Új hozzászólás Aktív témák

  • 30z.Samu

    félisten

    Tegnap este leadtam a rendelést, ma pedig át is vehettem a Platinum Shop-ban a headset-et. Egy kicsi üzlet, de valóságos konzol paradicsom, van itt minden, mi szem szájnak ingere. :) Szimpatikus kis hely, nem fizetett promóció volt, csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat. :D De mielőtt még haza suhantam volna még moziztam egyet, hogy a normális emberek életét is éljem egy kicsit. :B :))
    Hazaértem, doboz kinyit, fontos dolgokat kiszed, doboz fel a szekrény tetejére a többi közé. :D Kicsit forgattam a fülest, mint mókus a mogyorót, majd átnyálaztam gyorsan a kiskönyvét, hátha ír valami hasznosat. Egyébként a töltőkábellel elég skótok voltak, ugyanis meglehetősen rövidet sikerült belecsempészniük a dobozba. Szerintem majd a controller-hez kapott kábellel fogom tölteni, gondolom különösebb baja nem lesz tőle. :) Aztán jött az érdemi rész, USB stick-et bedug, PS bekapcs, headset bekapcs és nagyjából ennyi volt a történet, a Store-ból az appot letöltve lehet kicsit testreszabni a hangzást műfaj szerint ill. némelyik játékhoz külön profilt kínál az alkalmazás. Ezzel felvértezve kezdtem el folytatni a The Last of Us-t, melynek végére kb 2 játék óra után. A headset hangzása nagyon tetszik, ahhoz képest hogy virtuálisan oldja meg a 7.1-et nagyon jól keveri a hangokat. Egy komolyabb action-nél tisztán hallottam, hogy az ellenség pontosan honnan akar támadni. Elsőre nagyon fura volt, de meg tudja dobni az élményt rendesen. Pontos üzemidővel még nem tudok szolgálni, ez majd a későbbiekben kiderül. Úgy gondolom, hogy ezt az összeget bőven megérte, azt kaptam, amit vártam.

    Hogy a játékról is ejtsek pár "szót", az első órában kicsit szkeptikus voltam, nem igen értettem mit szerettek ezen ennyire. De aztán történt egy bizonyos dolog a story-ban és onnantól kezdve elkezdtek pörögni az események és már azon kaptam magam hogy nem igen tudom letenni ezt a játékot. Nagyjából 13-14 óra alatt érhettem a végére, nem is siettem sehová, ahol tudtam körülnéztem rendesen alkotóelemben reménykedve. :) Ez a játék is egy élményszámba ment és most már én is elkezdtem várni a második részét. Pacsi Naughty Dog! :C

    Sic Parvis Magna

Új hozzászólás Aktív témák