Új hozzászólás Aktív témák

  • predakon

    őstag

    Gondoltam megosztom veletek tapasztalataimat az új PS Gold Wireless headsetről amit ma vettem.
    Erről van szó: [link]

    Jelenleg két típus elérhető a piacon, a régi 2014-ben megjelent Wireless 2.0 és a most pár hónapja debütált Gold Wireless.
    Elég könnyű észrevenni a különbségeket, az újból létezik a fekete és egy limitált 500M-os kiadás (ami sehol sincs raktáron).
    A logikus döntéseket követve a régi és az új is azonos áron kering a neten.
    Nézzétek szerintem az árához képest egy nagyon jó fejhallgatót kaptok, szemüvegesként is kényelmes a viselete több órán keresztül is.
    Szép a hangja és számomra a basszus is megfelelő (ami egyébként csalódástkeltő volt számomra az Audio Technika A50X esetében, ráadásul az 20-25e-vel drágább mint ez).

    NODE szoni apánk azért tudott vicces dolgokat alakítani, a fülesre a headphone companion appal tudtok játékokra szabott hangsémákat feltölteni, ezt tök jópofa ötlet leírva... a gyakorlatban viszont az a helyzet, hogy az előre feltöltött sémák nem minden füles esetén elérhetőek.
    Konkrétan erre az új fülesre 5-6 játék sémája érhető el ellentétben a régi 2014-es wireless 2.0-val amire 10+ a sémák száma (Driveclub, Ratchet Clank stb).
    Természetesen a régebbi füles szoftveres hangsémáit nem lehet felölteni az új fülesre, hogy miért? AZÉ mert csak, én simán licence kavarásra gyanakszom.
    A videóban promózott GOW-hoz van séma egyébként de Spider Man-hez nincs.
    Persze ettől függetlenül is élvezetes a füles de jó lett volna megoldani a régi és új közti átjárhatóságot.

    A virutál szörráund szisztem (VSS 7.1) az simán márketing bullshit de ebben nincs semmi meglepő, ha a gombot megnyomjátok a fülesen akkor egy szimulált térhatást kaptok ami néha jópofa. Simán kikapcsolható.
    Hatótávolság teljesen okés, wireless dongle nem BT és PC-vel is használható.
    Megmondom az őszintét, nekem abszólut pozitív csalódás. Ajánlom :)

    [ Szerkesztve ]

    PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA

Új hozzászólás Aktív témák