Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz psycroptic #216898 üzenetére

    Nincs. Miért lenne? Egyik sportjátékban sincs.
    Most keresgéltem és itt egy jópofa gyorstalpaló: [link]

    Egyébként bár ez egyéni affinitás kérdése, de simán megtanulható a szabályzat játszva (ebből a játékból). Én az Amerikai foci szabályait is Madden-ből tanultam meg(, aztán lett itthon tv közvetítés). És szerintem a baseball szabályai közel sem olyan nehezek mint az NFL-é. Csak más. Szokatlanok, főleg európai szemmel. Mert felénk a csapatsportok abból állnak, hogy egy bizonyos játékidőn belül, két csapat (kapkodva) küzd egymás ellen. Ehhez képest a baseball lassú, nyugodt felépítése teljesen szokatlan. A baseball-hoz le kell lassítani kicsit fejben.
    Én is csak pár éve kezdtem el komolyabban nézni, egyik playoff-ot. És nekem is volt egy nagy áttörés mikor leesett, hogy ja?!.. ennyi az egész?! Persze ez nem jelentette a teljes szabályzat ismeretét. De már nézni sokkal élvezetesebb volt. És még mindig tanulok. Sok mindent én se tudok, de ez már nem a szabályzattal van kapcsolatban. Inkább a rövidítések, kifejezések, spéci szituációk.

    szerk.:

    Magyar nyelvű baseball szabály magyarázat.

    Ha jól hallom ez Kun "Maka" Zsolt. Szóval nem lesz benne hiba. (rémlik is, hogy van neki valami YT csatornája, hát akkor ez az.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák