130577 üzenetére
Ez lesz a jövő, ez már biztos. Amikor egy Fifánál több bevételt hoz a mikrotranzakció, mint maga a játék, az sokat elmond. Nem véletlenül kezdte el EA vizsgálni, h nem évente adnak ki Fifát, hanem subscription based lesz az egész. Elkurvul az egész, s sokan még tapsolnak is neki
Nem azzal van a baj, ha fizetős egy dlc, még az is valamennyire ok, h megjelenéskor már kész a dlc de nem adják a játékhoz, ahogy az sem baj, ha pénzért skineket vagy shortcutokat vehet az ember, de amikor konkrét előnyöket... Vagy amikor már eleve olyan a lvl meg game design, h rákényszerítsen a shortcutok megvételére... Mert igen, régen is volt progress, de azt normál játékhoz lőtték be, ma pedig direkt úgy, h ha nem fizetsz 6 hónap míg eljutsz oda, de 5usdért már csak 1h... szép új jövő
(#130580) Victoorius Igen, ez csak egy játék, ami a szórakozásról kéne szóljon, de ha már itt is az arab sejk előnnyel indul hozzád képest, mert több pénze van, by design, az már nagy gond. Mert az h kisebb az input lagja a monitoron vagy gyorsabb az egere, az sokkal kevesebbet számít, valamint tudtommal ez egy konzol topik, ahol mindenki nagyjából azonos háttérrel indul...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- PS5 Slim (garanciás)
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest