Új hozzászólás Aktív témák

  • raziel01

    veterán

    válasz Deck #208837 üzenetére

    Én azzal játszok két hete. Jó de sok hülyeséget tudnék írni.
    Ami zavar, hogy etetni kell a főhőst, etetni kell a lovat, ha nekimész egy fának lerepülsz a lóról, képes simán belevágtatni a szakadékba és meghal a ló. Van feltámasztó ital pénzért.
    A random eventek jók lennének bár engem zavar, hogy ha meghalsz akkor már nem dobja be megint ugyan azt. Akkor volt hogy egy csajt mentettem meg és utána el kellett volna vinni hazáig. Véletlen kicsit nekimentem a lovammal aztán már rohant a csaj és nem tudtam megcsinálni ezt a kis küldetést plusz jött a negatív honor.
    Sok apró kis hülyeség van benne de maga a világ szép. Akkor térkép aljára lemenve folyton odateleportál 5 sheriff és megölnek. Nyilván még nem kell odamennem azért de akkor is hülye megoldás.
    Sokszor nem egyértelmű mit akar a játék. Volt, hogy hallottam, hogy beszélgetnek emberek, hogy majd kirabolják a házat este. Leütöttem az egyiket aztán meg én kaptam 40 dolláros vérdíjat a fejemre.
    Az egész wanted rendszer úgy rossz ahogy van. Kilóméterekről kiszúrnak plusz bármit csinálsz rögtön jelentik, hogy te voltál és ismer a fél világ.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák