Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Dreimus #208788 üzenetére

    Persze, tudom, hogy van ez a teljes kollekció, de felesleges lett volna. Mert az elejétől semmiképp nem játszottam volna végig. A nagy háborúig láttam az anime-t (fillerekkel együtt!), és sok éve piszkálta a csőrömet, hogy mi lehet a sztori vége, de nem akartam neki állni végignézni az anime-t. Aztán mikor láttam a játékokat, gondoltam, hogy jó lenne onnan megtudni a történet befejezését míg végigjátszom. De nem emlékeztem 100%-ra, hogy hol hagytam abba az anime-t. Azt tudtam, hogy a nagy háború már elkezdődött, de annyi filler volt (azért is fejeztem be a nézését), hogy nem emlékeztem.

    Aztán most, hogy elkezdtem a játékot, Sasuke sztori vonalát kezdtem (ő a kedvencem). Kiderült, hogy nem láttam még azokat a részeket ahol a játék kezdődik, sőt előtte való jó pár részt se. Szóval akkor letöltöttem jó sok részt, és elkezdtem nézni.

    Tegnap értem az anime-be oda, ahol a játék kezdődik. Naruto és Tobi harca. Az után, hogy Naruto megismerte az összes bijuu nevét, és most használta először Kumara (kyuubi) teljes erejét. De most már lehet, hogy végig nézem az egészet, így fillerek nélkül azért mindjárt más. De amikor még néztem, akkor hetente jöttek a részek, és meguntam a sok mellékes részt.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák