Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz ProEvoFan #176654 üzenetére

    Nem értelek Evo tényleg. És előre leszögezném, hogy nem kötözködni akarok.
    Simán lehet kontrollerrel FPS-ezni. Én 2007-ben Xbox 360-on nyomtam végig a COD MW-t. Azóta nem játszottam kontrollerrel FPS-t. Aztán most, hogy átálltam PS-re, megvettem a BO4-et, hogy legyen valami FPS multi gamem is. Letoltam a RDR2-t, és nekiálltam a COD-nak. Nem agyaltam, hogy milyen lesz. Nem bosszankodtam ha lelőnek. Nem nézem egyszer sem, hogy vajon az ellenfél egérrel tolja e. Pár hét alatt most itt vagyok, esetenként nyerem a meccseket, és tök jól megy. Egyetlen pillanatra se húzott fel a játék. Főleg nem az irányítás miatt.
    És te se vagy egy elveszett figura. Nem nulla tapasztalattal estél most bele a konzolosdiba, mint sok más casual player. Megy ez mint az ágybaszarás, nem kell idegeskedni rajta. :)

    (#176662) Deck Sokat még nem nyomtam vele. Eddig változatos, a hangulat pedig pazar. Jó kis adrenalinbomba. Csak sokszor nem látom merre is tart a pálya. :D

    (#176668) izd6583sawoe Akkor oké. Igazából a játék eddigi legnehezebb része az irányítás, és néhol a kamerakezelés. Borzasztó. Néztem mennyi Colossus van, van még bőven. Valamiért azt hittem csak 7db van. De szerencsére nem. :)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák