-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GazRic
senior tag
válasz haddent #3774 üzenetére
Lehet csak elfogultság az MS - szakmámnál fogva sok MS termékkel dolgozom - szolgáltatás terén azért elég profik dolgoznak. Hálózat, ügyfél szolgáltat. Nagy panasz nem lehet rájuk.
pl. LIVE - nekem soha nem volt nagy problémám, a piciknél telefon és rendezve volt. Egyszer beszart a kontroller, telefon másnap jött a futár elvitte majd kaptam egy ujjat. Stb.
Ellenben PS4 vennék én is, de átolvastam jópár fórumot keresztbe kasul, pár fanatikus tagon kivül számomra fura észrevétel volt pár dolog:
- lassu a PSN
- drága a PSN
- néha instabil
- minek vegyek PS4-et majd a SLIMet mert ugyis szar az első
- szar lassú hosszú a patch folyamat
(ezeket ollóztam össze)ami engem mint áttérni szándékozó megrémít. Nem mondom hogy igy van, ezeket PS-es emberkék irják.
Tudod XBOX oldalon is van gond, nekem 3 évig semmi problémám nem akadt.PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest